Mikor van az évfordulótok? Ilyen lesz a párkapcsolatotok a csillagok szerint

Mikor van az évfordulótok? Ilyen lesz a párkapcsolatotok a csillagok szerint

Címlap / Életmód / Ezotéria / Mikor van az évfordulótok? Ilyen lesz a párkapcsolatotok a csillagok szerint

Bár abban még a szakértők is egyetértenek, hogy asztrológiai szempontból a párkapcsolatokat nem csak az évfordulótok dátuma határozza meg, azért a nagy napnak mégis fontos szerepe van. Vajon a ti szerelmetek milyen formában tud kiteljesedni? 

December 22 – Január 20

Nem kifejezetten jellemző a párkapcsolatotokra a könnyedség, vagy éppen a játékosság, a vidámság, külső szemlélők akár azt is gondolhatják, hogy valójában csak a kötelesség tart össze benneteket. Pedig ez nincs így! Egyszerűen nem másoknak tartogatjátok az érzelmi életeteket, nem engedtek betekintést a kapcsolatotokba.

Nektek nagyon fontos, hogy gördülékenyen menjenek a napok, legyenek célkitűzéseitek, tervezhető legyen az életetek, számotokra ez adja meg a biztonságérzetet, a keretet. Bár ti is tudjátok, hogy kicsit „takaréklángon” ég a szerelmetek, így azonban sokkal tovább kitart, mint azok a tüzek, amik hirtelen lángolnak fel.

Január 21 – Február 18

Teljes mértékben kétesélyes ez a párkapcsolat, de ha az érzelmek a helyükön vannak, akkor egész biztos, hogy nagy dolgokat tesztek le együtt az asztalra. Ezt a párkapcsolatot áthatja a fejlődés lehetősége, minden adott ahhoz, hogy akár egy közös vállalkozás, akár valamilyen más projekt formájában újat, valamilyen innovációt tegyetek le az asztalra.

A szerelmetek időről időre képes megújulni és át is alakul majd rendszeresen, biztosítva így a változatosságot és az izgalmat. Jellemző lehet rátok a függetlenségi igény, amit ösztönösen igyekeztek megkapni és egyúttal megadni a másiknak. 

Február 19 – Március 20

Ez a párkapcsolat éppen a hosszú tél, a tavasz bimbózása közepette született, és ez bizony hatással van a köztetek levő szerelemre is. Bensőséges, romantikus, ábrándos a kapcsolatotok, a szerelmet pedig képesek vagytok már-már művészi szintre emelni.

Ez gyakran azzal jár, hogy szinte teljesen kiléptek a hétköznapok szürke feladataiból, háttérbe szorítjátok a kötelességeiteket, de úgy érzitek, ezzel az égvilágon semmi gond nincsen. Valóban igaz, hogy ha boldoggá tesznek benneteket a körülmények, és elégedettek vagytok az életkörülményeitekkel, akkor nincs is miért változtatnotok. 

Oldalak: 1 2 3 4

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást