Divat / Stílus

Hogyan viselj magassarkú cipőt?

Hogyan viselj magassarkú cipőt?

Különböző alkatokhoz más és más típusú magassarkak illenek. Itt megtudhatod, milyen sarok illik hozzád és hogyan kell járni a szexi magassarkú cipőkben.

A magas sarok a nőiesség szimbóluma: hosszítja a lábat és vékonyítja az alkatot. Egyes nők azonban kényelmetlen és fárasztó kihívásnak tartják a magassarkú viseletét. Íme néhány tipp, hogyan kell helyesen járni ezekben a cipőkben és mely sarkak előnyösek számodra.

Hogyan járj benne:

– Könnyed, légies mozgással járj benne. Ha magassarkúban sétálsz, kecsesebbnek és nőiesebbnek fogod érezni magad. A csípő különleges, kilengő mozgást vesz fel. Találd meg az egyensúlyod és lépkedj büszkén, kihúzott testtartással cipellőidben.
– Szokd meg a magas sarkat. Ha még nem vagy gyakorlott, csak rövid házkörüli sétákra viseld a magassarkút. Amikor megfelelően kényelmesnek és biztonságosnak fogod érezni, akkor kezd “nyilvánosan” is hordani.
– Válaszd ki a megfelelő magasságot. A legalacsonyabb sarkak általában 3 cm-esek szoktak lenni. Ha 9 cm-nél magasabb a sarok, a láb túl ívelt lesz, ettől pedig megnő a kockázata az egyensúly elvesztésének. Az ideális sarokmagasság 5-6 cm körül van.
– A cipő stabilitása sokat számít. Mielőtt megvásárolnád, teszteld, mennyire érzed stabilnak. Ha imbolyog benne a lábad, használatra alkalmatlan. Válassz olyan sarkakat, amelyek kissé szögletesek vagy platformok, ezek nagyobb stabilitást adnak.

A megfelelő sarok kiválasztása:

– Amatőrök számára. Ha az a fajta nő vagy, aki csak akkor húzza le a sporcipőt, ha nyári papucsot vesz fel, akkor válassz biztonságos méreteket. Tudtad, hogy még a lapos talpú cipők is okozhatnak hátproblémákat? Nincs semmi abban, ha a nőiesebb magassarkú cipőket is hordod. Számodra a legtöbb 6 cm-es, vastagabb sarkú cipőket ajánljuk. A magastalpú cipő ideális választás, hisz könnyű, stabil és sportos!
– Szakértők számára. Már tinédzser korodban is viseltél magassarkú cipőket, rendszeresen megállsz a kirakatok előtt megcsodálni a szexi cipő-csodákat! Válassz bármilyen típusú sarkat, de még a biztonságos határokon belül. A kecses, elhegyesedő sarkakat biztosan kedvelni fogod!

Milyen sarok illik hozzád?

– Ha duci alkatod van. Válassz egy viszonylag magas sarkú cipőt, így sokkal karcsúbbnak fogsz tűnni.Az ezekben a cipőkben való sétáktól izmosodni fog a lábad!
– Ha alacsony vagy. Számodra is a magas sarkak ideálisak, de egy kényelmes kivitelben. Válaszd a szögletes sarkú vagy a platform cipőket.
– Ha magas vagy. Ne hidd, hogy gólyalábnak fognak nézni, ha magassarkút húzol. Válassz egy vékony, közepes magasságú (6 cm) sarkat, hogy túl magas se légy.
– Ha vékony vagy. Bármely magassarkú jól áll. Akár térdig érő szoknyákkal is felveheted, mégsem fog öregíteni. Egy skinny nadrággal és vékony sarkú cipővel szexy, mégis elegáns megjelenésed lesz.
 

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást