Eljegyzési gyűrű? A válasz: igen! Ezerszer is igen!

Eljegyzési gyűrű? A válasz: igen! Ezerszer is igen!

Címlap / Szerelem / Esküvő / Eljegyzési gyűrű? A válasz: igen! Ezerszer is igen!

Minden kapcsolatban eljön egyszer az a pillanat, amikor a szerelmesek úgy érzik, hogy itt az ideje szintet lépni. Persze ilyenkor az összes lehetséges ötlet megfordul a fejünkben, hogy mit hogyan kellene, hiszen mindenképpen szeretnénk a kedvesünk kedvében járni. A jó hír az, hogy ha már megvan az elhatározás, akkor jó úton haladsz, a többihez pedig kaphatsz segítséget. (x)

Az eljegyzési gyűrű egy életre szól, ez egy örök emlék és nem egyszerű a szebbnél szebb darabok közül választani, de mi most segítek neked ebben.

Szívből gratulálok!

Egyetlen férfi sem elégedhet meg egy egyszerű gyűrűvel. Szíve választottja valóban megérdemli, hogy a legszebb, a legtökéletesebb darabot húzhassa az ujjára. A karikagyuru.hu eljegyzési gyűrűi között valamennyi stílus képviselteti magát, hogy Te is megtaláld az igazit. De kezdjük mindjárt a legelején! 

A gyűrű a szerelem jelképe és egy életen át birtokolni fogja a választott hölgy, ezért is olyan természetes, hogy a legjobbat szeretnénk neki adni. Ez elég nagy kihívás, főleg akkor, ha még nem is voltál soha ékszerboltban. A jobb helyeken hölgyek dolgoznak, olyan hölgyek, akik imádják a csinos és csillogó ékszereket, és nagy eséllyel valós segítséget is tudnak nyújtani számodra. 

Minden személyiséghez passzol egy gyűrű

Az emberek többsége nem is sejti, milyen beszédes a gyűrű stílusa és kialakítása. A kiindulópont mindig a szeretett személy személyisége. 

Mely kifejezésekkel írható le leginkább a hölgy? Ő egy romantikus hercegnő, egy örökmozgó sportoló, netalán a klasszikus elegancia nagykövete? Hidd el, ezt egy gyűrű is tükrözheti. 

A másik fontos szempont a méret. A megbízható üzletek általában ingyen méretezést biztosítanak vásárlóik számára, sőt akkor sem kell aggódnod, ha mégsem találtad el a stílust, a csere szintén megoldható. Olyan forgalmazót keress, akihez bármikor visszaviheted a terméket, bevállalják az ingyen tisztítást, felújítást és polírozást is. 

Az eljegyzési gyűrű története

Valamilyen oknál fogva a gyűrű lett két ember összetartozásának a szimbóluma. Már az ókorban is így volt ez, és sokszor a társadalomban a vagyoni helyzethez, illetve a státuszhoz ugyancsak kapcsolódott.

Voltak olyan emberek, akik talizmánnak tartották, de többnyire mégis az eljegyzés során kapott nagy szerepet. Hazánkban a 19. században jelent meg, s ebben az időben még mátkagyűrűnek nevezték. Nem az számított, hogy milyen anyagból készült, hanem az, hogy szív alakot formáljon. Egy nő több férfitól is kaphatott gyűrűt, amelyeket bátran viselhetett, ugyanis ezek még nem az elköteleződést szimbolizálták. Amikor kiválasztotta az igazit, akkor a többit visszaküldte, és a kiválasztott férfi adott neki egy másikat, ami már aranyból készült. 

Régen a hagyomány úgy tartotta, hogy először az apától kell megkérni a leány kezét. Na és neked megvolt ez a lépés? Ha már csak a gyűrű hiányzik, ne fecséreld az időt és válassz még ma!

VIDEO A sminkmester megmutatja, hogyan rajzolj profi tusvonalat magadnak

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!