Életmód / Receptek / Táplálkozás

5 ellenállhatatlan melegszendvics. Eláruljuk a titkos hozzávalót!

Melegszendvics

Ananászos éden

Első ránézésre talán meglepő, hogy hogyan találkozik az ananász és a melegszendvics, azonban érdemes kipróbálnod, hiszen ez az ízvilág egy teljesen új gasztro-világot nyit meg előtted.

Hozzávalók: Ananászkonzerv, ízlés szerint csirkemell vagy pulykamellsonka, vajkrém és sajt.

Az elkészítés nagyon egyszerű. Kend meg a vajkrémmel a kenyeret, helyezd el rajta a sonkát, majd az ananászdarabokat. Szórd meg az egészet sajttal. Tedd a sütőbe pár percre és már kész is az ananászos szendvics.

Tojásvarázs

Köztudott, hogy a tojás remek étel a fogyókúrában. Miért ne alkalmazhatnánk a melegszendvics készítés során is?

Hozzávalók: Melegszendvicsenként egy darab tojás, pár szelet téliszalámi és/vagy sült bacon, paradicsom, sajt.

Elkészítés: Először készítsünk tükörtojást. Ha ezzel megvagyunk, akkor tegyük bele egy zsemlébe és rakjuk hozzá a téliszalámi/bacon szeleteket, a paradicsomkarikákat és a sajtszeleteket. Ha esetleg nagyobb mennyiségben készítjük a szendvicseket, akkor érdemes később a sütőben még az egészet átmelegítenünk, hogy a sajt még jobban elolvadjon. Természetesen egy kis ketchuppal, vagy majonézzel még izgalmasabbá tehetjük a szendvicsünket.

Húsimádók álma

A következő szendvics nem éppen a kalóriamentességéről híres, azonban ha úgy érzed, hogy megengedheted magadnak, akkor feltétlen érdemes egyszer ezt is kipróbálnod.

Olvastad már?  Egy csodagép, ami lefogyaszt? Megnéztük közelebbről az InfraShape Horizontal-t

Hozzávalók: vajkrém, májkrém, csirkemellsonka, téliszalámi, sajt, paradicsom, tojás.

Elkészítés: Készítsünk főtt tojást, majd vágjuk karikákra. A kenyeret kenjük meg vajkrémmel és májkrémmel vegyesen, majd helyezzük el rajta vegyesen a sonka és szalámi szeleteket, majd a tojás és a paradicsomkarikákat, aztán az egészet szórjuk meg sajttal. Pár perc a sütőben és már fogyasztható is a laktató finomság.

Még 2 recept a következő oldalon! Lapozz egyet ide kattintva >>

Oldalak: 1 2