Divat / Stílus

Így hordd a strandkendőt! – 5 izgalmas megoldás

Így hordd a strandkendőt! – 5 izgalmas megoldás

Ha már beszerezted a tökéletes bikinit az idei szezonra, itt az ideje választani hozzá egy csinos strandkendőt is, melynek megkötési módjait variálva a strandon is igazán stílusos lehetsz. Percek alatt kreálhatsz belőle felsőt, szoknyát vagy akár dögös maxiruhaként is viselheted – megmutatjuk, hogyan.

Aszimmetrikus lenge

Kétségtelenül ez a legegyszerűbb, mégis matatós megkötési mód, melyet színtől, mintától és mérettől függetlenül bármilyen kendővel alkalmazhatsz. 

Annyi a dolgod csupán, hogy körbetekered a derekadon vagy lejjebb, a csípődön a kendőt, és megcsomózod.

A fenekedet eltakarja, mégis sokat sejtet, tökéletes választás így magadra kapnod a kendőt, ha például el akarsz ugrani a büfébe, de feszélyezve érzed magad egy szál bikiniben vagy fürdőruhában.

Vagány hajbavaló

Nem épp tipikus formája a strandkendő viselésének, ez a turbánszerűen a fejre kötött megoldás, mindenesetre nagyszerűen mutat, pláne a színben harmonizáló bikinivel.

Jó választás, ha arcodat vagy hajadat szeretnéd óvni a napsugárzástól, vagy épp rakoncátlan tincseidet akarod hátrafogni vele, ugyanakkor, ha jó nedvszívó a kendő, törölköző gyanánt is bevetheted.

Hajtsd ketté, majd elöl, a homlokodra simítva engedd hátra, és lazán kösd meg. Ha nem érzed elég biztosnak, hullámcsattal rögzítheted

Sejtelmes felső

Egy közepes méretű strandkendőből lenge, nyári felsőt is rögtönözhetsz magadnak néhány egyszerű lépésben.

Fogd meg a kendőt – ha túl hosszú, hajtsd félbe -, majd simítsd el úgy a hátadon, hogy nagyjából a hátad közepére essen a kendő közepe.

A szárait egyenként fogd meg és hozd előre, majd keresztezd a mellkasodon, vezesd körbe a nyakadnál, és a végeit kösd csomóra hátul.

Ennyi az egész, nagyobb méretű kendőből ugyanezzel a technikával egyrészes nyári ruhát is pillanatok alatt varázsolhatsz magadnak. 

Nem csak a strandra, akár az utcára is nyugodtan felveheted.

Szexi maxi

Nagyméretű kendődből igazán szexi maxiruhát csomózhatsz magadnak.

A kendőt vesd át a hátadon úgy, mintha egy törölközőbe szeretnéd betekerni magad.

Majd a felső csücskeit a melled fölött csomózd össze, annyira legyen szoros, hogy ne csússzon le, szépen igazgasd el – ha hosszan megmarad a szára a csomózás után, masnit is köthetsz rá.

Ha ez megvan, deréktájon is csomózd össze, így a felső rész zártabb lesz, és innen kezdődik majd a ruha szoknyarésze, mely lehet ilyen szexin nyitott, de ha nem akarod, hogy kivillanjon alóla a fürdőalsód, még egy helyen megcsomózhatod, akár lejjebb, térd magasságban.

Ehhez a földig érő strandruhához válassz nagy, feltűnő mintás kendőt, garantáltan magadra vonzod vele a tekinteteket a strandon, de ha nem vagy szégyenlős, máshova is felveheted, igazán kényelmes viselet a kánikulában.

Laza kimonó

Mi sem egyszerűbb, mint a strandkendőt lazán a válladon átvetni, s lenge kardigánként hordani.

Ebben a formában az apróbb minta is szépen érvényesül, és az előzőekhez hasonlóan a rögtönzött kimonót sem csupán a strandon viselheted – a bikini mellett egy egyszerű nyári ruhát is remekül feldobhatsz vele.

Ha hűvösebbre vagy szelesebbre fordulna az idő, kösd meg elöl a kendő két szárát, úgy is remekül mutat majd.

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást