Natúr magvak
A különböző olajos magvakat zsírtartalmuk miatt sokan hizlalónak tartják, pedig valójában rendkívül egészségesek, javítják a memóriát és jó hatással vannak a szívre.
A The Journal of Nutrition című tudományos folyóiratban megjelent tanulmány szerint azok az emberek, akik gyakorta esznek diót, mandulát, vagy mogyorót, kisebb testsúllyal rendelkeznek, mint azok, akik egyáltalán nem fogyasztanak magvakat.
A fehérjében, rostokban, és szívbarát zsírokban gazdag dióból elég egy maréknyi, ahhoz, hogy napközben csillapítsd az éhségérzeted, és egyensúlyba hozd a vércukorszintedet! De ugyanez elmondható a manduláról is, mely a fent említettek mellett nagy mennyiségben tartalmaz E-vitamint, és egyszeresen telítetlen zsírokat. Persze ahogy mindenre, úgy erre is igaz, hogy fő a mértékletesség, hiszen a túl sok olajos mag fogyasztása károsíthatja az egészségedet.
A The Journal of Nutrition című tudományos folyóiratban megjelent tanulmány szerint azok az emberek, akik gyakorta esznek diót, mandulát, vagy mogyorót, kisebb testsúllyal rendelkeznek, mint azok, akik egyáltalán nem fogyasztanak magvakat.
A fehérjében, rostokban, és szívbarát zsírokban gazdag dióból elég egy maréknyi, ahhoz, hogy napközben csillapítsd az éhségérzeted, és egyensúlyba hozd a vércukorszintedet! De ugyanez elmondható a manduláról is, mely a fent említettek mellett nagy mennyiségben tartalmaz E-vitamint, és egyszeresen telítetlen zsírokat. Persze ahogy mindenre, úgy erre is igaz, hogy fő a mértékletesség, hiszen a túl sok olajos mag fogyasztása károsíthatja az egészségedet.
Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!