5+1 gyönyörű mini kiskert a lakásban, amit te is elkészíthetsz

5+1 gyönyörű mini kiskert a lakásban, amit te is elkészíthetsz

Címlap / Otthon / Hobbi / 5+1 gyönyörű mini kiskert a lakásban, amit te is elkészíthetsz

Keleties kiskert

Igazi keleties hangulatú kiskerted lehet egy ablak alatt, ha különböző kisebb méretű cserepes növényeket szerzel be.

A növényeket kisebb kaspókba, csészékbe, akár teáskannába vagy keleties vázába is ültetheted, és az ablak alá úgy kell berendezned őket, hogy a földön legyenek, vagy maximum egy fatálcán.

Ha igazi keleti sarkot szeretnél magadnak, a növények mellé tegyél néhány ülőpárnát is a földre, és egy-egy hindu isten szobrával is feldobhatod az összképet. Füstölő, keleti zene és egy jó tea, és máris kész a nyugalom szigete!

Mini üvegház

Néhány sokszög alakú üvegdísz kel csak ahhoz, hogy olyan varázslatos miniterráriumod legyen, amelyet garantáltan bárki megirigyel majd.

Egy orchideának, kaktusznak vagy mohafélének tökéletes otthon egy ilyen üvegházacska, amelyből akár többet is tehetsz egymás mellé: ebben az esetben érdemes egy nagyobb tálcán elrendezned a kompozíciódat.

A virágokat apró ledes égővel is megvilágíthatod, így igazi tündérkert hatását fogják majd kelteni.

Luxus spa

Nem kell feltétlenül a nappaliban vagy a folyosón helyet csinálnod a növényeknek, ha egyszerűen már nem tudod őket hova zsúfolni.

Egy világos fürdőszoba tökéletes hely arra, hogy szobanövényeket telepíts oda, hiszen a klíma a lehető legtökéletesebb a virágoknak ebben a helyiségben.

Igazi luxus spa hatását fogja kelteni a fürdőszobád, ha a kádhoz veszel egy fürdőtálcát, és a piperecuccok helyett a virágokat sorakoztatod fel rajta. Orchideát, pozsgásokat, vagy bármilyen kisebb pálmafélét telepíts bátran a fürdőbe.

Oldalak: 1 2

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást