A Kos szerelmi kompatibilitása – Kivel van erős és gyenge ezoterikus köteléke?

A Kos szerelmi kompatibilitása – Kivel van erős és gyenge ezoterikus köteléke?

Címlap / Életmód / Ezotéria / A Kos szerelmi kompatibilitása – Kivel van erős és gyenge ezoterikus köteléke?

Kos és Kos szerelmi kompatibilitása: Gyenge   

Mindketten dominálni szeretnének. Szenvedélyes viszony alakul ki köztük, de egyik sem szeretné a kisebb szerepet játszani. A szexuális kapcsolatban a nő fog uralkodni. A Kos férfi nem fogja sokáig tűrni az alárendeltséget.

Mindketten megpróbálnak vezetővé válni, ez viszont veszekedéseket fog előidézni. Csak akkor tud működni a kapcsolat, ha sikerül kompromisszumot kötniük, és eléggé szeretik egymást ahhoz, hogy mindketten kicsit alábbadják egojukat.

Kos és Bika szerelmi kompatibilitása: Közepes  

Mindkettő nagyon érzéki személyiség, de a Kost bosszantja a Bika kiszámítottsága és fantáziatlan viselkedése. Ez szexuális életüket is megnehezítheti. A Kos olyan embert keres, aki mellett állandóan vidám maradhat.

A visszafogott Bika viszont ritkán tesz bármit is magától, amivel felpezsdítheti a Kost. A Bika ügyes pénzkeresésben, a Kos viszont a pénz költésében. Hosszú távon ez megnehezíti az együttélést, de előbb-utóbb a Kos elkezdi értékelni a Bika kitartását és megbízhatóságát. Ha a Bika átengedi a Kosnak a vezető szerepet, kapcsolatuk nem fog hiányt szenvedni az érzéki élvezetekben. Kapcsolatuk általában rövidtávú.

Kos és Ikrek szerelmi kompatibilitása: Erős  

A köztük levő kapcsolat nagyon izgalmas, mert az Ikrek és a Kos is fáradhatatlan természetek, aktívak és a tudás keresésében vannak. A Kos uralkodási vágyát az Ikrek tetőzi leleményességével. Az Ikreknek nincs szexuális előítélete, de más módon keresi a teljesség érzését, mint a Kos.

A Kos dinamizmusa és intelligenciája, az Ikrek sokoldalúsága és zsenialitása jól összeillik. A Kos valószínüleg a szexuális vezető lesz, míg az Ikrek a gyönyör meglepő és új változataival ismerteti meg a Kost. Házasságuk nagyon sikeres, soha nem fognak unatkozni egymás mellett.

Kos és Rák szerelmi kompatibilitása: Gyenge   

Ez a kombináció általában nehéz kapcsolatot hoz. Mindkét jegy szülöttje erőteljes szexualitással bír. A problémát az okozza, hogy a szexuális vonzerejük elhalványul a túlságosan temperamentumos viselkedésük miatt. A Kos merész, de Rák viszont óvatos.

A Rák szereti az otthont és a nyugalmat, a Kos nem szereti a kötöttségeket. A személyiség-különbségek miatt gyakran vitatkoznak apróságokon. A köztük levő különbségek összeférhetetlenné teszik őket. Az asztrológia viharos kapcsolatot jósol nekik, házasságuk ritkán jár sikerrel.

Oldalak: 1 2 3

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást