Életmód / Ezotéria

Ne reménykedj: ebből a 4 csillagjegyű férfiből sose lesz mintaférj

Mai írásunkban összegyűjtöttük azt a négy csillagjegyet, melynek szülötteiből kisebb eséllyel válhat mintaférj – az ezotéria szerint. Felkészültél?

A Bika

Nos, a Bika férfi rendkívül érzékeny, így, ha ilyen kapcsolatot keresel, akkor az ő személyében tökéletes párra lelhetsz. Nagyon szívesen alapít családot, ám sok esetben nála idáig tart a dolog.

Miután rátalált a szerelmére és gyermekeket nemzett, onnantól kezdve hajlamos minden idejét a munkának szenteli, a család pedig kezd háttérbe szorulni.

Persze, ha te ezt vállalod és beletörődsz, hogy a Bika férfi az anyagi biztonságot illetően a leginkább gondoskodó, akkor nincs miért aggódnod, de ha egy mindenben melletted álló társat keresel, akkor nem neked való partner.

 

A Szűz

A Szűz férfiról tudnod kell, hogy amennyire kiszámítottnak és precíznek tűnik, annyira hajlamos elveszteni a fejét, ha érzelmekről van szó. Rendkívül féltékeny alkat, ha igazán szerelmes, túlzottan is próbálja megvédeni a nőjét.

Féltékenységében gyakran olyan dolgokat is a fejedhez vág, amiket egyáltalán nem gondol komolyan, ám biztos, hogy téged mélységesen megbánt vele. Persze aztán rádöbben, hogy tévedett és nem győz elégszer bocsánatot kérni.

Egy Szűz férfi mellett az élet valódi kihívás lehet, persze, ha te tudod kezelni a hol nyugodt, hol ketyegő bomba típusú magatartást, akkor ő neked az igazi, ám, ha ez állandó tűzharchoz vezet, akkor a Szűz férfit érdemes inkább elengedni.

 

A Bak

A Bak férfiak nagyon maximalisták, ráadásul pontosan annyit várnak vissza a másiktól, mint amennyit ők is adtak.

A Baknak gyakran hajmeresztő, elképesztő, szürreális ötletei lehetnek, melyekkel nem biztos, hogy lépést fogsz tudni tartani.

Ezenkívül ellenőrző típus, szereti tudni, hogy éppen hol vagy és mit csinálsz, mindent kontrollálni szeretne, ha tehetné mindig egy lépéssel előtted járna.

Ha neked ez nem gond, akkor nagyszerű éveket tölthettek el egymás mellett, ám, ha úgy érzed, hogy ez akadályozna téged a szabadságodban, akkor a Bak férfi nem neked való.

 

A Nyilas

A Nyilas férfi rendkívül elégedetlen típus, így gyakran érezheti úgy, hogy nem képes neked  megadni mindazt, amire vágysz.

Bár a házasságban nagyon hűséges típus, mégis ő az a férfi, aki kvázi egész életében a démonjait üldözi és igyekszik megtalálni önmagát és a lelki békéjét.

Olvastad már?  Érdekel mi voltál előző életedben? A születésnapod dátumából kiderítheted

Neki a hosszútávú párkapcsolat egy szélmalomharc és ha csak nem vagy elég kitartó, szinte biztos, hogy egy ilyen kapcsolatnak szakítás lesz majd a vége.

 

Horoszkóp oldalak csillagjegyek szerint
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást