Figyelj oda a részletekre!

Figyelj oda a részletekre!

Címlap / Otthon / Háztartás / Figyelj oda a részletekre!

Nos, azért, mert az ördög valóban a részletekben van. A legapróbb dolog tudja általában a legnagyobb bosszúságot okozni, így aztán valóban érdemes igazán alaposan körüljárni mindent akkor is, ha épp fürdőszobai felújításban vagyunk.

Hajlamosak vagyunk arra, hogy a kezdeti nagy lendületet követően kicsit alábbhagyjon a kedvünk egy-egy felújítás, építkezés során, és sokszor a kevésbé látható elemek látják kárát ennek.

Bizony, nem is gondolnád, milyen nagy jelentősége van egy jól vagy éppen rosszul megválasztott szifonnak vagy leeresztőnek! Ezért most a SzaniterOnline.hu szakértői osztják meg velünk a tapasztalatokat!

Szifon: kicsi a bors, de erős!

Kiválasztottad már csempét, a járólapot, megvan a kád, a mosdókagyló, a WC kagyló tartályostul, sőt már a tükör is ott áll a garázsban. Hamarosan érkezik a vízvezeték-szerelő, hogy felmérjen, beszereljen, beüzemeljen mindent, te pedig már alig várod, hogy túl legyél ezen a mizérián, és végre rend és tisztaság költözzön újra az otthonodba, és végre tisztességesen tudj tisztálkodni.

Ekkor még kapsz egy kisebb listát, ami a beszereléshez szükséges, és itt fogy el a türelem. Úgy sem látszik, nem mindegy, hogy milyen, csak a méret stimmeljen! 

Ugye te is voltál már ebben a cipőben? Megérte kapkodni és ár alapján dönteni? Valószínűleg nem. Hogy miért is?

Az otthon biztonsága

Ki ne szeretné azt, hogy otthona mindig a biztonság szigete legyen? Természetesen mindenki, ámbár nem mindenki tesz meg ezért mindent. Hány és hány ember esik abba a hibába, hogy a fontos alkatrészekre anyagi megfontolásból már nem hajlandó áldozni… Aztán megtörténik a baj!

Szerencsés vagy, ha te saját magad még nem tapasztaltad meg, hogy milyen károkat tud okozni egy gyenge minőségű szifon.

Ez a kis alkatrész gondoskodik ugyanis arról, hogy a megfelelő helyen jöjjön ki a víz a csatornahálózatból, vagyis ha tönkremegy, eltörik, akkor nem a csapból fog folyni a víz, hanem a csőből, ami nagyon kellemetlen beázásokat tud okozni.

Hogy soha ne legyen részed ilyenben, válaszd a SzaniterOnline.hu szifonjait és leeresztőit!

A fürdőszoba van érted, és nem fordítva!

Ha örökké tartó küzdelemben vagy, ha a vízvezeték-szerelő gyakoribb vendég nálatok, mint az anyósod, akkor valamit nagyon rosszul csináltál.

Érdemes ilyenkor akár a szerelő, akár egy megbízható szaniteráruház véleményét kikérni, hogy mégis milyen szifont vagy leeresztőt válassz, hogy ne azt érezd, azért élsz, hogy folyamatosan működőképes legyen a fürdőszobád.

Nem, a fürdőszoba azért van, hogy megtisztulj, ellazulj, kiengedd a gőzt, nem pedig azért, hogy bosszúságot okozzon. Ha minőségi szifont és leeresztőt választasz, akkor helyreáll a rend, és egy nagyon nagy problémaforrást ki is iktattál az életedből!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást