Életed során ezzel az 5 embertípussal biztosan találkozol

Életed során ezzel az 5 embertípussal biztosan találkozol

Címlap / Életmód / Lélek / Életed során ezzel az 5 embertípussal biztosan találkozol

Akik melletted maradnak

Ebbe a csoportba azok tartoznak, akiket megismersz, és nem csak egy bizonyos időszakban maradnak melletted.

Ők azok, akikre a barátságotok kezdetétől egészen életed végéig számíthatsz, és végigkísérnek téged utadon.

Támaszt nyújtanak a bajban, és együtt örülnek a sikereidnek. Sok esetben ez lehet egy testvér vagy szülő, aki őszintén csak jót akar neked, vagy egy gyerekkori barát, akivel sosem távolodtatok el egymástól az évek során. Sőt, felnőttként is szert tehetsz ilyen ismeretségekre.

Annyi biztos, hogy amikor találkoztok, érzed, hogy a sors akarta, hogy megismerjétek egymást, mert rögtön egy hullámhosszra kerültök!

 

Rövid, de annál emlékezetesebb kapcsolatok

Vannak olyan emberek is, akik különleges helyet foglalnak el a szívünkben, és már az első találkozás után tudjuk, hogy sosem fogjuk elfelejteni őket.

Mégis, ez a velük való kapcsolat, legyen az szerelem, barátság, vagy mentor-diák viszony, nem tart hosszú ideig.

Akkor és ott szükségünk van erre a tapasztalatra, hogy azon az úton induljunk el, ahol lennünk kell majd, de ezt követően már nem maradnak velünk. Ilyen például az a személy, akibe nagyon szerelmes voltál egykor, de végül mégsem teljesedett be a kapcsolatotok, ám ennek köszönheted azt, hogy megismerted később az Igazit. Vagy egy középiskolai barát, aki nélkül el sem tudtad képzelni a napjaidat, ma viszont már nem is beszéltek. Erős hatással vannak ők ránk, és valamit végleg megváltoztatnak bennünk!

 

Az emberek, akik emlékeztetnek valamire

Ahogy telnek az évek, úgy feledkezünk el egy kicsit arról, kik is voltunk korábban.

Gyerekként, tinédzserként, fiatal felnőttként, mik voltak azok a dolgok, amiket fontosnak tartottunk, és mit akartunk kezdeni az életünkkel.

Persze a tervek változnak, ahogy az élet maga is közbeszól, és mindezek a személyiségünket is megváltoztatják. Ám vannak dolgok, amiket nem kellene elfelejtenünk. Ezért lépnek be az életedbe azok a személyek, akik emlékeztetnek téged valami fontosra. Egy régi álomra, vagy akár arra, aki egykor voltál; mindegy, hogy ez micsoda, a lényeg, hogy segítenek neked visszatalálni önmagadhoz.

Akkor nem látod ezt, de utólag visszatekintve rögtön tudod, ki volt az az életedben, aki megmutatta, kinek kell lenned!

 

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Oldalak: 1 2

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást