Petrezselymes-mandulás pesto
Leginkább tésztákhoz, salátákra vagy pirítósra kenve isteni ez a friss, vibráló zöld pesto, amit ketchup helyett is kipróbálhatsz.
Kell hozzá kb. 70 g mandula, ugyanennyi reszelt parmezán, fele ennyi friss petrezselyem, 120 ml olívaolaj, 2 gerezd fokhagyma és fűszerek.
Mivel egy egyszerű szószról van szó, ezért a hozzávalók összegyűjtése után semmi más dolgod nincs, mint egy késes robotgépben mindent simára keverni.
Kezdd a mandulával, majd jöhet a fokhagyma és a petrezselyem, aztán az olívaolaj fele, és utána minden más. Vigyázat, brutál finom!
Kell hozzá kb. 70 g mandula, ugyanennyi reszelt parmezán, fele ennyi friss petrezselyem, 120 ml olívaolaj, 2 gerezd fokhagyma és fűszerek.
Mivel egy egyszerű szószról van szó, ezért a hozzávalók összegyűjtése után semmi más dolgod nincs, mint egy késes robotgépben mindent simára keverni.
Kezdd a mandulával, majd jöhet a fokhagyma és a petrezselyem, aztán az olívaolaj fele, és utána minden más. Vigyázat, brutál finom!
Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!