Ékszerek, órák és kiegészítők halasztott fizetéssel: megfizethető luxus kamatmentes részletre

Ékszerek, órák és kiegészítők halasztott fizetéssel: megfizethető luxus kamatmentes részletre

Címlap / Fókuszban / Ékszerek, órák és kiegészítők halasztott fizetéssel: megfizethető luxus kamatmentes részletre

Készen állsz elrabolni a szíveket? A Divatékszerbolt ékszerei nem csupán kiegészítők, hanem a titkos fegyvereid tárháza is, amelyekkel felejthetetlen benyomást kelthetsz. Egy-egy kósza pillantás a csuklódra, esetleg a nyakadra a beszélgetőpartneredtől? Fektess be kiegészítőkkel az ellenállhatatlanságod varázsának új szintre lépésébe.

Ismerd meg a Divatékszerbolt kínálatát: a legdivatosabb ékszerekkel, vezető márkákkal és kedvező ajánlatokkal találkozhatsz.

Gyönyörű ékszerekre, elegáns órákra és kifinomult kiegészítőkre vágysz? Szívesen jelennél meg nem épp hétköznapi ékszerkölteményekben,  mutatós órákban? 

Bár mindenki szereti ezeket önazonosan, örömmel és figyelmet vonzóan viselni, a banktól kapott SMS csörrenése már kevésbé hoz minket lázba egy ékszervásárlást követően.

A borsos árcédulák fejfájást okozhatnak, a részletfizetés lehetősége viszont – amely kamatmentesen, csupán másodpercek alatt, biztonságosan és teljes mértékben online felületen kivitelezve valósítja meg a vásárlást – megnyugvást adhat.

Ismerd meg a BNPL (Buy now, Pay later) fizetési módot, amely a részletfizetés innovatív koncepciójának felkarolásával kedvező alkalmat teremt számodra a vágyott karkötőd, nyakláncod vagy gyűrűd megvásárlására.

Nem mindegy, hogy az esküvődön, az 50. születésnapodon vagy egy számodra fontos, jeles eseményen milyen ékszerek köszönnek majd vissza a fényképeken, az emlékeidben és másokéban  – hozd ki magadból és az alkalomból azt a vágyott képet, amit eddig rendszerint napoltál.

A cikkünkben a BNPL előnyeit vizsgáljuk, illetve a részletfizetési lehetőséget felkaroló Divatékszerbolt előrelátó szemléletére is fókuszálunk, akik elérhetővé tették számodra a prémium minőségű ékszerek megvásárlását. 

Lehetőséged van arra, hogy az ékszerrel, amely ezer éve a könyvjelzők vagy a lementett fotók között csücsül, akár már a holnapi napon csengessen nálad a futár.

A BNPL már 30 országban elérhető

Stílus. Magabiztosság. Részletfizetésre?

Képzeld csak el, hogy egy fontos üzleti megbeszélésre egy feltűnő nyakékben vagy eleganciát sugárzó órában érkezel meg, amelyet eddig csak akkor tudtál megcsodálni, amikor a Facebook újra és újra feldobta azt, mint hirdetés.

Az elegancia együtt jár a pozitív sikerképpel és az önbizalommal is, így közel sem mindegy, hogy jól érzed-e magadat a kiegészítőidben.

Néhány éve már hódít a BNPL fizetési lehetőség az USA-ban és Európa bizonyos részein, azonban főleg a digitalizáció segítette abban, hogy egyre többen ismerjék meg, így ma már több, mint 30 országban elérhető. 

Miért előnyös a BNPL részletfizetés?   –  egy ügyfélbarátabb fizetési lehetőségről

A BNPL kamatmentes részletfizetést kínál, amely különféle nagyobb összegű vásárlásnál megkönnyebbülést nyújthat számodra.

Például a kiegészítők tekintetében elérhetővé teszi az adott darabokat szélesebb közönség számára, akik már régóta vágytak egy különleges órára vagy egy mesés karláncra, most pedig anélkül vásárolhatják meg ezeket, hogy újra kellene osztani a pénzügyeiket, vagy teljesen lenulláznák magukat.

A hagyományos banki részletfizetéshez és termékhitelekhez képest a BNPL számos előnnyel jár. 

  • Nincsenek plusz költségek, rejtett díjak 

A termékhitelekkel  szemben például a BNPL részletfizetési opció, amelyet a Divatékszerbolt is kínál, teljesen kamat- és költségmentes.

Kamat: 0% 

Kezelési költség: 0% 

Hitelbírálati díj: 0% 

THM: 0%

Pontosan annyit kell fizetned, amennyibe az adott ékszer kerül. A hagyományos banki hitelek esetében nem számít ritkaságnak, hogy sok esetben akár az igényelt összeg többszörösét kell visszafizetned. 

A vásárlók megnyugodhatnak, hogy az utolsó hónap során kifizetett ár megegyezik a kiegészítő valós árával, meglepetések nélkül. 

  • Órák helyett percek alatt kivitelezhető és még a cipődet sem kell felhúznod

A bankhitelek órákat felemésztő papírmunkát, hitelellenőrzést és hosszadalmas jóváhagyási folyamatokat foglalnak magukba.

A BNPL kérelmek online gyorsan kitölthetőek, a jóváhagyás pedig szintén néhány másodperc, így néhány óra helyett elegendő néhány perc, hogy le tudd a komplett részletfizetés igénylést és megrendeld az ékszert, amivel régóta szemezel. 

  • Biztonságos felületen zajlik 

A BNPL részletfizetés ügyintézése és elbírálása az InstaCash fintech vállalat felületén történik, amely egy teljesen magyar tulajdonú startup. Bekerültek már a ‘20 legígéretesebb fintech cég’ közé és Vodafone Digitális Díjat is megnyerték, vezetői csapatuk pedig az elmúlt 10 évét magyar bankok különböző vezetői pozíciójában töltötte.

Innen a tudásuk és ambíciójuk arra, hogy papíralapú, időigényes és személyes találkozást igénylő megoldások helyett olyan gyorsan tudd megvásárolni a vágyott ékszert, amennyi idő alatt alapesetben a bankba sem jutnál el. 

A Divatékszerboltnál Klaudia a BNPL részletfizetési lehetőséget választotta az online kasszához érve és az az alábbi visszajelzést adta:

“ Láttam, hogy a Divatékszerbolt.hu-nál van lehetőség kamatmentes részletfizetésre, aminek nagyon örültem, mert így nem terhelem túl a pénztárcámat, mégis megtudtam vásárolni álmaim nyakláncát, amelyet már nagyon régen kinéztem magamnak. A folyamat során az InstaCash felületén könnyedén megoszthattam a bankszámlatörténetemet, így nem kellett bankszámlakivonattal vagy munkáltatói igazolással bajlódnom. A bírálat eredménye szinte azonnal meg volt, az önerő kifizetése után pedig azonnal postázták is a vadiúj nyakláncomat! “

Miért vezette be a Divatékszerbolt a BNPL részletfizetési lehetőséget?

A Divatékszerbolt a kifogástalan vásárlói élményre és elégedettségre hivatott ékszerüzletként felismerte egy ügyfélbarátabb fizetési lehetőség szükségességét.

A BNPL részletfizetés bevezetése tökéletesen illeszkedik a cég azon elkötelezettségéhez, hogy kivételes szolgáltatást nyújtson ügyfeleinek és elérhetővé tegye a nagyközönség számára olyan luxus márkák ékszereit is, amelynek megvásárlásáról többen csak álmodtak.

Petró Ágnes, a Divatékszerbolt webáruház vezetője szerint legfőképpen a kényelem és az elérhetőség az, amelyet ez az új fizetési mód kínál.

“ A kezdetektől fogva kifogástalan vásárlói élményre törekedtünk, így a webáruházunk fejlesztése során mindig ez volt a fő szempont számunkra. A BNPL részletfizetési lehetőség tökéletesen illeszkedik ehhez a törekvéshez: kedvező fizetési lehetőség, amely egyszerű és még rejtett költségekkel sem jár, a teljes folyamat pedig néhány kattintással lebonyolítható.”

Ilyen a BNPL részletfizetés a gyakorlatban a Divatékszerboltnál

A BNPL kamatmentes részletfizetés egyszerű és átlátható, így teljes mértékben felhasználóbarát. Vegyük át lépésről lépésre, hogyan is kell elképzelned ezt a gyakorlatban.

  • Ékszerválasztás
  • Részletfizetés elbírálása
  • Önrész kifizetése

Ékszerválasztás

Mielőtt még belemerülnénk a részletfizetési folyamatba fontos, hogy első lépésként álmaid ékszere vagy kiegészítője a kosaradban legyen. Termékek széles választékában böngészhetsz, emellett információkat kaphatsz arról is, hogyan nézne ki az adott termék esetében BNPL részletfizetéssel megvásárolva, amely segíthet a döntésben.

Beleszerettél a Seiko 5 Sport SKX Sports Style női órába? Azonnal megvásárolhatod 145.000 Ft-ért, azonban akár 1 munkanap alatt akkor is megérkezhet hozzád, ha ennek csak az 50%-át fizeted ki. A további 2 x 36.250 Ft-ot a következő 2 hónapban automatikusan leemelik a bankszámládról, ezzel kiegyenlítve a vásárlás végösszegét.

Esetleg egy 14K arany Pandora fülbevalóval lepnéd meg a barátnődet? Míg ennek a teljes összege 196.900 Ft, addig a BNPL fizetési lehetőséggel a 98.450 Ft-os önrész kiegyenlítése után csupán két részletben kell a fennmaradó költségeket kiegyenlítened, amely pontosan 2 x 49.225 Ft-ot jelent.

Egy egyedülálló óra édesanyád születésnapjára? Ennek a Thomas Sabo ezüst színű, színes kövekkel díszített szitakötős órának biztosan örülne, és még neked sem kell egy összegben 159.600 Ft-ot nélkülöznöd. Fizess most 79.800 Ft-ot, a másik két részletet pedig 39.900 Ft-os havidíjjal rendezheted. 

Meglepnéd magad egy igazán ragyogó Swarovski karkötővel, amely a mesés kék kristályokkal minden figyelmet magára vonz? Nem kell lebeszélned magad, hiszen ahelyett, hogy 110.000 Ft-ot most levonnak a számládról, az 55.000 Ft, majd 2 x 27.500 Ft sokkal kedvezőbb lehetőséget kínál számodra.

Részletfizetés elbírálása

Ha már kosárban a termék, nincs más dolgod, mint a megrendelés előtt a részletfizetési lehetőséget választani. Mielőtt véglegesíteni tudnád a megrendelést, egy 7-8 perces, online és papírmentes adatkitöltés következik, ehhez csak a telefonodra, a személyes adataira és a netbankos belépésedre lesz szükség.

Önrész kifizetése

A pozitív bírálat után igénybe veheted a részletfizetést, amely utolsó lépése csupán annyi, hogy a kiszemelt kiegészítő árának 50%-át, amelyet önerőnek hívunk kifizeted bankkártyával és már kész is!

Az első befizetést követően a Divatékszerbolt azonnal feldolgozza a megrendelésedet, a fennmaradó összeget pedig automatikusan levonják a megadott bankkártyáról 1-3 részletben, 30 napos időközönként.

A rendelés leadása után az InstaCash lehetővé teszi, hogy a teljes visszafizetési folyamat nyomon követhető legyen a saját, személyes InstaCash fiókodon keresztül.

A Divatékszerbolt villámgyors szállítási folyamata lehetővé teszi, hogy akár 1 munkanapon belül kézhez kapd a vásárlást, így késedelem nélkül élvezhesd az új ékszereidet, óráidat.

Összességében elmondható, hogy a BNPL kamatmentes részletfizetés   –  ahogyan azt a Divatékszerbolt példája is mutatja   –  lehetővé teszi, hogy olyan luxus kiegészítőket vásárolhass magadnak, esetleg szeretteidnek, barátaidnak ajándékba, amelyek eddig elérhetetlennek bizonyultak.

Ez az innovatív fizetési mód átlátható és gördülékeny, így kiváló választás a banki részletfizetésekkel vagy áruhitelekkel szemben.

A BNPL fizetésnek köszönhetően a divatcikkek vásárlása sosem volt még egyszerűbb, így mostantól kompromisszumok nélkül teheted kosárba azokat az ékszereket, amelyek igazán tükrözik a stílusodat.

Ki az, aki mindezt megvalósítja neked? 

A Divatékszerbolt csapata közel 30 éve segíti az ékszerekért rajongókat abban, hogy a legjobb döntést hozzák meg, ha kiegészítőt vásárolnának.

Az ékszerüzlet gyökerei egészen a nagykanizsai Petró Galériáig nyúlnak vissza, ahol a 90-es évek végén a kortárs és XX. századi festmények mellett új iparművészeti ágra került a fókusz: az ékszerkészítésre. 

A nagy gyártók és manufaktúrák, valamint a népszerű, neves márkákkal való megismerkedés formálta a mai Divatékszerboltot olyanná, amilyen   –  modern, felhasználóbarát webshop és egy hívogató nagykanizsai ékszergaléria. 

A hely, ahol nem szabnak az árak határokat az önkifejezésednek

Válassz a Divatékszerbolt kínálatából eredeti Pandora, Thomas Sabo, esetleg Swarovski ékszereket, vagy akár Seiko, Tommy Hilfiger, avagy Boss órákat és ne szabjanak az árak határokat az önkifejezésednek.

A “vásárolj most, fizess később” lehetőségnek köszönhetően nem kell hónapokat várnod álmaid ékszerére, széttörni a malacperselyt vagy átcsoportosítani a pénzügyeidet.

Válaszd ezt az új, biztonságos és kedvező fizetési lehetőséget!

VIDEO Ők lesznek 2024 legszerencsésebb csillagjegyei

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!