Stílus / Haj

12 frizura, ami igazán divatosnak számít majd idén

Hamarosan itt a tavasz, a nagy megújulások időszaka. Ha te is azon gondolkodsz, hogy ennek örömére ellátogatsz a fodrászodhoz, akkor jó helyen jársz – előtte ugyanis nem árt feltérképezni, hogy milyen hajak számítanak idén divatosnak. Laurie Heaps, Los Angeles-i fodrász szerint 2020 a fodrászatban a kísérletezés éve lesz, rengeteg különlegességgel. Most még nagyobb szerepet kap az, hogy a hajaddal is kifejezd magadat, legyen szó színről vagy formáról. Ami még érdekes lehet, hogy egyre több retró frizura kezd népszerűvé válni, de a természetesség is fontos szerepet kap.

Bundesliga-haj

A híres Bundesliga-haj nem csak a férfiak, hanem a nők körében is egyre népszerűbb lesz, persze modernebb változatban.

A tépett, frufrus, felül rövidebb haj biztos, hogy különleges megjelenést ad – a kérdés, hogy neked tetszik-e.

 

Hullámok a 80-as évekből

Ha hullámos a hajad, idén akkor sem kell elfelejtened a frufrut! Most kifejezetten divatosnak számít, ráadásul laza külsőt is kölcsönöz.

Ha eddig nem merted levágatni a hajadat, akkor érdemes elgondolkodnod rajta, még akkor is, ha hullámos vagy göndör fürtjeid vannak.

 

A laza konty még lazább lesz

Ha olyan hatást szeretnél kelteni, hogy nem sokat foglalkoztál a hajaddal, de fontos, hogy divatosnak tűnj, akkor készíts egy ehhez hasonló laza kontyot. Oldalt nyugodtan húzz ki néhány tincset, amiket lazán be is hullámosíthatsz.

Olvastad már?  Az alábbi 2020-as hajtrendeket te is ki akarod majd próbálni

 

Szoros konty csatokkal

Természetesen az elegánsabb változat sem hiányozhat a kontyok közül, amit feldobhatsz egy-két (vagy rengeteg) csattal, hogy ellensúlyozd a komolyságot. Mindenképpen érdemes fixálnod hajlakkal vagy zselével, hogy ne szabaduljanak el a babahajak.

 

Frufru mindenhol!

Ahogy az előbb is írtuk, a frufru idén hatalmas sláger lesz, ráadásul bármelyik verziót is kéred, divatos leszel. Lehet egyenes, tépett, göndör, hullámos, hosszú hajjal kombinált, vagy épp bobhoz nyírt, akkor is menőnek számít.

 

A 40-es évek hullámai

Ha nem lett volna elég a retróból, akkor jön még. A laza hullámok mellett a göndörebb hajak is divatosnak számítanak, így ha eddig folyamatosan egyenesítetted, akkor ideje eldugni a szekrény mélyére a hajvasalót – a hajad biztos, hogy hálás lesz érte!

 

Élénk színek

Ha merészebb változtatásra készülsz, akkor a kék és a rózsaszín különböző, eddiginél élénkebb árnyalatain is érdemes lehet elgondolkodnod. Ezek a frizurák akár a nyári fesztiválokon is szuperül mutatnak majd!

 

Gyöngyök mindenhol

Elképesztően divatosnak számítanak a gyöngyös hajbavalók – a hajcsatok mellett viszont a kisebb, hajra fűzhető fehér gyöngyök már ellepték a kifutókat. Egyébként esküvőre például elegáns és különleges frizurát lehet készíteni ezekkel a díszekkel.

Olvastad már?  Két szuper látványos hajfonat lépésről-lépésre

 

Hajfésű

Igen, jól olvastad. Ami régebben a középiskolás igazgatónő hajában volt, azt lehet, hogy mostantól te is hordani fogod. A fésűkkel könnyedén hátrafoghatod a hajadat, csak fújj rá egy kis lakkot is, hogy ne vándoroljon.

 

Könnyed lófarok

A sportosabb lányok kedvence idén sem megy ki a divatból, csak egy kis extra kell hozzá: a hajad alját hullámosítsd be kúpvassal – pont, ahogy az 50-es években tették.

 

Az új Pixie

A nagyon rövid frizurák kedvelői örülhetnek, ugyanis visszatér a Pixie stílus, mellyel otthon nem kell sokat foglalkozni. A legjobb, hogy ennek a fazonnak számtalan variációja létezik, úgyhogy mindenki megtalálhatja a hozzá leginkább passzolót!

 

Mindenhol ugyanolyan hosszú

A hosszabb és a lobhoz hasonló frizurák körében a tépett hatást felváltja az azonos hosszúság, amitől sokkal dúsabbnak tűnik a haj. A könnyebb kezelhetőség érdekében érdemes a tincsek végét puhítani.