10 frizura, ami nagyon trendinek számít idén – Válassz közülük

10 frizura, ami nagyon trendinek számít idén – Válassz közülük

Címlap / Stílus / Haj / 10 frizura, ami nagyon trendinek számít idén – Válassz közülük

Ha te is azon gondolkodsz, hogy ellátogatsz a fodrászodhoz, akkor jó helyen jársz – előtte ugyanis nem árt feltérképezni, hogy milyen hajak számítanak idén divatosnak. Laurie Heaps, Los Angeles-i fodrász szerint a fodrászatban a kísérletezés éve lesz, rengeteg különlegességgel. Most még nagyobb szerepet kap az, hogy a hajaddal is kifejezd magadat, legyen szó színről vagy formáról. Ami még érdekes lehet, hogy egyre több retró frizura kezd népszerűvé válni, de a természetesség is fontos szerepet kap.

Bundesliga-haj

A híres Bundesliga-haj nem csak a férfiak, hanem a nők körében is egyre népszerűbb lesz, persze modernebb változatban. A tépett, frufrus, felül rövidebb haj biztos, hogy különleges megjelenést ad – a kérdés, hogy neked tetszik-e.

Hullámok a 80-as évekből

Ha hullámos a hajad, idén akkor sem kell elfelejtened a frufrut! Most kifejezetten divatosnak számít, ráadásul laza külsőt is kölcsönöz.

Ha eddig nem merted levágatni a hajadat, akkor érdemes elgondolkodnod rajta, még akkor is, ha hullámos vagy göndör fürtjeid vannak.

A laza konty még lazább lesz

Ha olyan hatást szeretnél kelteni, hogy nem sokat foglalkoztál a hajaddal, de fontos, hogy divatosnak tűnj, akkor készíts egy ehhez hasonló laza kontyotOldalt nyugodtan húzz ki néhány tincset, amiket lazán be is hullámosíthatsz.

Szoros konty csatokkal

Természetesen az elegánsabb változat sem hiányozhat a kontyok közül, amit feldobhatsz egy-két (vagy rengeteg) csattal, hogy ellensúlyozd a komolyságot. Mindenképpen érdemes fixálnod hajlakkal vagy zselével, hogy ne szabaduljanak el a babahajak.

Frufru mindenhol!

Ahogy az előbb is írtuk, a frufru idén hatalmas sláger lesz, ráadásul bármelyik verziót is kéred, divatos leszel. Lehet egyenes, tépett, göndör, hullámos, hosszú hajjal kombinált, vagy épp bobhoz nyírt, akkor is menőnek számít.

A 40-es évek hullámai

Ha nem lett volna elég a retróból, akkor jön még. A laza hullámok mellett a göndörebb hajak is divatosnak számítanak, így ha eddig folyamatosan egyenesítetted, akkor ideje eldugni a szekrény mélyére a hajvasalót – a hajad biztos, hogy hálás lesz érte!

VIDEO Így viseled az egyedüllétet, csillagjegyed szerint

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Oldalak: 1 2

»