Extrém frizurák viadala – Nálad melyik lenne a befutó?

Extrém frizurák viadala – Nálad melyik lenne a befutó?

Címlap / Stílus / Haj / Extrém frizurák viadala – Nálad melyik lenne a befutó?

Nemrég az a megtiszteltetés ért bennünket, hogy részt vehettünk a Hajas László nevével fémjelzett Hajas Cut & Color Competition versenyen, ahol 47 fodrász szebbnél szebb kreációja küzdhetett meg egymással. A rendezvényen a zsűrit sztárok, a média (többek között mi) és a fodrász-szakma képviselői alkották, akik több díjat is kiosztottak az összesen 87 induló pályamű között.

A verseny a Symbol Galériában került megrendezésre, ahol többek között Jáksó László, Benedek-Epres Panni, St. Martin, Kentaur, Kulcsár Edina, Vastag Csaba és Vastag Tamás, Harsányi Levente, Herceg Zoltán és a Nyári lányok szavazatán múlt, hogy melyik versenyző nyerheti el a Sztárok kedvence díjjal járó megtiszteltetést.

A Sajtó-díj sorsáról divatmagazin-szerkesztők gondoskodtak, míg a szakmai zsűrit Szabó Imre, Kucsera Zsolt, Szécsényi István, és Dudás Attila alkották. Ők és a többi mesterfodrász szakmai szemmel értékelték a hajvágásokat, az alternatív épített, fésült és kreatív frizurákat.

A szakmai zsűri által elért legmagasabb pontszám tulajdonosai a Hajas Szalonok őszi trendkollekciójának a gerincét fogják alkotni, ugyanakkor a L’Oréal Profession és Hajas László támogatásával Londonba utazhatnak a Salon London szakmai kiállításra és az Alternatív Hair eseményre.

Nézd meg a díjazott pályaműveket a galériában, hiszen rengeteg színes inspirációt találsz majd közöttük!

Díjazott pályaművek a Hajas Cut & Color Competition 2015. versenyén
Galéria / Díjazott pályaművek a Hajas Cut & Color Competition 2015. versenyén

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást