Top 10 fitneszgyakorlat

Top 10 fitneszgyakorlat

Címlap / Életmód / Egészség / Top 10 fitneszgyakorlat

Vannak testmozgások, amelyek ideálisak nekünk nőknek. Ha unod már a kocogást, olvasd el tippjeinket!

Csoportos sport

A legtöbbünk számára a legjobb emlékeket a parkban töltött idő képezi, ahol barátnőinkkel valamilyen játékot játszhattunk: kézilabda, kosárlabda, stb.
Ha vannak hasonló gondolkozású barátnőid, válasszatok ki egy közös időpontot és találkozzatok egy kis mozgásra.

Úszás

A 30 Celsius fok feletti hőségben nincs is jobb, mint a hűs vizű medencében tölteni a napot.
Ha tombol a nyár, de szeretnél valami egészségeset csinálni, menj el úszni. Relaxál, ráadásul teszel valamit a tested karbantartásáért is.

Ugrókötelezés

Tudtad, hogy egy 10 ugrókötél szesszió felér 30 perc kocogással? Így nemcsak formában tarthatod magad, de még időt is spórolsz!

Gyalogtúra

Akármilyen hihetetlennek tűnik, egy egy napos gyalogtúra igazán üdítő lehet. Barátaiddal célozzátok meg a hegyeket, ennivalóval a hátizsákotokban gyalogoljatok fel egy vízeséshez, majd barangoljátok be az egész helyet.
Ússzatok a tóban és relaxáljatok. Nagyszerű edzés a lábak számára.

100-szor

Ha szeretnéd formába hozni magad, de nincs kedved az előző tippekhez, válassz ki egy bizonyos gyakorlatot és ismételt meg 100-szor, majd válassz egy másikat és ismételd meg azt is.
Például, 100 hátizom gyakorlat, 100 fekvőtámasz, 100 súlyemelő gyakorlat, 100 karizom fejlesztő gyakorlat, stb. A 100 gyakorlat végére teljesen kimerülsz, de így legalább tesztelheted állóképességed. A gyakorlatsor alatt 10 másodperces pihenőket tarts.

Variációk egy gyakorlatra

Ha nem tudsz megengedni magadnak egy fitnesz bérletet vagy nincs pénzed felszerelésre, gondolkodj kreatívan. Válassz ki egy gyakorlatot és végezd el többféle módon, amíg egy teljes edzést nem kapsz.
Például, próbáld ki az összes variációt fekvőtámaszra. Végezd őket 30 percig.

Terepfutás

Boxolás

A boxolás talán a legjobb módja, ha rövid időn belül szeretnél fitté válni, hiszen az egész tested megdolgozza, nagyon erős hatású és megmutatja milyen fából faragtak.

Wind Sprint

Ez egy nagyszerű módja, ha formába szeretnéd hozni magad és megváltoztatni kocogási szokásaid. Ezután ne csak egy bizonyos lépésiramban kocogj, hanem váltogasd a gyorsaságot.
Iramodj neki, szaladj gyorsan ameddig csak bírsz, aztán lassíts le míg eléred a normális kocogási sebességet.

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást