Ékszer és bizsu divat 2012 ősz-tél

Ékszer és bizsu divat 2012 ősz-tél

Címlap / Stílus / Divat / Ékszer és bizsu divat 2012 ősz-tél

Ékszereinket a téli hónapokban sem kell hanyagolnunk, igaz ilyenkor a kicsit nagyobbakat és feltűnőbbeket kell előnyben részesítenünk, hisz ezek jobban illenek a vastagabb anyagokhoz. Azonban hogy mégis milyen láncok, színek, anyagok és formák lesznek trendben, az a következőkben kiderül!

Kövek, kövek, kövek

A kövekkel ékesített karperecek, nyakláncok és fülbevalók az idei évben sokkal nagyobbak és feltűnőbbek, mint az előző években, és gyakran élénk színű kövekkel vannak kirakva.
Ha egy ilyen darabot vállalsz be, akkor bizonyosodj meg afelől, hogy valóban szeretnéd odavonni a tekinteteket. Egy csupa-kő nyaklánccal ajánlott egyszerű, elegáns felsőt hordani.
DSquared2, Just Cavalli

Nyaklánc-özön

Az egymásra helyezett különböző méretű nyakláncok újra trendivé váltak idén. Hogy hogyan hordjuk, arra egyszerűen nincsenek szabályok, kicsi, nagy, vastag, vékony, színes láncok mind egymásra jöhetnek.
Rendkívül stílusos és elegáns, ha különböző hosszúságú vékony láncokat akasztunk magunkra, a leghosszabbra pedig egy kecses kereszt medál kerül.

Frankie Morello, Temperley London

Lenyűgöző brossok

A vastag télies anyagokhoz nem hordhatunk kicsi, alig észrevehető brossokat, ebben a szezonban csakis a feltűnő, nagy darabokra voksoljunk. Ha egy ilyen brosst viselsz, szinte semmilyen más ékszerre nem lesz szükséged. Örök szabály, hogy mindig a kulcscsontod alatt és a melled fölött viseld.
Chanel, DSquared2

Elbűvölő kékek

Az idei divat színkedvence minden bizonnyal a kék – legyen ez királykék, azúrkék, tengerkék vagy égszínkék – és ez nemcsak ruhadarabjainkon, hanem ékszereinken is visszaköszön.
Sok nő gondolja úgy, hogy a kék nem az ő színe, ez azonban azt jelenti, nem találta még meg az ő kékjét, ami a bőrtónusát, haj- és szemszínét a legszebben kiemeli.

Krizia, Ruffian

Tüskék

Egy abszolút bulis, feltűnő, tüskés bizsuval magabiztos és trendi kisugárzásunk lehet. Ebben az esetben is igaz a szabály, ha egy tüskés kiegészítőt viselsz, más bizsura nem lesz szükséged, ellenkező esetben túlterhelt lenne az összhatás.
Jean Pierre Braganza, Alviero Martini

Textil bizsuk

A fonott, horgolt, csomózott és egyéb kézműves technikákkal készült zsinórnyakláncok, karperecek és fülbevalók kifinomult nőiességet sugároznak. Szuperül illenek a télies öltözetekkel.
Rachel Zoe, Mark Fast

Széles fémkarkötők

Ha télen karkötőt hordanál, akkor voksolj a széles fémekre. Lehetnek simák, díszítettek, ezüstösek vagy aranyozottak, de tény, hogy csodásan megnyújtják karunkat és feldobják megjelenésünket.
Vionnet, Maizon Rabih Kayrouz

Maxi-gyöngynyakláncok

A 2012-es év nyaklánc-kedvence minden bizonnyal a rövid, nyakat követő széles és feltűnő. Ha gyöngyből készült darabot viselünk, akkor különösen elegáns megjelenést kapunk. Érdemes dekoltált vagy pánt nélküli ruhákkal viselni.
Douglas Hannant

Láncszemek

Nem kell „láncra vertnek” éreznünk magunkat, ha ilyen nyakbavalót viselünk. Ez a stílus nagyszerűen illik a télies öltözetekhez, ráadásul karakteressé teszi megjelenésünket.
Anthony Vaccarello, Diesel

VIDEO Ezek a szerencsehónapjaid 2024-ben

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!