12 előjáték tipp, amitől minden férfi (is) elveszti az eszét

12 előjáték tipp, amitől minden férfi (is) elveszti az eszét

Címlap / Szerelem / Szex / 12 előjáték tipp, amitől minden férfi (is) elveszti az eszét

1/12 Ruha nélkül

Az egyik leghatásosabb előjáték a vetkőzés. Ha  egy nő megmutatja bőrét, leveszi szoknyáját, kigombolja blúzát, lassan leveszi harisnyáját egy férfi előtt, az mindkét fél számára izgalmas.

2/12 Szexi alsónemű magassarkúval

Nincs is vonzóbb a férfiak számára, mint ha a nő szexi női alsóneműt visel magas sarkú cipővel. Hagyd, hogy a férfi is válasszon olyan darabokat, amelyeket el tudna képzelni rajtad – ez kicsit olyan, mintha beteljesülne egy álma.

Szexi alsónemű
istockphoto

3/12 Láb-simogatás

Ha szoknyában és magassarkúban épp egy asztalnál vacsoráztok/iszogattok tudnod kell, mennyire elbűvöli a férfit ha lábad belsejével simogatod lábszárát.

A szexi láb az igazi nő védjegye, a férfiagy egyszerűen bezsong, ha hozzáér.

4/12 Zene

Minden férfi szereti ha az  együttlét során lágy ritmikus zene szól, valahogy jobban hangulatba hozza ez őket is. Egy klassz zenére való simulós tánc jó kezdete a forró éjszakának.

5/12 Dolgozó férfi

Gondoltál már arra, mi lenne ha egyszer az örökké elfoglalt párod emlékeztető noteszébe bejegyeznél egy estét, amit veled kell eltöltsön?

A férfiak szeretik a meglepetéseket és a humorérzékkel rendelkező nőket, ezért biztos lehetsz abban, hogy aznap időben haza fog érni!

6/12 Kézcsók

A nők kicsit másképp csókolnak kezet mint a férfiak…az ujjakban található idegvégződések szinte tűzbe jönnek a női száj érintésétől. Ez megállítja a filmet a férfinél!

7/12 Alatta semmi

Nincs is vonzóbb egy férfi számára, mint amikor a nő semmit sem visel kabátja alatt. Ha így leped meg őt, a siker garantált!

A férfi valószínűleg gondolkozni sem fog tudni, ez talán a legszexisebb dolog, amit el tudnak képzelni.

8/12 Rendezvous

Amíg épp a városban vacsoráztok, kezdjetek el játszani egy kis játékot. Játsszátok el, hogy most találkoztok először és kezdjetek el egymással flörtölni. Pár percen belül egyre izgatottabbak lesztek, alig várjátok, hogy „közelebbről” is megismerjétek egymást.

9/12 Esti program

Próbáld ki a következőt: este sóhajts egyet hangosan, majd mond, hogy elmész lefeküdni, mellékesen vedd le minden ruhádat a párod előtt és feküdj be az ágyba meztelenül. Szinte biztos, hogy az elkövetkezendő percekben nem fogsz tudni aludni!

10/12 Suttogó szavak

A férfiakat azonnal le lehet venni a lábukról a szexi beindító szavakkal, fantáziájuk azonnal elkalandozik és ráhangolódnak párjukra.

11/12 Zuhany

Egy reggel, míg épp a zuhany alatt van, lepd meg és csatlakozz hozzá. Szappanozd be egész testét és a hatás nem marad el. Alig várja majd, hogy kicsit visszabújjatok az ágyba!

12/12 Óra

Állítsd be fél órával hamarabb az ébresztőt. Reggel, amikor párod rájön, hogy korábban ébresztette az óra, mond, hogy így akartad… azonnal kapcsolni fog és egy csodálatos ébredésben lesz részetek!

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást