5 erőteljes módszer, ami segít aktiválni a benned rejlő hatodik érzéket

5 erőteljes módszer, ami segít aktiválni a benned rejlő hatodik érzéket

Címlap / Életmód / Ezotéria / 5 erőteljes módszer, ami segít aktiválni a benned rejlő hatodik érzéket

Figyelj

A hétköznapok során csak úgy peregnek az órák, és sokszor nem is értjük, hogy telhetett el ilyen sok idő. A rengeteg inger hatására pedig egy idő után elfáradhatsz, és egyszerűen nem veszed észre, mit súg neked a megérzésed. Épp ezért fontos, hogy mindig megállj egy kicsit, és legalább néhány percet tölts el azzal, hogy magadra koncentrálsz, nyugalomban.

Amikor döntést kell meghoznod, mindig próbálj előtte egy kicsit egyedül maradni, és koncentrálni a lelkedre. A hatodik érzéked ugyanis segíteni próbál rajtad, de a nagy hangzavarban sokan nem hallják ezt meg.

Érezd a rezgéseket

Volt már olyan, hogy találkoztál valakivel, és azonnal elöntött a nyugtalanság? És azt érezted már, hogy valaki figyel téged? Ne hagyd figyelmen kívül ezeket a jeleket!

Hidd el, ez nem paranoia; a különféle rezgések eljutnak hozzád is, a tudatalattid pedig fogadja ezeket az üzeneteket. Ilyenkor a megérzés erejével próbál figyelmeztetni téged arra, hogy valami rossz történik, de sokan csak megrázzák a vállukat. Ha hirtelen ilyen érzésed támad, figyelj oda rá!

Vezess álomnaplót

Sokszor az emberek elnyomják és letagadják a megérzéseiket, napközben pedig ügyet sem vetnek rá. De amikor álmodsz, mindent szabadjára engedsz. Ilyenkor az összes érzésed és gondolatod megjelenik az álmaidban, és erőteljes üzenetekkel próbál közelebb jutni hozzád. Sokszor ezeken az álomképeken keresztül mondják el azt, amit a hatodik érzéked éber állapotban nem tud a tudtodra adni.

Ezért jó ötlet, ha vezetsz egy álomnaplót, ahová mindig felírod ezeket a képeket; ilyenkor a hatodik érzékedet is erősíted.

A cikk még nem ért véget! Lapozz egyet ide kattintva >>

Oldalak: 1 2

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást