Hogy lehet megnövelni az élelmiszerek tartósságát?

Hogy lehet megnövelni az élelmiszerek tartósságát?

Címlap / Otthon / Háztartás / Hogy lehet megnövelni az élelmiszerek tartósságát?

A legtöbb háztartásban előfordult már, hogy a megvásárolt élelmiszer néhány nap után nem olyan állagú volt, mint ahogy megvásároltuk. A gyümölcs megbarnult vagy penészes lett, a zöldség elfonnyadt, a különböző alapanyagok megpuhultak, használhatatlanná váltak. Ilyenkor az élelmiszert ki kellett dobnunk, ami a magas élelmiszerárak mellett nagyon bosszantó tud lenni. (x)

VIDEO Nyári horoszkóp: Mit hoznak idén nyáron a csillagok?

Szerencsére van olyan megoldás, amivel sokáig megőrizhetjük az alapanyagok, élelmiszerek tartósságát. Ez az utóbbi évek egyik elterjedt, megbízható csomagolási technológiája, a vákuumcsomagolás.

A Sous Vide Hungary LAVA prémium vákuumgépei olyan megbízható készülékek, amelyeket háziasszonyok és élelmiszeripari, illetve vendéglátóipari szakemberek egyaránt szívesen használnak.

A legfontosabb a minőség!

A cég által fogalmazott Lava vákuumfóliázó gépek magas minőségükről, és hosszú élettartamukról híresek. Ezek a vákuumgépek népszerűek a hentesek, vadászok, séfek és élelmiszer-manufaktúrák körében.

A vákuumcsomagolás azt jelenti, hogy valamilyen jól záródó tasakban légmentesen tárolják az élelmiszereket, amelyek ezáltal jóval hosszabb ideig megőrzik frissességüket, zamatukat. Az eltarthatósági idejük is megnövekszik.

Oldalak: 1 2 3

A cikk folytatódik, lapozz!

«Előző
1/3
Következő»
Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!