10 hasznos hobbi, amivel könnyedén pénzt is kereshetsz

10 hasznos hobbi, amivel könnyedén pénzt is kereshetsz

Címlap / Életmód / Pénz és hivatás / 10 hasznos hobbi, amivel könnyedén pénzt is kereshetsz / 3. oldal

Régiségek

Lázba hoz a bolhapiac, a turkáló és a lomtalanítás? A lakásban már lépni sem tudsz a kedvenc szerzeményeidtől? Akkor vágj bele a bizniszbe, és add el drágábban, amire fillérekért tettél szert! Az internetes aukciós oldalak kitűnő lehetőséget kínálnak erre.

Mindig készíts fényképet az adott termékről, és legyél őszinte az apróbb hibákat illetően is, így a vevőid biztosan elégedettek lesznek!

Kertészkedés

Fűnyírás, gyomlálás, locsolás – ideális kikapcsolódás? Ha nincs saját kerted, vagy van, de éppenséggel „kinőtted”, vállald be a szomszédokét is egy kisebb összegért! Testmozgásnak sem utolsó ez a hobbi, így a jövedelem mellett szálkás karokkal büszkélkedhetsz majd a szezon végén.

Rendezkedés

Rendmániás vagy? Imádod sorba rendezni az iratokat, és művészetként éled meg, ha valamit sikerül helytakarékosan elspájzolnod? Tudományodra akár a cégek vagy magánszemélyek is vevők lehetnek! A takarítás és a lakberendezés metszetében álló „tudomány” fejtörést és fizikai erőbefektetést is kíván, így ideális kihívást nyújt a mindennapi mókuskeréken kívül.

Oldalak: 1 2 3

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást