5+1 szuper kontyos frizura – tutorial videókkal

5+1 szuper kontyos frizura – tutorial videókkal

Címlap / Stílus / Haj / 5+1 szuper kontyos frizura – tutorial videókkal

A konty az egyik legjobb frizura, hiszen megment egy „bad hair” (elaludt haj) napot, melegben az egyik legideálisabb viselet, bármilyen alkalomra bevethető és mellette még stílusos is. Számtalan klassz kontykötési módszer létezik: mi most ezek közül hoztunk neked néhány alapfrizurát, és egy-két különlegesebbet, tutorial videókkal, hogy könnyedén el tudd ezeket készíteni.

Kócos konty

Az egyik legegyszerűbb frizura, amit bátran viselhetsz a munkában, de akár egy esti partyban is. Ebben a videóban a legjobb, hogy megtanulhatod, hogyan kell helyesen megtupíroznod a hajadat ahhoz, hogy egy ilyen kontyot köthess. A legegyszerűbb, ha ennél a frizuránál egy copfból indulsz, majd úgy alakítod ki a kontyot. Fésűre, hajgumira, hullámcsatra lesz csak szükséged, és talán egy kis fixálóra.

A tökéletes balettos konty

A balerinák feszes kontyai nagyon irigylésre méltóak, hiszen kevés ennél tökéletesebb és elegánsabb frizurát tudunk elképzelni. Ez a konty nagyon nőies, így ha egy vadócosabb outfit helyett elegánsabb, nőiesebb ruhákat vennél fel aznap, akkor érdemes kipróbálnod. Ebben a videóban azt is megmutatják, milyen trükkel érdemes a babahajakat a helyükre fésülni, hogy azok se rontsák el a tökéletes végeredményt, és természetesen azt is láthatod, hogy csavarhatod a frizurádat ilyen feszes kontyba. Egy szaténszalagos masnival körbetekerve csodaszép lesz a végeredmény!

Egyszerű félkonty

Az utóbbi években nagyon népszerűek a félkontyos frizurák, amelyeknél a hajad egy része fel van tűzve, egy része pedig leengedve. Ebből a videóból megtanulhatod, hogyan érdemes leválasztanod a hajadat ehhez a frizurához, és milyen formában érdemes feltűznöd, hogy a lehető legjobban mutasson. Bátran használj lakkot, ahogy a videóban is mutatják, de talán ennél picit kevesebb is elég lesz.

Tökéletes konty hajfánkkal

Néhány éve robbantak be a piacra a hajfánkok, amelyek igencsak leegyszerűsítették a kontykészítés folyamatát. Ha eddig nem próbáltad még, épp itt az ideje, hogy beszerezz hegyet, hiszen igazi hercegnős, mesés frizurát készíthetsz a segítségével. Ebben a videóban az összes szükséges eszközt megmutatják, és lépésről-lépésre láthatod, hogy kell használni a kontyfánkot. Munkába, buliba, rohangálós hétköznapra, de akár egy különlegesebb alkalomra is bevethető a kontyfánk.

Elegáns konty a különleges alkalmakra

Esküvőre vagy hivatalos, vagy esetleg egy különlegesebb partyra? Hidd el, 2 perc alatt még egy ilyen eseményre is tudsz csodaszép, elegáns frizurát készíteni magadnak! Ebből a videóból megtanulhatod, hogyan készíts elegáns kontyot magadnak úgy, hogy a hajadat két részre választod, alul csavarsz egy feszes kontyot, míg felül egy elegáns csavart tinccsel betakarod ezt. Lehet, hogy elsőre kicsit több lesz, mint 2 perc, de hamar bele fogsz jönni! Extra tippünk, hogy használj csillogó, köves, esetleg virágos hajcsatokat, amiket tűzz bele a kontyba, így még különlegesebb lesz a frizurád.

Dupla konty rafinált fonattal

A legtrendibb partyfrizura az utóbbi időben határozottan a dupla konty volt, amelyet még egy-egy extra fonattal is feldobhatsz. Ebben a videóban megmutatják, hogyan érdemes elkészítened a fonatokat, majd két copfból kialakítani a kontyot. Egy bőrdzsekis, vadócos szettel viselve tökéletes lesz a megjelenésed egy szombat esti buliban, és garantáltan nem fog szétcsúszni a frizurád az este végéig.

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást