Életmód / Ezotéria

Ezzel a trükkel vonzhatod be a pénz-szerencsét az új évben! Horoszkópod elárulja

Ezzel a trükkel vonzhatod be a pénz-szerencsét az új évben! Horoszkópod elárulja

Reméljük, hogy a következő évben az élet minden területén olyan sikereket érsz el, mint amilyeneket szeretnél, de egy kis segítség sosem árt. Ha úgy érzed, a pénzügyek jobban is teljesíthetnének, akkor az alábbi mágiák a horoszkóp szerint segíteni fognak – ártani minden esetre biztosan nem ártanak.

Kos

A Kosok jegyében születettek gyertyagyújtással hergelhetik fel a pénzhozó energiákat: gyújts meg három gyertyát, helyezd őket egy képzeletbeli háromszög csúcspontjaira, középre pedig tegyél egy pénzérmét.

Néhány percig nézz a lángokba, és koncentrálj azokra a projektjeidre, amelyektől azt reméled, hogy jó pénzt hozhatnak idén a konyhára.

Bika

A Bikáknak a föld ereje segíthet abban, hogy jó termésük legyen az idén. Ültess búzaszemeket egy kis cserépbe, és minden nap locsolgasd őket.

Gondoskodj a kiserkenő növényről, ha pedig valami baj érné, gyorsan ültess új magokat a földbe. A szárba szökkenő zöld a pénzt is bevonzhatja.

Ikrek

Az Ikreknek, ha azt szeretnék, hogy idén több pénz kerüljön a pénztárcájukba, egy kis tükör nyújthat segítséget. Tedd a tükröt az asztal közepére, és fektess elé egy érmét.

Esténként gyújts egy gyertyát, tedd azt is a tükör elé, az érmét pedig állítsd az élére, amíg a gyertya ég. Amikor elfújod a gyertyát, fektesd le az érmét is.

Ahogy a pénz képe megduplázódik, úgy duplázódhatnak a bevételeid is.

Rák

A Rákok, ha eddig nem tették, most érdemes elkezdeniük mandalákat festeni, mert ez nem csak abban segíthet, hogy nyugodtabbak és kiegyensúlyozottabbak legyenek, hanem abban is, hogy helyre állítsák a pénzhozó energiák nyugodt áramlását, így a busás bevételek nem kerülik el őket idén sem.

Oroszlán

Ha jobb bevételeket szeretnének, az Oroszlánoknak a hangok segíthetnek, hogy feléjük tereljék a pénzenergiákat.

Egy szélcsengő megtisztítja a levegő energiahullámait, és minden alkalommal, amikor a szél megszólaltatja a csengőt, számíthatsz majd a pénz csörgésére is a zsebedben.

Szűz

A Szüzeknek jó évük lesz a pénzügyeket tekintve, csak a negatív tényezőket kell elhárítani az útjukból.

A pénz jönni fog, ha valamilyen negatív energia nem áll az útjába, így nekik az segíthet, ha egy álomfogót akasztanak az ágyuk fölé, ami nem csak a zavaró gondolatoktól szabadítja meg őket, de az anyagi jólétnek sem lesz akadálya.

Mérleg

A Mérlegeknek ebben az évben a kreatív energiák és a gondolatok teremtő ereje segíthet megvalósítani az anyagi boldogulást.

Ha azt szeretnék, hogy jobban alakuljanak az anyagi dolgaik, akkor érdemes esténként leírni a pozitív gondolataikat, a legjobb reményeiket pedig nem feltételes, hanem kijelentő módban fogalmazzák meg.

Skorpió

A Skorpiók segítségére az illatok lesznek, amikor fel szeretnék lendíteni az anyagi helyzetüket.

A gazdag, keleti illatok, a fahéj, a vanília vagy a gyömbér segíthet, hogy a körülmények is kedvezőbbek legyenek a gazdagsághoz.

Akár illatgyertyát, akár füstölőt gyújtasz, ezek az illatok segíthetnek, hogy a terveid megvalósuljanak.

Nyilas

A Nyilasok számára a színek, mégpedig a piros vagy a zöld segíthet abban, hogy helyre állítsák a pénzügyi energiáikat.

Akár egy apró kiegészítő, akár egy darab textil kerül ilyen színben a lakásba, segít bevonzani a házba a pénzt, de egy apróságot ezekben a színekben érdemes a táskájukban vagy a tárcájukban is tartani.

Bak

A Bakoknak az idei évben a pénzügyi szerencséjüket a kristályok hozhatják meg, bármilyen olyan kristály jót jelezhet, ami áttetsző és tiszta.

Ezeket a köveket valamilyen víz forrása közelében célszerű tartani, mert így még jobban megtisztítják az energiákat, és nem lesz akadálya annak, hogy hozzád is odataláljon a pénz.

Vízöntő

A Vízöntők pénzügyi szerencséjét a hangjegyek hozhatják meg, ha tudnak valamilyen hangszeren játszani, akkor azt érdemes most gyakorolni, ha pedig nem, akkor legalább gondoskodj arról, hogy esténként valamilyen kellemes, lágy zene töltse be a teret.

A klasszikus remek választás, mert a tiszta dallamok megtisztítják az utat a pénzenergiák előtt.

Halak

A Halak akkor dúskálhatnak az anyagi javakban, ha a víz erejére támaszkodnak.

Egy kis szobai csobogó megtáncoltathatja a pénzügyi helyzetüket, és úgy folyhat a pénz, ahogyan a vízcseppek csobognak, ráadásul nem is apad ki a készlet, amennyi kiadásuk lesz, annyi mindig vissza is térhet a pénztárcájukba.

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást