Mit érdemes venni a nagy téli leárazásokon?

Mit érdemes venni a nagy téli leárazásokon?

Címlap / Stílus / Divat / Mit érdemes venni a nagy téli leárazásokon?

Az ünnepek végeztével gyorsan kisöprik a boltokból a fennmaradó készleteket, így gyakran akár 50%-80%-kal olcsóbban is megveheted azt, amit már hónapokkal korábban kiszemeltél. Nincs ez másként a tavaszi szezon közeledtével sem. De mit zsebelj be a következő télre?

Cipők, csizmák

A mostani trendre bátran rámondhatjuk, hogy igazán sokoldalú. Minden megtalálható a palettán, kezdve a sportos fazonoktól, az elegáns stíluson át, a kényelmesen keresztül egészen a brutális tűsarkakig.
A leárazásokon mindenképpen érdemes megnézned, milyen cipők és csizmák keresnek még gazdát, mert biztos lesz olyan trend, ami passzol az ízlésedhez. Sőt, az idei divatban nagy szerepet kapott az a csizma, aminek a szára visszahajtható, így egy áráért gyakorlatilag kettőt kapsz.

Farmerek

Az idei farmerek egyértelműen a feszes fazonokra hajaznak, de ezek csak az igazán extrém túlsúllyal bíróknak nem állnak jól. Még a 42-es, 44-es méret is bátran hordhatja őket, csak meg kell találni a megfelelő stílust.
Teltebbeknek a sötétebb színek és a minta nélküli darabok állnak jól, amiket tökéletesen lehet viselni csizmával és hosszított felsővel. A karcsú hölgyek ismét szabadra engedhetik a fantáziájukat, hiszen a jó minőségű farmerok sosem mennek ki a divatból, ráadásul a skinny mindig tökéletesen kombinálható lesz, ha mással nem, a csizmával garantáltan.

Csinos felsők

Bár alapvetően az oversize felsők hódítanak, egyre nagyobb hangsúlyt kap a romantikus vonal is.

Ezt az irányzatot a fodrok, berakások, húzott derékvonalak jellemzik, amik valószínűleg sosem fognak kimenni a divatból.
A rövid ujjú változatokat ráadásul nem csak télen, a réteges öltözködés részeként, hanem nyáron egyaránt viselheted, így nem kell egy évet várnod, hogy végre felvehesd őket.

Blézerek

Ugyancsak a romantikus vonalra vezethető vissza, hogy talán minden idők legszélesebb skálája nyílt a blézerek terén. Bőven van lehetőség válogatni a klasszikusok közül, de a hosszított, vagy éppen csipkés, extrémebb fazonok is a virágkorukat élik.
A blézerek egy nő ruhaárából sem hiányozhatnak, hiszen ugyancsak minden évszakban és gyakorlatilag minden alkalomra viselhetők.

Kabátok

Egészen tavaszig számolhatunk a kabátleárazásokkal, ami szintén nagy szerencse, tekintve, hogy idén a klasszikusok divatosak. A boltok százával kínálják a csodás szövetkabátokat és a vagány bőrdzsekiket, nem is beszélve a sportáruházak választékáról.
Érdemes egy sportos és egy elegáns kabátot is beszerezned, hiszen így máris megoldott a felsőruházatod télen. Ha szereted követni a divatot, akkor kabátügyben maradj a jól bevált színeknél, tehát a szürkénél, feketénél, ezek sosem lesz unalmasak, vagy elcsépeltek.

Kiegészítők

A bizsuk csak néhány éve váltak igazán közkedveltté, s talán erre a szezonra nőtték ki teljesen magukat. Az idei évben főként a nyakláncok hangsúlyosak, de azért egy kiegészítő terén sem kell szűkölködni, ha a választékot nézzük.
Amennyiben látsz néhány igazán kedvező áru darabot, ne hagyd ott őket, hiszen a jó minőségű darabok nem fognak kimenni a divatból. Természetesen ugyanez igaz a többi kiegészítőre, így a sálakra, táskákra, sapkákra.

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást