Fűszeres grillezett csirkecombok nyárson

Fűszeres grillezett csirkecombok nyárson

Címlap / Életmód / Receptek / Fűszeres grillezett csirkecombok nyárson

Nincs is finomabb grillezett csirkecomboknál! A combokat pácoljuk be órákkal a sütés előtt, így finom fűszeres csirkecombjaink lesznek.

Hozzávalók 4 személyre:

– 8 kisebb felső csirkecomb, csonttal

A páchoz:

– 1 teáskanál cukor
– 1 teáskanál só
– 1 teáskanál paprika por
– 1 teáskanál bors
– 1 teáskanál fokhagymapor
– 1 evőkanál olívaolaj

Elkészítése:

1. Elkészítjük a pácot. összekeverünk minden hozzávalót. A csirkecombokat egy lezárható tasakba helyezzük és leöntjük a páccal. Lezárjuk a tasakot, jól összerázzuk és 4 óráig a hűtőbe tesszük. Elkészítjük a pácot. összekeverünk minden hozzávalót

2. A combokat felhúzzuk egy nyársra úgy, hogy a csont mellett szúrjuk át. Parázson aranybarnára sütjük (kb 30-40 perc). Kinti vagy benti grillen is elkészíthető. Figyeljünk, hogy a grill ne égessen, így azt kockáztatjuk, hogy nem sül át jól.

3. Még forrón tálaljuk. Friss zöldségsalátával fogyasszuk.

VIDEO 10 ecset, ami nélkül lehet sminkelni, de nem érdemes

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!