Dekor / Otthon

Felesleges üvegekből gyönyörű tárgyakat varázsolhatsz: mutatjuk, hogyan

Felesleges üvegekből gyönyörű tárgyakat varázsolhatsz: mutatjuk, hogyan

A hangulatos világítás

Ha valamire teljesen felesleges egy vagyont kiadni, akkor az a mécsestartó – egy kis kreativitással és egy szabad délutánnal elképesztően szuper dekorokat készíthetsz, amiket főleg este, sötétedés után fogsz imádni. Hangjegyek, hópihék, piros-zöld színek, bármi jöhet, ami igazán karácsonyi!

Az üvegbe zárt téli tájkép

Miért ne készíthetnél magadnak és a családodnak idén saját „hógömböt”? Tarts meg egy nagyobb üveget és szerezz be kókuszreszeléket vagy bármilyen hóra emlékeztető dekorelemet, és ereszd szabadjára a fantáziád – hóember, kisautó, ház, de akár egy egész téli kis falu is belefér. A lakás pedig gyönyörű lesz tőle!

Karácsonyi evőeszköztartó

Bármelyik megunt üvegedből készíthetsz konyhai dekort is, csak egy kis üvegfesték kell hozzá. Csinálj evőeszköztartót vagy az íróasztalodra ceruzatartót, esetleg egy bödönt a sminkecsetjeidnek! De karácsonyi ajándéknak sem utolsó, garantált, hogy imádni fogja az, akinek készíted.

Koktélt ajándékba

Ha szeretnél egy igazán olcsó és ötletes ajándékkal előrukkolni, adj koktélt üvegben! A hozzávalókat kösd karácsonyi madzagokkal a befőttesüveg köré, vagy csomagold bele és írd le az ajándékcetlire a receptet – a nevetés és a kreativitásért járó dicséret nem fog elmaradni!

Oldalak: 1 2

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást