Szerelmi kompatibilitás csillagjegy alapján. Mennyire illetek össze?

Szerelmi kompatibilitás csillagjegy alapján. Mennyire illetek össze?

Címlap / Életmód / Ezotéria / Szerelmi kompatibilitás csillagjegy alapján. Mennyire illetek össze?

Míg egyes partnerek birtokló típusúak, mások azt sem kérdezik meg, hol jártál egész éjjel. Egy kapcsolatban nagyon dühítő, ha a két ember nincs összhangban. Például a kedvesed szeretne veled lenni minden alkalommal, de téged fullaszt ez a szoros kötelék.

Szerencsére az asztrológia nyújt némi betekintést, hogy párod a szabadság iránti vágyat, vagy a biztonságot keresi.

Minden csillagjegynek különböző energiája van, és két táborra lehet osztani: kifelé és befelé forduló. Az első kategória szereti, ha sok ember veszi körül, és csak ekkor érzi kiteljesülve magát. A befelé forduló embereknek szükségük van időre, amit magukban tölthetnek el és nagyobb valószínűséggel válnak megbízható társsá.

A tűz jegyei 

A tűz és levegő jegyei általában extrovertált (kifelé forduló) típusok. A tűz csillagjegyei a Kos, Oroszlán és Nyilas.

A Kosnak szüksége van az újdonságra és vágyakra függetlenül mások érzelmeitől. Egy igazi úttörő, ha ellenőrzik vagy hátráltatják őt, rosszul reagál. Nem bírja az ultimátumokat és elvárásokat.

A Kost a Mars bolygó uralja, a háborúk Istene… szóval nem jó a Kos útjában lenni.

Az Oroszlán szereti a pezsgő életet, a feléje irányuló figyelmet és hízelgést. Ugyanakkor elvárja a hűséget és nem szívesen tölt el egy hétvégét csendes nyugalomban a kertben. Nem teljesen független típus, mert mások tükrözik vissza az ő ragyogó mivoltát.

A Nyilas egy vad ló, aminek nem lehet útjába állni. Ez a jel a naprendszer legnagyob bolygója hatása alatt van, ezért szüksége van megismerni és megtapasztalni a világot. Szereti a sportot, a kalandokat és nem képes sokat egy helyben ülni. Nagy fontosságot kerít az erkölcsnek és etikának. Nem otthonülő típusú, ezért nehézségekbe ütközik, ha házasságra kerül sor.

Oldalak: 1 2 3

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást