Az elfogyasztószer – Napi 1perces

Az elfogyasztószer – Napi 1perces

Címlap / Egyéb / Az elfogyasztószer – Napi 1perces

Fogyni – bármi áron. Ez lebegett a szemei előtt, és hiába könyörögtünk neki – nem hallgatott a jó szóra…

Fogyni – bármi áron. Ez lebegett a szemei előtt, és hiába könyörögtünk neki – nem hallgatott a jó szóra. Tucatszám vette a reklámipar aktuálisan favorizált fogyasztószereit: csodaporok, turmixok, kapszulák, bogyók, oldatok, teák tömkelege sorakozott a konyhaszekrénye polcain.
– És ezt Te mind kipróbáltad? –kérdeztem elhűlve. – Mi az, hogy kipróbáltam? Mai napig használom őket: éhgyomorra megiszok egy Ultra-fitt teát, reggeli után beveszek 3 zöldfű-kapszulát, délelőtt kizárólag csak fogyasztó-ásványvizet iszok, ebéd után megiszok egy Vita-turmixot, majd a vacsora befejezéseként megeszek egy rost-komplexes pro biotikumos joghurt-keveréket.  A kúra második hetében mindezt kiegészítem Dr. Fogyi – bonbonokkal, és Herbvital cseppekkel.

– És, használ? – Persze. Nem látod? Most is nyugodt szívvel leülhetek az ebédem mellé – mutat a gazdagon megterített asztalra.
Jókai bableves gőzölög a tányérjában, tepsis burgonya sült oldalassal, és szilvamártással várakozik másodikként, hatalmas szelet almás rétes kacsintgat desszert gyanánt. Felvonom a szemöldököm.
– Igen. Jól látod. Ezt most mind megeszem – és hála a fogyókúrás szereknek egy dekát sem hízok tőle… sőt. Ha megmérkőznék, kiderülne, hogy fogyok is minden áldott nap.
Ilyen hozzáállással mindenképp: ha más nem is, de a pénztárcája alapos fogyókúrán esik át…

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást