Ahogy beköszönt a meleg, valahogy rögtön elutasítóbbak leszünk a nehéz, túl fűszeres, forró ételekkel szemben, és a hideg, könnyed, natúr fogásokat helyezzük inkább előtérbe. Ebben az időben tökéletes választás egy finom gyümölcsleves, amelyet hidegen is fogyaszthatunk, akár fagyival tálalva. Hoztunk neked 5 szuper receptet ebben a témában!
2/5 Trópusi gyümölcsleves
Hozzávalók:
1 szeletelt mangó,
1 kockára vágott ananász,
½ kókuszdió húsa és leve,
½ hámozott, szeletelt kigyóuborka,
¼ lime mag nélkül,
1 evőkanál kókuszreszelék.
Elkészítés: Egy turmixgépben pürésítsd össze a kókusz húsát és levét, majd add hozzá a mangót és az ananászt, és keverd simára. Ezután add hozzá a lime-ot és az uborkát is, majd keverd össze ezzel is. Tedd hűtőbe 1-2 órára, majd szórd meg kókuszreszelékkel, amikor tálalod.
A cikk a hirdetés után folytatódik a következő oldalon, lapozz!