10 szenzációs farsangi jelmez a gyerkőcnek, amit egyedül is összehozhatsz

10 szenzációs farsangi jelmez a gyerkőcnek, amit egyedül is összehozhatsz

Címlap / Életmód / Család / 10 szenzációs farsangi jelmez a gyerkőcnek, amit egyedül is összehozhatsz

Sajnos sosem volt olyan farsangi jelmezem, amilyet igazán szerettem volna, és ahogy a legtöbb szülő, úgy én is próbálom mindazt kompenzálni, amiben hiányt szenvedtem. Idén könnyű dolgom volt, mert a kislányom egyértelműen tudta, minek szeretne beöltözni. Az inspirációk gyűjtése közben találtam néhány fantasztikus ötletet!

1/10. Tükörtojás

Könnyen megvarrhatod ezt a jelmezt akár úgy is, hogy kicsit átalakítasz egy méretes, fehér, felnőtt pulóvert. Ha ezzel megvagy, már csak egy narancssárga kört kell rávarrnod a közepére – ezzel el is készült a rendkívül egyedi és ötletes jelmez!

 

2/10.
Szivárvány

A számos szivárványos jelmez közül talán ez a legkényelmesebb és legszebb, amit elkészíthetsz. Filcből, vagy merevebb anyagból varrj két egyforma szivárványt felhőkkel, majd egy-egy pánttal rögzítsd őket egymáshoz: a gyermeknek így csak egyszerűen bele kell bújnia.

 

3/10. Eső

Ha a szivárvány nem ihletett meg, mit szólnál az esőhöz? Ehhez a jelmezhez szükséged lesz egy kalapra, amit alaposan be kell borítanod fehér tömőanyaggal, vattával. Kék madzagra ragassz esőcsepp formájú filcanyagot, majd rögzítsd a felhőn – kész is a tökéletes esőjelmez! 

 

Oldalak: 1 2 3

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást