Ne hagyd ki a kortárs közösségi lakásvásárt, ha művészet- és trendkedvelő vagy!

Ne hagyd ki a kortárs közösségi lakásvásárt, ha művészet- és trendkedvelő vagy!

Címlap / Kikapcsolódás / Szórakozás / Ne hagyd ki a kortárs közösségi lakásvásárt, ha művészet- és trendkedvelő vagy!

Ha lelkesedsz a forradalmian újszerű programokért, a kortárs művészetért, a legújabb divatért és a kézműves holmikért, ezt a vasárnapi rendezvényt pont neked találták ki. Máris mondjuk, kik lesznek ott, és mi mindent fogsz látni.

Az egyedülálló kezdeményezés lényege, hogy Szépligeti Ágnes divattervező szalonjában öt különböző terület egy-egy művésze gyűlik össze, s találkozik a közönséggel – mégpedig azzal a céllal, hogy saját alkotásaikat és feleslegessé vált használati tárgyait közkinccsé tegye.

Az impozáns vendéglistának köszönhetően igazi kuriózumokra bukkanhatsz az összejövetelen. Ott lesz Somogyi Réka selyemfestő, aki festményeket és festményruhákat(!) visz magával; Jeney Orsi, az Ursuslupus márka megálmodója újrahasznosított bicikligumiból és gumimatracból készült divatcikkekkel és használati tárgyakkal szolgál majd; Kapócs Éva, a Maminvent tulajdonosa újrafelhasznált ékszereit és táskáit bocsátja áruba; míg Karafiáth Orsolya költőnő saját készítésű, a tőle megszokott módon formabontóan egyedi ruháit, cipőit és táskáit vonultatja fel a jelenlévők számára.

Ráadásul a párodnak sem kell unatkoznia, miközben te a gardróbod legújabb díszdarabját keresed, mert Legát Tibor is megválik néhány szuper minőségű holmitól, amire rögtön lecsaphatnak a trendi- és műkedvelő férfikezek.

A kortárs közösségi lakásvásár és workshop különlegessége, hogy a reggel tíztől este nyolcig tartó kincsvadászatot átszövi a kultúra és a művészet.

A meghívottak saját kéziratokat, dedikált könyveket és egyéb hatalmas eszmei értékű tárgyakat is felajánlanak a gyűjteményükből. Egész nap számíthatsz kulturális programbetétekre, zárásként pedig Karafiáth Orsolya, Legát Tibor és Hartay Csaba tart közös felolvasóestet.

Persze, a vásár úgy az igazi, ha az érdeklődőknek is van mit vinni. Erről az Ursuslupus workshopja gondoskodik, ahol megunt holmijaidból a jelenlévőkkel közösen újragondolva valami egészen újat készíthettek.

A kortárs közösségi lakásvásár és workshop Facebook-eseményét és legfrissebb információit itt találod: fb.com/events/968870243146239/

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást