9 dolog, amit a pasik őrülten vonzónak találnak, te pedig nem is sejted

9 dolog, amit a pasik őrülten vonzónak találnak, te pedig nem is sejted

Címlap / Szerelem / Párkapcsolat / 9 dolog, amit a pasik őrülten vonzónak találnak, te pedig nem is sejted

Ha nem salátát rendelsz a randin

Egy jó étvágyú lányt imádnak a fiúk, egy folyton diétázó és csak salátát csipegető nő viszont lelombozza őket. Nincs annál vonzóbb számukra, mint amikor jó étvággyal befalsz egy normális adag ételt! Nem arról van szó, hogy egy teljes csülköt bepusztíts előtte – habár, ha ezt kívánod és így vagy önmagad, miért ne? – de egy átlagos főétellel te is és ő is elégedett lesz!

Ha máris a diétádat vagy a speciális táplálkozási szokásaidat ecseteled, azt üzened neki, hogy nem tudsz örülni rendesen az életnek és elégedetlen vagy önmagaddal.

Amikor hazaesel edzésről

Mi azt hisszük, akkor lát minket a legdögösebbnek, ha felvesszük a legkihívóbb miniruhánkat és teljes puccba vágjuk magunkat, holott ha meglát az edzőszerkónkban, izzadtan, kipirult arccal, egyből levesszük a lábáról.

A sportos külső amúgy is hatalmas erény, ráadásul természetes, sminktelen, laza külsővel párosul, amitől igazán vonzóak leszünk a szemében.

A kusza konty

Van, hogy órákon keresztül vasalod vagy göndöríted a hajad a tükör előtt, és a párod meg sem dicséri a sörényed, máskor meg csak gyorsan feltornyozod a fejed búbján és megőrül érte. Ez egyszerűen azért van így, mert más szemmel néz rád, mint te önmagadra. Számára pont a természetességed, buja lazaságod a vonzó.

Amikor vizesen kijössz a zuhany alól

Ha most arra gondolsz, hogy ez azért van a listán, mert olyankor nincs rajtad ruha, akkor tévedsz. A vizes hajat, bőrt a férfiak szexinek találják akkor is, ha nem a zuhany alól szállsz ki éppen, hanem mondjuk bőrig ázva jössz haza, mert elkapott a zivatar.

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Oldalak: 1 2

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást