Hozzávalók 4 személyre:
– 8 kisebb felső csirkecomb, csonttal
A páchoz:
– 1 teáskanál cukor
– 1 teáskanál só
– 1 teáskanál paprika por
– 1 teáskanál bors
– 1 teáskanál fokhagymapor
– 1 evőkanál olívaolaj
Elkészítése:
1. Elkészítjük a pácot. összekeverünk minden hozzávalót. A csirkecombokat egy lezárható tasakba helyezzük és leöntjük a páccal. Lezárjuk a tasakot, jól összerázzuk és 4 óráig a hűtőbe tesszük. Elkészítjük a pácot. összekeverünk minden hozzávalót
2. A combokat felhúzzuk egy nyársra úgy, hogy a csont mellett szúrjuk át. Parázson aranybarnára sütjük (kb 30-40 perc). Kinti vagy benti grillen is elkészíthető. Figyeljünk, hogy a grill ne égessen, így azt kockáztatjuk, hogy nem sül át jól.
3. Még forrón tálaljuk. Friss zöldségsalátával fogyasszuk.