Esküvő a koronavírus idején: „Ez volt a második dátumunk, és most ismét halasztanunk kell”

Esküvő a koronavírus idején: „Ez volt a második dátumunk, és most ismét halasztanunk kell”

Címlap / Szerelem / Esküvő / Esküvő a koronavírus idején: „Ez volt a második dátumunk, és most ismét halasztanunk kell”

A koronavírus mindenki életére komoly hatással volt, és a világjárvány az esküvőket sem kímélte. Rengeteg menyasszony került komoly döntéshelyzet elé: megtartsák az esküvőt most, a szigorú korlátozások mellett, vagy toljanak egy évet, és reménykedjenek a legjobbakban?

Dóra (28) másfél éve szervezi az esküvőjét, amit eredetileg idén májusban tartottak volna. Amikor márciusban megjelent a koronavírus, és betiltották a lagzikat, kénytelen volt meghozni azt a döntést, amit a legtöbb menyasszony: néhány hónappal későbbre tolta az esküvőt, szeptember végére. Aztán jött a második hullám.

„Tudom, most sokan azt mondják, hogy ennél nagyobb probléma is van, és ezzel egyetértek. De amikor másfél éven át szervezed az esküvődet, kifizeted a foglalókat, végigmész az összes lépésen, és közlik az utolsó pillanatokban, hogy „ez most nem jön össze”, érthető, hogy elkeseredik az ember.”

Az első dátumunk május 22. volt, de azt már márciusban tudtuk, hogy el kell tolnunk. Az új dátumunk lett szeptember 25., gondoltuk addigra már túl leszünk ezen, és gond nélkül megtarthatjuk az esküvőt. Igaz, a fotósunknak foglalt volt a dátum, úgyhogy kereshettünk új szolgáltatót. Szerencsére ő rendes volt, és a teljes foglalónkat visszakaptuk.

istockphoto

Az első rossz hír augusztusban jött, amikor kiderült, hogy lezárják a határokat, és külföldi vendégek nem tudnak jönni. Aki magyar származású, ugyan két teszt elvégzése után eljöhetett volna az esküvőre, de érthető módon senkitől sem vártuk el, hogy kifizesse ezt az összeget, és jó pár nap szabit vegyen ki pluszba egyetlen nap miatt. A legszomorúbb viszont a húgom miatt voltam, aki tanúm is lett volna, és kint él Londonban. Ugyanis ez azt jelentette, hogy ő sem fog tudni hazajönni az esküvőmre. A határzár miatt máris kiesett egyébként 20 vendégünk a 100 főből.

A cikk a következő oldalon folytatódik. Kattints ide a lapozáshoz >>

VIDEO Ők a legkedvesebb és egyben legszebb csillagjegyek

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Oldalak: 1 2

»