4 extravagáns designer kabát fazon megfizethető változatai + lelőhelyek

4 extravagáns designer kabát fazon megfizethető változatai + lelőhelyek

Címlap / Stílus / Divat / 4 extravagáns designer kabát fazon megfizethető változatai + lelőhelyek

Azt senkinek sem kell bemutatni, hogy a designer termékek mennyire el tudnak rugaszkodni a megszokottól, mind megjelenésben, mind pedig árban. Azonban az tagadhatatlan, hogy a legnagyobb márkák diktálják a divatot, és ez az olcsóbb divatmárkák kínálatán is meglátszik! Pontosan ezért, ha szeretnénk egyedi darabokat a ruhatárunkba, nem feltétlenül kell több tíz- vagy százezreket spórolni egy-egy designer darab kedvéért.

Érdemes először körbe nézni a megfizethetőbb kínálatba, azzal azonban mindenképpen számolni kell, hogy többségében ezek jóval alacsonyabb minőséget fognak nyújtani, mint a drágább verziók! Viszont, hogy egy jó hírrel is szolgáljak, olykor ki lehet fogni nagyon jó minőségű replikákat is, hihetetlen áron! Nézzük tehát, milyen extravagáns kabát trendek vannak idén a legnagyobb márkák kínálatában, és hol találhatunk ezekre olcsóbb megoldásokat!

Műszőrme mánia

A műszőrme igazából már több éve megjelent a piacon, azonban sok nagyvállalat csak az utóbbi években kapcsolt, és kezdte el lecserélni az eredeti szőrme kínálatot műre. Szerencsére javuló tendenciát mutat ez a vonal, és egyre több boltba található már műszőrme, a teljesen letisztult (Zara, 25 995 Ft.) kialakításoktól kezdve, a színes (H&M, 29 995 Ft.) és mintákban gazdag (Asos, 22 600 Ft.) megoldásokon át, egészen a totálisan extravagáns (Asos, 33 150 Ft.) vonalig!

Amire mindenképpen érdemes ügyelni, hogy ne válasszunk túl olcsó verziót, mert az szöszölődik, lehetetlen mosni és tisztán tartani, és nem fogja kibírni egy szezonnál tovább!

4 extravagáns designer kabát fazon megfizethető változatai + lelőhelyek

Farmer kialakítások, kicsit másképpen

A farmer sosem megy ki a divatból, hiszen évről-évre helyet kap a legnagyobb márkák kínálatától kezdve az összes fast fashion bolt polcaikig. Ez talán az egyetlen darab, amivel nehéz mellé lőni, hiszen még az olcsóbb verziók is általában elég minőségiek ahhoz, hogy pár szezont túléljenek.

Ha azonban életre szóló darabot keresünk, érdemes lehet a borsosabb ár kategóriában kutakodni! Idén azonban nem csak az egyszerű (Shein, 8 500 Ft.) farmer kabátok hódítanak, hanem a színes (Asos, 96 000 Ft.), és az extravagánsabb (H&M, 17 990 Ft.) megoldások is! A kínálat roppant szerteágazó, így biztosan mindenki megtalálhatja a hozzá illő fazont és kialakítást! Amire érdemes ügyelni, hogy a rétegezés miatt válasszunk nagyobb méretet, mint amekkorára amúgy szükségünk lenne.

4 extravagáns designer kabát fazon megfizethető változatai + lelőhelyek

Hattyúk vonulása

A tollakat imitáló szőrös felsők már több éve elkezdték meghódítani a divatot, idén pedig oda jutottunk, hogy már a kabátok piacát is uralják. Az egészen letisztult (Zara, 19 990 Ft.) kialakításoktól kezdve, a színes (Asos, 52 300 Ft.) vagy mintás (Shein, 10 400 Ft.) példányokon át, teljesen az extravagáns (Shein, 9 800 Ft.) megoldásokig terjed a skála.

De előfordulnak olyan darabok is, amik nem teljesen, csak bizonyos szegmensein szőrösek, így azok is megtalálhatják a hozzájuk illő darabot, akik annyira nem szeretik ezt a vonalat, de valami különlegességet szeretnének a stílusukba csempészni! Fontos azonban tisztában lenni azzal, hogy az olcsóbb verziókból valószínűleg hullani fog a szösz, és a mosásuk is kész kihívás, de ki lehet fogni nagyon minőségi példányokat is!

4 extravagáns designer kabát fazon megfizethető változatai + lelőhelyek

Pufi dzsekik újra töltve

Hihetetlen, de igaz! A pufi dzsekik ismét divatba jöttek, így közel tíz éves kihagyás után. Szinte minden bolt kínálatában ott virítanak, sőt, az extravagánsabb darabok is fellelhetőek bizonyos helyeken. Akár a színükkel (Asos, 31 390 Ft.), akár az egészen egyedi szabásvonalukkal (Stradivarius 25 995 Ft.) szeretnénk játszadozni, biztosan találunk számunkra ideális kialakítást.

Igazából ez a kabát már önmagában is elég egyedi, így nem nehéz kitűnni a tömegből egy letisztultabb (H&M, 12 990 Ft.) fazonnal sem! Arra érdemes ügyelni, hogy ez az irányzat könnyedén kiemelheti a legapróbb túlsúlyt is, tehát érdemes inkább több kialakítást és fazont is kipróbálni, mielőtt beszerzünk egyet.

4 extravagáns designer kabát fazon megfizethető változatai + lelőhelyek
Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást