Farmermánia – Ezúttal a hajadon! Hódít a denim hair a tavaszi szezonban

Farmermánia – Ezúttal a hajadon! Hódít a denim hair a tavaszi szezonban

Címlap / Stílus / Divat / Farmermánia – Ezúttal a hajadon! Hódít a denim hair a tavaszi szezonban

Az előző szezonban a különféle hajfestési technikák révén lehetett különleges és egyedi hajkoronánk, idén pedig a feltűnő színeké a főszerep! A denim hair, azaz “farmerhaj” trend lényege, hogy a frizurád színe a kedvenc koptatott farmeredhez hasonlítson – furcsán hangzik, igaz? Akkor nézd meg a képgalériánkat, és ámulj te is!

Új szintre emelt árnyalatok

Az elmúlt időszakban leginkább a természetesség felé húztak a különféle hajtrendek – gondolj csak a csodaszép, visszafogott, szőkés és barnás színátmenetekre! Persze azért a különféle extrém formák és színek is fel-felbukkantak, még ha nem is voltak annyira népszerűek. Utóbbiakra példa a pixeles hajfestés, a változatos szivárványszínek, és a nem éppen visszafogott átmenetek. Manapság nincs olyan árnyalat a színpalettán, ami ne lenne alkalmas a frizura felpörgetésére – jól példázza ezt a hófehérbe hajló platinaszőke, vagy éppen a macaron sütikre emlékeztető pasztelltónusok, cukorkaszínek.

Az egyik legújabb őrület ezeknek az árnyalatoknak a szöges ellentéte, a mesterfodrászok ugyanis mosta kéket emelték új szintre.

A tavaszlegmenőbb és talán legkirívóbb színei közé tartoznak a kék különböző árnyalatai, így az indigó, a mélykék, a szürkéskék, a zöldeskék és a koptatott farmerre emlékeztető világoskék.

Természetesség, kék a neved!

Bármennyire meglepő – tekintve, hogy mégiscsak egy merész és hihetetlenül feltűnő színről beszélünk – a kékre festett hajkoronák esetében is fontos szempont volt a természetesség. Hogyan lehetséges ez?

A fodrászok idén arra törekedtek, hogy továbbra se az egyszínű megoldások domináljanak, hanem a kék különféle árnyalatai bukkanjanak fel egy frizurán belül. Az alapelvek tehát továbbra is megmaradtak, a színátmenetek még mindig divatosak, de ezúttal nem feltétlenül akkor leszel a legtrendibb, ha a teljesen természetes és feltűnésmentes árnyalatok mellett voksolsz. Sőt!

Farmermánia – Ezúttal a hajadon!
Galéria / Farmermánia – Ezúttal a hajadon!

Képek forrása: 1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7 / 8 / 9

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást