Sok élelmiszer esetében nyilvánvaló, hogy hol a helyük az otthonunkban – vagy mégsem? Senki nem akarja, hogy egy étel vagy ital, amiért már fizetett, megromoljon, mert a kamrában volt a hűtőszekrény helyett, vagy a hűtőszekrényben a fagyasztó helyett. Mégis gyakran megtörténik, méghozzá olyan élelmiszerekkel, amelyekről talán te sem gondolnád, hogy valójában hol a helyük.
3/10 Szalámi
A nyers húsokat, például a csirkét és a marhahúst mindannyiunk számára egyértelmű, hogy a lejáratig a hűtőszekrényben kell tárolni, ha pedig később szeretnénk főzni belőle, akkor le kell fagyasztani. De a pácolt húsoknak, például a szaláminak sincs semmi keresnivalója a kamrában, méghozzá azért, mert a hűtő biztosította hideg hiányában több gyomorrontást okozó kórokozó is elszaporodhat benne.
A cikk a hirdetés után folytatódik a következő oldalon, lapozz!