Februárban születtél? Ezt árulja el rólad a számmisztika

Februárban születtél? Ezt árulja el rólad a számmisztika

Címlap / Életmód / Ezotéria / Februárban születtél? Ezt árulja el rólad a számmisztika

A számmisztika és az ezotéria szorosan összefügg egymással, nem meglepő tehát, ha azt is közelebbről lehet elemezni, milyen személyiségjegyeket örököltünk a születési hónapunktól. Természetesen nem csak ez az egy szempont formálja az egyéniségünket, de a te önismeretedhez is hozzátehet, ha megtudod, a számmisztika szerint milyen vagy.

Milyen száma van a februárnak?

A február a második hónapunk az évben, így aztán nincs is sok extra teendőnk a számolással kapcsolatosan. Mivel a számmisztikában általában addig kell mennünk az elemzéssel, míg egyjegyű számot nem kapunk, a februárt illetően kézenfekvő az eredmény: ennek a hónapnak a száma a kettes.

Nehéz gyerekkor, érzelmi labilitás

A kettes szám mindig együtt jár az érzelmekkel, és mivel a születési szám alapvetően azt határozza meg, milyen körülmények közé születsz, a február kissé problémás családi háttérre enged következtetni. Gyakori, hogy akik februárban születtek, egész gyerekkorukban érzelmi labilitással, bizonytalansággal küzdöttek, és ebből adódóan önbizalomhiánnyal élnek. A magabiztosság, az önhittség alapjainak kiépítése minden esetben otthon kezdődik, ezért, ha a családban probléma adódik, az a későbbiek során is komoly gondokat generálhat.

Nagyon gyakori, hogy a februári születésű emberek állandóan harcban vannak önmagukkal és a környezetükkel is, pontosan azért, mert nem tudják magukat feltétel nélkül tisztelni és szeretni – így aztán nem is hiszik el, hogy valós lehet, ha valaki mégis teljes szeretettel közeledik feléjük.

Februári születési dátummal neked is sűrűn lehet bűntudatod, gyakran ok nélkül. Több és nagyobb terhet cipelsz a vállaidon, mint az bárkinek tűrhető lenne, de ha éppen nem sajnálod magadat, akkor úgy érzed, hogy mások úgysem foglalkoznának a te gondjaiddal – ezért inkább elfojtod őket.

Mit árul el rólad a születési hónapod a számmisztika szerint? Ilyen vagy, ha februárban születtélKép forrása: Bilyk_I/Depositphotos.com

Problémás mintákat láttál

A kettes szám – szemben az egyessel – már anyai dominanciára enged következtetni. Ez együtt jár azzal, hogy a februári születésű emberek sokszor harcban állnak az anyjukkal, de gyakori, hogy az apjuknál sem jutnak menedékhez, ugyanis az anyai dominanciának oka van.

Általában az apa vagy visszavonul a gyereknevelést illetően, vagy annyira sokat van távol, hogy egyszerűen nem tud elég időt szánni a gyermekeire. Mindez felnőttkorban is hátrányos, hiszen a kettes születésszámmal rendelkező emberek általában nagyon nehezen jutnak egyről a kettőre a kapcsolataikban. Vagy kifejezetten későn érő típusúak lesznek, vagy nem igazán tudják magukat elhelyezni a párkapcsolaton belül.

Februári születéssel még arra is nagy esélyed van, hogy a gyermekkorodban tapasztaltak annyira elrettentettek a család fogalmától, hogy nem is akarsz majd gyermeket vállalni.

Főleg azért, mert azt gondolod, nem tudod levetkőzni az örökölt mintákat, de semmiképpen nem akarod továbbadni őket. Nehezedre esik, hogy helyre tedd a nőiségedet, ugyanis vagy édesanyád mintáját örökölve kifejezetten domináns, uralkodó alkat leszel, vagy továbbra is őrzöd az áldozatszerepedet, és alárendeled magadat az életedbe érkező férfiaknak – sajnos egyik sem jelenti azt, hogy megtaláltad az arany középutat.

Érzelmes, melegszívű, de alapvetően félénk ember vagy

Ami biztos, hogy februáriként kifejezetten érzelmes vagy, de sokszor rengeteg időnek el kell telnie ahhoz, hogy ebbe bárkinek is betekintést engedj. Sokkal jellemzőbb, hogy negatívan állsz a dolgok elé, nem vagy egy kifejezett optimista, még a jobb napjaidon is inkább csak a realitást súrolod. Időnként kicsit úgy érzed, a te sorsod már eleve elrendeltetett, és úgy tűnik, bárhogy is próbálsz kitörni, mintha mindig mindent elölről kellene kezdened. Megeshet, hogy kis eséllyel számíthatsz a szüleidre, jellemzőbb, hogy inkább ők támaszkodnak rád, de ezt meg te viseled nehezen a sok-sok gyermekkori sérülés miatt.

VIDEO 10+1 sminkes trükk, amit bárcsak előbb tudtál volna

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!