Az Oroszlán szerelmi kompatibilitása

Az Oroszlán szerelmi kompatibilitása

Címlap / Életmód / Ezotéria / Az Oroszlán szerelmi kompatibilitása

Itt megtudhatod milyen csillagjegyekkel kompatibilisek az uralkodó természetű, csodálatra éhes Oroszlánok.

Oroszlán és Skorpió szerelmi kompatibilitása     Közepes   

Pillanatok alatt kialakul köztük a szexuális vonzalom, egyenlő mértékben vonzódnak egymáshoz. Az Oroszlán azonban nehezen bírkózik meg a Skorpió féltékeny természetével és birtoklási vágyával. A tüzes, parázsló természetű Skorpió túl rövid biztosíték az Oroszlán számára. A két nagyon erős akaratú egyén rengeteg viharos pillanatot él át együtt, úgy jó, mint rossz értelemben. Általában kettejük kapcsolata nem túl romantikus. Képesek érzéki szeretők lenni egymás számára, és a hosszú távú kapcsolat is lehetséges kettejük közt.

Oroszlán és Szűz szerelmi kompatibilitása     Erős   

Jó esély van a boldog partnerségre. Az önzetlen Oroszlán figyelmen kívül hagyja a Szűz kritikus természetét, míg a Szűz büszke az Orszolán jó humorára és szeretetre méltó természetére. A Szűz rengeteg érzelmet és megértést hoz a kapcsolatba. Az Oroszlán tiszteletben tartja a Szűz okos és éber mentalitását. A Szűz megpróbálja minden területen kielégíteni partnerét. Az Oroszlán kitartó, így nagy az esélye a kölcsönös elégedettségnek. Ez egyike azoknak a kapcsolatoknak, amelyek igazán jól tudnak működni, akár hosszú távon is.

Oroszlán és Ikrek szerelmi kompatibilitása     Erős   

Szerető párt alkotnak, akik élvezik az egymással eltöltött időt. Az Oroszlán szereti ha valaki számára ő az első, az Ikrek pedig megadja neki ezt a figyelmet, és elég romantikus az Oroszlán igényeinek. Az Ikrek stabilitása nem ingadozik meg az Oroszlán hangulatváltozásai következtében. Amikor az Ikrek másokkal flörtöl, az Oroszlán önbizalma meginog, viszont annyira jól érzik magukat egymás társaságában, hogy a kis problémákra nem adnak. Mindkét csillagjegyben szülött ember szenvedélyes, erős érzelmi élettel rendelkezik. Szexuálisan az Oroszlán szereti a szívélyes Ikreket, akinek változó vágyai teljes rejtély marad számára. Az Oroszlán melegszívűségének köszönhetően nem lesz helye haragnak a hálószobában. Kettejük kapcsolata ígéretes, életre szóló házasságra van kilátás.

Oroszlán és Bak szerelmi kompatibilitása     Gyenge   

A szervezett, rendezett Bak nem érti az Oroszlán impulzivitását. Az Oroszlán azonban megbocsájtja és elfelejti a Bak haragját. Az Oroszlán feltételezi, hogy a Bak tele van szeretettel, csak túl gazdaságosan bánik vele. A Bak azonban nem a legjobb partner az Oroszlán számára, mert kevés fantáziája van. A Bak bár szenvedélyes az ágyban, mégsem illenek össze a hálószobában. Mindketten szeretnek dominálni úgy szexuális téren, mint az élet minden területén. Majdnem teljes ellentétei egymásnak, kialakulhat szerelem köztük, de a házasságuk nem tud boldog lenni hasonló természetük miatt.

Oroszlán és Kos szerelmi kompatibilitása     Közepes   

Úgy a Kos, mint az Oroszlán agresszív temperamentumú. Mindkettejüknek nagy az egojuk és dominálni szeretnének. Az agresszív Kos nem szeret a második helyen lenni, a királyi Oroszlánnak pedig állandó csodálatra van szüksége. A kapcsolat csak akkor működhet, ha megtudják osztani egymás közt a rivaldafényt, és a Kos csodálni tudja az Oroszlánt. Mivel szexuálisan annyira hasonlítanak, a kapcsolat elején úgy tűnhet nagyon jól kijönnek egymással. Stabil és hosszú távú kapcsolat akkor tud kialakulni köztük, ha gyengédek és tapintatosak tudnak lenni egymással.

Oroszlán és Rák szerelmi kompatibilitása     Erős   

Általában ez egy jó kombináció, mivel a Rák (Hold) visszaveri az Oroszlán fényét (Nap). Az Oroszlánnak megvan az a képessége, hogy stabilizálja a hangulatos Rákot. A nagyvonalú, nyitottszívű, erős Oroszlán képes a Rák számára szükséges biztonságot nyújtani, és növelni a a bizalmat a vátlozákony természetű Rákban. Másrészt a Ráknak csodálnia kell az Oroszlán tulajdonságait és hagynia kell, hogy ő domináljon. Ha a Rák hagyja kiteljesedni az Oroszlán személyiségét, szenvedélyes kapcsolatra és sikeres házasságra kerülhet sor.

Oroszlán és Mérleg szerelmi kompatibilitása     Erős   

Mindkét csillagjegy szülöttje szeretné, ha partnere igényeit és vágyait kielégítené. Az Oroszlán a szerelmet inkább fizikai szempontból közelíti meg. A Mérleg határozatlanságának köszönhetően az Oroszlánnak jól esik, hogy irányíthat. Bár az Oroszlán érzékeny, míg a Mérleg érzelmi ember, a köztük levő szexuális élet őrült és szenvedélyes. Viták során általában a Mérleg enged. Ez nem okoz neki nehézséget, mert a Mérleg jól együtt tud működni. A Mérleg jó stratéga és tapintatos. Forró kapcsolatra és hosszú házasságra van kilátás.

Oroszlán és Bika szerelmi kompatibilitása
    Közepes   

Mindketten határozott személyiségek, ezért egyikük sem enged. Az Oroszlán ettől egyre dühösebb, a Bika pedig egyre makacsabb lesz. Az Oroszlán számára az a természetes, ha övé a vezető szerep, a Bika viszont erős akaratú lévén nem enged, így az igények soha nem fognak teljesülni. A takarékos Bika megdöbben az Oroszlán költekezési szokásain. A Bika óvatos és megfontolt, az Oroszlán viszont extravagáns és önző. Másrészt viszont kiváló szexepiljük miatt vonzódnak egymáshoz. Erős fizikai és érzelmi kapcsolat alakulhat ki köztük, de túl sok akadály gördül az összeszokott házasság útjába.

Oroszlán és Oroszlán szerelmi kompatibilitása
    Közepes   

Az ugyanolyan csillagjegyűek azt hinnénk, jó párost alkotnak, de ez nem mindig igaz. Az Oroszlán például a hálószobában kissé önzően viselkedik. Tehát felmerül a kérdés, hogy lehetséges-e az Én-t Mi-re cserélni. Az Oroszlánok rendkívül romantikusak és nagy szexuális igénnyel rendelkeznek. Erős nemi vágyuknak köszönhetően a két Oroszlán sok időt tölt a hálószobában. Ez a hiperaktív szexuális élet azonban elfajulhat perverz irányba is, amelyből kimarad a szeretet és a gyengédség. Meg kell tanulniuk egymást érvényesülni hagyni, hogy mindketten ki tudják venni részüket a „ragyogásból”. Kettejük kapcsolatában számos össszetűzés várható, főként makacs és önző természetük miatt. Hosszantartó kapcsolat ritkán alakul ki, de ha sikerül összehangolódniuk, éljen a király és a kirélyné!

Oroszlán és Nyilas szerelmi kompatibilitása
    Erős   

Közös bennük a szabadság- és kalandvágy, szeretnek új emberekkel találkozni. Mindketten hajlamosak szórakoztatni magukat, a szerelmet is szórakoztatónak és vidámnak látják. Akárhányszor a Nyilas szeretné, az Oroszlán szívesen szeretkezik. A Nyilas serkenti és inspirálja az Oroszlánt, az Oroszlán pedig hűségre neveli a Nyilast. Kettejük kapcsolata tökéletes, a boldog házasság garantált.

Oroszlán és Vízöntő szerelmi kompatibilitása
    Gyenge   

Az Oroszlán nem kapja meg a szükséges csodálatot és együttműködést a Vízöntőtől. A Vízöntő zokon veszi az Oroszlán szabályozási kísérleteit. Különböző képpen látják a szabadságot is: a Vízöntő új távlatok után kutat, az Oroszlán kedveli az extravagáns, elbűvölő életstílust. A Vízöntő nyitott a világra, más emberekre, de az Oroszlán csak önmagára nyitott. Szexuális életük kielégítő, de nagy lehetőség van arra, hogy szerelmi kalandba keverednek másokkal. Bár a két csillagjegy szülöttje vonzza egymást, mégis zodiákus ellentétek, akiknek együtt rossz kapcsolatra van kilátásuk.

Oroszlán és Halak szerelmi kompatibilitása     Gyenge   

A pompázatos, uralkodó Oroszlán és a lelkizős, titokzatos Halak érdekes párost alkotnak. Különbözőségük miatt inkompatibilis párost alkotnak. Az aktív Oroszlán nem érti a csendes, félénk Halakat. A hálószobában sem jönnek ki jól, mindketten szeretnének többet kapni, mint adni. Az Oroszlánnak elismerésre van szüksége, a Halak azonban a védettséget és biztonságot várja el párjától. Az Oroszlán nem tudja elviselni a Halak ultra-érzékenységét, de a Halak sem jön tűzbe az Oroszlán egzotikus hálószoba-tevékenységeitől. Amikor a Halak elkeseredik, az Oroszlán büszkesége nem engedi, hogy átsegítse partnerét a problémán. Egy meglehetősen nehéz kapcsolat, sikertelen házasságot eredményez.


 

VIDEO Ők a legkedvesebb és egyben legszebb csillagjegyek

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!