Férfiak árulták el, mi kelti fel az érdeklődésüket a társkeresőkön

Férfiak árulták el, mi kelti fel az érdeklődésüket a társkeresőkön

Címlap / Szerelem / Férfiak árulták el, mi kelti fel az érdeklődésüket a társkeresőkön

Will, 28 – London

„Azért töltöttem le a Tindert, mert lányokkal akartam találkozni, de ha teljesen őszinte akarok lenni, jobban érdekeltek a gyors randevúk, mint egy potenciális barátnő megszerzése. Az appon leginkább azzal lehet elriasztani, ha a nők túl sok kérdést tesznek fel, mert ettől olyan érzésem támad, hogy tesztelnek és vizsgán vagyok. Én inkább a szórakoztató, baráti csevegést kedvelem. Ami a személyes igényemet jelenti, szeretem a sötét, göndör hajú, mediterrán típusú lányokat és rajongok a tükörben készült szelfikért. Viszont automatikusan balra húzok, ha egy lány butának mutatja magát – egyáltalán nem gondolom, hogy ez szexi lenne.”

Aristide, 22 – Barcelona

„Nekem nincs kifejezetten zsánerem, és őszinte leszek, nem is igazán érdekelnek a képek, mert sosem lehet tudni, valaki milyen a valóságban. Nekem az a taktikám, hogy nagyon sokat csúsztatok jobbra, így adom meg a legnagyobb esélyt arra, hogy beszélgessek valakivel, akinek szimpatikus vagyok. Ezek után valószínűleg nem azt gondolod rólam, hogy nem csak a szexért vagyok Tinderen, de szeretem azokat a lányokat, akik ennél többre vágynak. Kedvelem az erős személyiségű, kedves nőket. Egyelőre nem volt szerencsém. A legtöbb lány, akit így találtam, csak szexelni akart és ennyi. Erre nagyszerű ez az applikáció, de én azért ennél többre vágyom hosszútávon.”

Emanuele, 23 – Milánó

„Közel egy éve regisztráltam a Tinderen és szinte függő vagyok. Amikor reggel felébredek, automatikusan megnyitom és napközben is többször megnézem. Szeretem az eredeti, természetes képeket, utálom a szerkesztett, filterezett fotókat, az ilyen nőkkel nincs kedvem ismerkedni. De nagyon válogatós vagyok abban is, hogyan viszonyulnak az emberek hozzám. Nem szeretem, ha a nők azonnal rátérnek a lényegre, ez nekem sokszor illúzióromboló és szükségem van a kémiára ahhoz, hogy rátérjek a lényegre. Eddig hat randim volt a Tindernek köszönhetően, és ezek a randik nagyon jól sikerültek. Gondolom, ez azért van, mert mire a találkáig eljutunk, már valóban látok fantáziát a kiszemeltben.”

Oldalak: 1 2

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást