Életmód / Ezotéria

Ezekből a csillagjegy-kombinációkból lesznek a legjobb barátnők. Ti is közöttük vagytok?

Míg bizonyos csillagjegyek vonzzák egymást, addig mások taszítják. Biztosan sok cikket olvastál már arról, vajon összeilletek-e a pároddal, de azon gondolkodtál már, hogyan is hat a születési dátumunk a barátságainkra és egyéb emberi kapcsolatainkra? Ha úgy érzed, a legjobb barátnőddel tökéletesen kiegészítitek egymást, annak bizony oka van. Olvasd el cikkünket, amelyben eláruljuk, mely csillagjegy-kombinációkból alakulnak ki a legmélyebb, legerősebb barátságok!

Kos és Vízöntő

Gyakorlatilag nem létezik erősebb párosítás a Kosnál és a Vízöntőnél! Ha ez a két csillagjegy egymásra talál, abból valószínűleg életreszóló kapcsolat lesz.

Bár a Kosnak alapvetően makacs a természete, ebből kifolyólag nem ritka a nézeteltérés közöttük, képesek gyorsan fátylat borítani a múltra és úgy tenni, mintha mi sem történt volna.

Mindketten magabiztosak, céltudatosak és független személyiségek. Ez azonban egyáltalán nem okoz összeférhetetlenséget kettejük között, sőt folyton motiválják és egyre jobb teljesítményre sarkallják egymást.

A Vízöntő néha hajlamos a rosszkedvre és a pesszimizmusra, a Kos pozitivitása és optimizmusa ellensúlyozza ezt, így tökéletesen kiegészítik egymást.

Bika és Rák

A Bika és a Rák is egy kiváló párosítás, a csillajegyek közül ugyanis kimagaslóan ők a leghűségesebbek és legragaszkodóbbak. Ha ők ketten egymásra találnak, akkor soha többé nem engedik el egymást.

Egy mély, erős és bizalomra épülő barátságot képesek kialakítani egymással, ezt pedig csak tovább erősíti az a tény, hogy ugyanazokban az erkölcsi normákban, értékekben és elvekben hisznek.

Bár a Rák gyakran túl érzékeny és sebezhető, ez nem teszi tönkre a kapcsolatukat, hiszen az erős, határozott Bika mindig ott van, hogy támogassa társát, barátját.

Mindig gondoskodnak a másikról és az sem okoz számukra problémát, ha a Bika néha megmutatja makacs oldalát.

Ikrek és Oroszlán

Az Ikrek és az Oroszlán két olyan jegy, akik képtelenek egy helyben ülni sokáig, imádják a kalandokat és folyton új kihívásokat, szórakozási lehetőségeket keresnek.

Legyenek bármilyen idősek, céljuk, hogy minél több tartalommal töltsék meg az életüket. Kreatívok, lendületesek és lazák, szinte minden fontos társasági eseményen jelen vannak.

Vágynak az elismerésre, mások szeretetére és ragaszkodására. Ha ők ketten találkoznak, képesek egymást felvidítani, megvigasztalni és támogatni. Bármi történjék, fel tudják egymást rázni és kitartanak a másik mellett.

Olvastad már?  A csillagjegyed elárulja, hogyan dolgozol fel egy szakítást - magadra ismersz?

Bár kalandvágyó természetük néha bajba sodorhatja őket, még így is élvezik a kaland minden egyes pillanatát.

Szűz és Skorpió

A Szűz és a Skorpió a legjobbat képes kihozni a másikból, erősségeik pedig tökéletesen illeszkednek a másik gyengeségeihez, ezáltal kiváló párost alkotnak.

Annak ellenére, hogy a Skorpiót néha a hangulata vezérli és igen impulzív tud lenni, a Szűz mindent megtesz azért, hogy egyensúlyban tartsa és megőrizze a jókedvét, boldogságát a mindennapokban.

A Skorpió pedig emlékezteti és figyelmezteti az intelligens, munkamániás Szűz barátját, hogy az életben számtalan öröm van a munkán kívül is, próbáljon meg inkább a pillanatnak élni és néha lazítson egy kicsit.

Bár különböznek egymástól, ha összefognak, együtt képesek remek terveket és ötleteket kitalálni, majd pedig elsöprő sikert aratni ezekkel.

Válassz egy csillagjegyet és mindent megtudsz róla!
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást