Ennyi ideig tart a megbocsátás a csillagjegyeknek – Rád is igaz?

Ennyi ideig tart a megbocsátás a csillagjegyeknek – Rád is igaz?

Címlap / Életmód / Ezotéria / Ennyi ideig tart a megbocsátás a csillagjegyeknek – Rád is igaz?

Kos

A Kosok ugyan könnyen megharagszanak azokra, akik valamivel felbosszantják őket, mérgük nem tart túl sokáig.

Egyik nap veszekednek, a másik nap viszont el akarnak mondani valami fontosat és úgy tesznek, mintha mi sem történt volna, mintha a vita teljesen semmisé vált volna az elmúlt órákban.

Ha Kos jegyű vagy, számodra ezek a hullámvölgyek természetes részei a barátságoknak, kapcsolatoknak, nem foglalkozol velük komolyabban. Csak egy kis időre bosszantod fel magadat, majd miután lehiggadsz, részedről mehet tovább minden a megszokott medrében.

Bika

A Bikák nagyon makacsak és mindenről szilárd elképzelésük van, ezért aztán nem jellemző rájuk, hogy egykönnyen megbocsátanának.

Sőt, talán mondhatjuk, hogy a leginkább haragtartóbb jegyek közé tartoznak azok az emberek, akik Bika zodiákussal rendelkeznek.

Ennek oka nem csupán az, hogy a Bikáknak nincs túl könnyű természetük, hanem az is, hogy képtelenek elismerni a tévedéseiket. Amikor úgy gondolják, hogy igazuk van, megmakacsolják magukat és nem képesek azonosulni a vitapartnerükkel – így pedig sem beszélgetni, sem bocsánatot kérni, de még megbocsátani sem lehet.

Ikrek

Az Ikrek nem ásnak túlságosan a dolgok mélyére, emiatt pedig nem is igazán tudnak haragot táplálni mások iránt.

Ők inkább konfliktuskerülők, és ha valami zavar egy Ikrek jegyű embert, akkor az illető inkább kivonja magát az adott szituációból, vagy nemes egyszerűséggel felszívódik, de nem marad ott idegeskedni.

Ami a haragot illeti, az Ikrek többnyire csak szórakozni akarnak a barátaikkal, és nem gondolják úgy, hogy a harag bármit is megold. Pontosan ezért van az, hogy gyorsan megbocsátanak és felejtenek, nem foglalkoznak a sérelmekkel.

Rák

A Rák az egyik legérzelmesebb állatövi jegy, ezért gyakran megesik, hogy ezek az emberek az érzelmeiket követik, nem képesek racionálisan látni a dolgokat. Sok Rák hagyja, hogy az érzelmei háttérbe szorítsák az észérveket, márpedig ilyenkor nem tudnak logikusan gondolkozni.

Amikor megharagszanak, akkor bezárkóznak, elvonulnak és csak akkor hajlandóak megnyílni, ha komoly kedvesség-ostrom veszi őket körbe.

Nem éreznek ugyanakkor bosszúvágyat, ők inkább az érzelmi zsarolásban hisznek, és bűntudatot keltenek másokban, színpadiasan eljátsszák, mennyire sértettek. Határozottan meg akarnak bocsátani, ha bocsánatot kérnek tőlük, de ha ez nem következik be, akkor évekre megharagudhatnak.

Oldalak: 1 2 3

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást