Szórakozás / Otthon

Hogyan éled meg advent utolsó hetét? Horoszkópod árulkodik róla

A karácsony előtti utolsó időszak némelyeknek a lazításról, míg másoknak az utolsó pillanatra hagyott teendőkről fog szólni. De rád vajon mi vár? Horoszkópodból megtudhatod, és még egy Bien tippet is adunk mindenkinek, hogy jobban teljenek az ünnepek előtti napok.

Kos

Készen állsz az ünnepekre, és gyorsan, hatékonyan fejezed be a feladataidat. Az utolsó héten azonban még eszedbe juthat néhány dolog, amin változtatni szeretnél, de szerencsére ahhoz is lesz benned elég energia, hogy ezeket a terveket kivitelezd.

Bien tipp: Ne feledd, hogy a karácsony egy családi ünnep! Mielőtt valamit véglegesen eldöntesz, vagy körbehúzod égősorral a konyhát, kérdezd meg a többieket is, hogy ők mit gondolnak az ötletedről.

Bika

Kézben tartod az irányítást, mindent beszereztél, és ezt a hetet már nem szeretnéd mással tölteni, csak a szeretteiddel lenni. Egész évben keményen dolgoztál, ezért meg is érdemled, hogy végre lazíts és kicsit feltöltődj, mert ha ilyenkor sem pihened ki a stresszt, akkor sosem fogod.

Bien tipp: Lesz még bőven teendőtök a karácsonnyal, így ha most van egy kis szabadidőtök, akkor azt használjátok k! Bújjatok össze a takaró alatt, és nézzetek meg egy jó filmet, vagy egyszerűen csak beszélgessetek!

Ikrek

Még néhány apróság maradt az utolsó hétre, de alapvetően sikerült mindent elrendezned, és békésen, nyugodtan várhatod a karácsonyt. Még arra is lesz időd, hogy az ajándékokat kényelmesen becsomagold, és okkal leszel büszke magadra.

Bien tipp: Ha te már ilyen jól állsz, kérdezd meg a szeretteidet, hogy nekik nincs-e szükségük segítségre. Ha együtt sütitek a mézeskalácsot, ők is jobban haladnak, és kellemes időt is tölthettek együtt.

Rák

Szeretsz mindenről és mindenkiről gondoskodni, és mindenkinek örömet akarsz szerezni ezen a karácsonyon. Ez nemes gondolat, de azzal járhat, hogy az utolsó héten is kapkodnod, igyekezned kell, és lehet, hogy a nagy hajrában még enni sem marad majd időd.

Bien tipp: Ha éhes vagy, vagy nem megfelelően táplálkozol, akkor a feladatokat sem tudod elvégezni – különben sem ér annyit semmi, hogy kínozd magad. Minden este üljetek össze és egyetek egy jót. Testileg és lelkileg is le gof nyugtatni!

Oroszlán

Végre van egy kis időd azokkal lenni, akiket a legjobban szeretsz. Kemény év van mögötted, így kifejezetten jól jön, hogy most egy kicsit lazíthatsz, és nem kell a következő lépésen törnöd a fejedet. Figyelj arra, hogy ne a jövő éven aggódj, hanem a pillanatot éld meg!

Bien tipp: Szervezz valami közös programot a családdal, ne csak a tévét nézzétek minden este! Egy nagy társasjátékozás, vagy a lakás feldíszítése mindenkit ünnepi hangulatba hozhat.

Szűz

Sikerül elengedned a felgyülemlett haragot és feszültséget, kiengeded a gőzt, és ezt a hetet még arra használod, hogy kicsit lazíts, és így teljes szívedből nyugodtan, lélekben ünneplőbe öltözve éld majd át a karácsonyt, amit idén is a szeretteiddel tölthetsz.

Bien tipp: Fordíts egy kis időt magadra, vegyél egy forró, illatos fürdőt, és elfelejtheted azokat a nehézségeket is, amelyek esetleg még mindig bosszantanának.

Olvastad már?  Kínai 2019-es horoszkóp – mit tartogat számodra a Disznó éve?

Mérleg

Hiába kezdtél el mindent idejében tervezgetni, néhány fontos döntést mégis csak az utolsó pillanatra hagytál, és most nehéz helyzetben lehetsz, mert ezekre is választ kell adnod. Szerencsére legalább már más területeken nem nyomasztanak a terhek, előre tudtál haladni a feladataiddal.

Bien tipp: Ha nem találod a megoldást, merj tanácsot kérni a szeretteidtől! Lehet, hogy ha meghívod az anyukádat egy forró csokira, lesz egy tippje, hogy mivel lepd meg aput, és fordítva is működhet a dolog.

Skorpió

Mint mindig, most is megérzésből cselekszel, és a megfelelő ajándékok beszerzésére is a megfelelő pillanatot vártad. Ha ez eddig nem jött el, akkor az utolsó héten valószínűleg sokat kell majd kapkodnod, és minden percet ki kell használnod.

Bien tipp: Már ne a neten szörfölj az utolsó pillanatos, tökéletes ajándék után kutatva, mert valószínűleg már nem fog beérkezni időben a csomag. Ugorj el célirányosan néhány üzletbe, és szerezd be, amire még szükséged van!

Nyilas

A karácsony előtti utolsó héten még rendeződnek a viszonyaid, az elvarratlan szálak is a helyükre kerülnek, és nem marad benned kérdés vagy kétség, mire eléred az ünnepeket. Megnyugvással tölt el, hogy végre válaszokat kapsz a kérdéseidre.

Bien tipp: Ha egy komoly beszélgetésre kerül sor a héten, akkor ne félj feltenni a kérdéseidet! Lehet, hogy neked is őszintén kell majd válaszolnod, de csakis ez lehet a módja az előrelépésnek.

Bak

Fontos számodra, hogy karácsonykor minden tökéletes legyen, de legalább ennyire fontos az is, hogy a munkahelyeden jól teljesíts, és sikeresen zárd le ezt az évet. Két szerepben is helyt állni azonban nem kis feladat, és téged is próbára tehet. Ha nem ijedsz meg a kihívástól, mindent sikerrel zársz, de fontos, hogy közben ne állíts magad elé fölösleges akadályokat.

Bien tipp: Éppen elég most az, ami a válladat nyomja, ne terheld magad fölöslegesen olyan feladatokkal, amiket máshogy is meg tudnál oldani. A beiglit például a cukrászdában is megrendelheted, az alapélelmiszereket pedig manapság már házhoz is hozzák. Ezekben a napokban már csak az otthonoddal és a szereteiddel foglalkozz!

Vízöntő

Romantikus hangulatban talál advent utolsó hete, és szívesen töltöd az idődet azzal, aki a legközelebb áll a szívedhez, vagy akár csak álmodozással is. Ha sikerül ezt a bensőséges hangulatot megőrizned, akkor biztos lehetsz benne, hogy boldog karácsony elé nézel.

Bien tipp: Szervezzetek valami utolsó pillanatos romantikus programot, például sétáljatok egyet a karácsonyi vásárban, vagy díszítsetek együtt mézeskalácsot!

Halak

Sikerül elengedned a feszültséget, és már nem izgulsz azon, hogy minden feltétlenül tökéletes legyen. Elfogadtad, hogy van, amin nem tudsz alakítani, és már nem is akarod, hogy mindent az irányításod alatt tarts. Boldog vagy, hogy olyannak élheted át a karácsonyt, amilyen lesz.

Bien tipp: Próbálj kicsit meditálni, és gyújts meg egy finom, karácsonyi illatú illatgyertyát vagy füstölőt, ez még inkább segít abban, hogy örömmel fogadd, amit az ünnep tartogat a számodra.

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást