7 szuper film, amit a legjobb egyedül megnézni

7 szuper film, amit a legjobb egyedül megnézni

Címlap / Otthon / 7 szuper film, amit a legjobb egyedül megnézni / 3. oldal

Bármelyikünk életében jöhet egy időszak, amikor kicsit magányosak vagyunk, legszívesebben ki sem mozdulnánk otthonról és egyetlen társunk a laptopunk. Hogyan vészeljük át ezt az életszakaszt? Például néhány filmmel, amit úgyis a legjobb egyedül megnézni. Erőt adnak, utat mutatnak és jókedvre derítenek. Mindegyik azt sugallja: nem vagy egyedül!

5. Elveszett jelentés

Az Elveszett jelentés két hőse egy magányos fiatal lány és egy kiégett középkorú színész.

Céltalanul unatkoznak egy tokiói szállodában, egészen addig, amíg nem találkoznak egymással – és közösen felfedezik az élet nagyszerűségét. Meg persze egymást, ami ugyanilyen csodálatos felismerés.

Az Elveszett jelentés visszaadja a hitünket a rohanó jelenben: még a követhetetlenül felgyorsult világunkban is találhatsz valakit, akivel tökéletesen egy hullámhosszon vagytok.

6. Zongoralecke

A Zongoralecke olyan film, amit nem elég egyszer megnézni – és a maximális élmény érdekében a legjobb egyedül.

A főszereplő, Ada magányossága némaságából fakad: a nő egyetlen társa a kislánya és a zongorája. Végül a hangszer lesz a fegyvere a merev férjével szemben, a zenén keresztül fedezi fel az igazi szenvedélyt és önmaga eddig ismeretlen oldalát is.

Giccsmentes romantika, fájdalmas boldogság – a Zongoralecke újabb kaput nyit a magányosság feldolgozásához.

7. Julie & Julia

Két önfejű, kemény, mégis humoros nő, akiknek az élete egy ponton összeér: Julie Powell elhatározza, hogy végigfőzi Julia Child legendás receptkönyvét, és erről blogot is vezet.

A film lényege persze nem merül ki a különleges ételekben, hanem két küzdelmes, mégis boldog női sorsot mutat be. Julie és Julia valami mást szerettek volna csinálni, mint amit elvártak tőlük.

Kockáztattak, nem féltek újdonságokba belevágni – és sikerrel jártak! Ha egy inspiráló és szórakoztató filmet keresel magányos napjaidra, ez lesz az.

VIDEO Így készíts pár perc alatt merész, füstös szemsminket

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Oldalak: 1 2 3

»