A Vízöntő szerelmi kompatibilitása

A Vízöntő szerelmi kompatibilitása

Címlap / Életmód / Ezotéria / A Vízöntő szerelmi kompatibilitása

Itt megtudhatod, mely csillagjegyekkel kompatibilisek a barátságos, optimista Vízöntők.

Vízöntő és Bak szerelmi kompatibilitása  Közepes  

Mindkét jegyben szülött ember erősen önálló gondolkodású és akaratú, mindketten uralkodni szeretnének a kapcsolatban. A kettejük románca hamar barátságba torkollik. A Baknak nehezére esik megbírkózni a Vízöntő hálószobai kívánságaival és elvárásaival. A Vízöntő egy ötletes, szabadakaratú ember, nem tud sokáig szerelmes lenni a gyakorlatias Bakba. A Vízöntő folyamatosan szeret pénzt költeni, a Bak ezért komolytalannak tartja és szigorú ellenőrzéseknek próbálja alávetni. A Vízöntő keresi a munkahelyi kihívásokat, de a Bak csak a biztos pénzügyi forrásal járó munkákat kedveli. Ez nem túl kielégítő kapcsolat, de nem esélytelen, házasságuk pedig erőfeszítéseket kíván.

Vízöntő és Kos szerelmi kompatibilitása
  Közepes  

Az ő kapcsolatuk viharos és egy csomó új érzelmet hoz. A Kos lesz az uralkodó személy, míg a Vízöntő inkább passzív marad. Ha mindkét fél megpróbál tapintatosabb és megértőbb lenni, nagy szerelem válhat ebből a különleges kapcsolatból. A Kosnak kell tapintatosnak lennie, foglalkoznia kell a rendkívül érzelmes, álmodozó Vízöntővel. A hálószobában a Vízöntő kevésbé aktív szexuálisan, mint a domináns Kos. Gyakran a Kos önző szeretőként tekint a Vízöntőre. Ha sikerül összekovácsolódjanak, jó esély van a hosszú házasságra.

Vízöntő és Rák szerelmi kompatibilitása    Gyenge  

A szórakozást kedvelő Vízöntő túl kiszámíthatatlan a kiszolgáltatott Rák számára. A Rák általában nyitottabb és kiszámíthatóbb, mint a Vízöntő, aki hajlik az új kalandok felé. A Vízöntők szeretik megosztani a világgal történeteiket, míg a Rák személyes kötelezettségeire szeret koncentrálni. A Ráknak konzervatív ízélése van, a Vízöntőé épp ellenkező. A Vízöntő általában mentesíti magát az érzelmi követelményektől. Egy ideig képesek megtalálni a közös nyelvet a hálószobában, de az enxcentrikus viselkedés és hangulatiság nem mindig férnek össze. Csak akkor van esély tartós kapcsolatra, ha egyikőjük képes a másik alárendeltje lenni.

Vízöntő és Mérleg szerelmi kompatibilitása  Erős 

Tökéletesen kielégítik egymást. A meleg, érzéki Mérleg csatlakozik a Vízöntő erotikus, szórakoztató játékaihoz. A diplomata Mérleg jól tudja, hogyan kell megkerülni a Vízöntő makacsságát. Mindketten szeretik a társasági életet, csomó barátjuk van, de nem felejtik el saját érdekeiket. Bár személyiségük bizonyos vonásai irritálhatják a többieket, de megtalálják a módját a kompromisszumkötésnek. A Vízöntő nem tudja megérteni, miért sértődik meg a Mérleg mások megjegyzésein, úgy látja, hogy a Mérleg túl érzékeny. Boldog kapcsolat az övéjük, szexuális életük azonban nem tökéletes. Ez egy érzéki kapcsolat és jó esélye van az életre szóló házasságra.

Vízöntő és Bika szerelmi kompatibilitása    Gyenge    

A Vízöntő gondatlan hozzáállása a szerelmehez rendkívül veszélyes a szenvedélyes Bika számára, aki nem szeret játszani az érzelmekkel. A Vízöntő hajlamos mindent elemezni, de a Bikát nem teszi boldoggá az ilyen típusú szeretet. A két makacs jellem nagyon különbözik egymástól: a Vízöntő megtagadja a hagyományokat, míg a Bika mereven ragaszkodik a stabil családhoz és biztonsághoz. A Vízöntő számára a szexnek nincs nagy jelentősége, ez viszont problémát okoz az erősen szexuális Bika számára. Csak akkor alakulhat ki hosszútávú kapcsolat, ha mindkét fél hajlandó változtatni.

Vízöntő és Oroszlán szerelmi kompatibilitása    Gyenge    

Az Oroszlán nem kapja meg a szükséges csodálatot és együttműködést a Vízöntőtől. A Vízöntő zokon veszi az Oroszlán szabályozási kísérleteit. Különböző képpen látják a szabadságot is: a Vízöntő új távlatok után kutat, az Oroszlán kedveli az extravagáns, elbűvölő életstílust. A Vízöntő nyitott a világra, más emberekre, de az Oroszlán csak önmagára nyitott. Szexuális életük kielégítő, de nagy lehetőség van arra, hogy szerelmi kalandba keverednek másokkal. Bár a két csillagjegy szülöttje vonzza egymást, mégis zodiákus ellentétek, akiknek együtt rossz kapcsolatra van kilátásuk.

Vízöntő és Skorpió szerelmi kompatibilitása  Közepes  

Szexuális kapcsolatukat a Skorpió volatilitása és a Vízöntő képzelőereje fűti, ezért a szex teljesen eltér a szokványostól. A Vízöntőt zavarja a Skorpió szenvedélye és féltékenysége, a Skorpiót pedig idegesíti a Vízöntő kiszámíthatatlan hangulata. A Vízöntő folyamatosan részt vesz közügyekben, a Skorpió azonban otthonszerető, nem hajlik  a Vízöntő szabadság-szerelem életfelfogása felé. A Vízöntő rendkívül barátságos, a Skorpió pedig visszafogott és rengeteg fenntartása van. Különleges szexuális életük boldoggá teszi kapcsolatukat. Ha sikerül mindketten saját útjukat járniuk, akár a házasság is sikeres lehet.

Vízöntő és Ikrek szerelmi kompatibilitása   Erős 

A Vízöntő uralkodó bolygója az Uránusz, ezért tele van meglepetésekkel és hírtelen változásokkal. Ez a személyeség tökéletesen illik az Ikrekhez. Kellemes dolgok várnak rájuk a hálószobában, bár néha hiányzik a szenvedély kapcsolatukból. A változékony természetű Ikreket könnyen befolyásolja az állandó nyomást gyakorló Vízöntő. Mindketten szeretnek szocializálódni, széles körű külső tevékenységeket visznek véghez, és nem is különösen féltékeny típusok. Intenzív szexuális vonzódás van köztük, a Vízöntő különösen vonzónak találja az Ikreket. Ez a páros nagyszerű szerető és nagyon jó barát. Érdekes kapcsolat, kellemes házasság alakulhat ki belőle.

Vízöntő és Szűz szerelmi kompatibilitása    Gyenge  

Mindketten a realitások talaján mozognak inkább, mint érzelmi szinten. A Szűz az élet sötét oldalát nézi, míg a Vízöntő egy optimista, ötletes személy. Nincs erős szexuális vonzódás köztük. A Vízöntőnek szüksége van tevékenykedésre, társadalmi eseményeken való résztvételre, szereti ha széles körben ismerik. A Szűz csendes természete alig néhány közeli barátot enged be személyes körébe. Kettejük közt nem lesz semmilyen különös erős izgatottság vagy erotikus játék. A józan, praktikus Szűz hajlamos kritizálni a Vízöntőt nagylelkűsége miatt. Céljaik nagyon különbözők: a Vízöntő minél ragyogóbb akar lenni, míg a Szűz a lehető leghatékonyabban szereti végezni feladatait. A házasság csak akkor lehetséges, ha mindketten erős érzelmeket táplálnak egymás iránt.

Vízöntő és Nyilas szerelmi kompatibilitása  Erős 

Kettejük kapcsolatának nagy esélye van a sikerre. Mindketten innovatívak szeretkezés terén, képesek egymást kölcsönösen feltölteni. Ezen túlmenően szellemi téren is inspirálják egymást – a Vízöntőnek leleményes ötletei vannak, míg a Nyilas optimista és látnok természet. Mindketten kiszámíthatatlanok, aktívak és vidámak. Mindketten szeretnek szeretkezni. Gazdag képzelőerejük és gazdag fantáziájuk van. Szeretnek központban lenni, mindenki figyelmét felkelteni. Azokkal az emberekkel szeretnek barátkozni, akik nem féltékenyek vagy irigyek. Nagyon jó esély van a sikeres kapcsolatra. Értékeik nagyrészt hasonlóak, mindketten társaságkedvelők és szükségük van a kimozdulásra. Mindketten engedélyezik és megértik a másik számára szükséges teret és szabadságot.

Vízöntő és Vízöntő szerelmi kompatibilitása
  Közepes  

Mindketten találékonyak szerelmi téren, azonban hiányoznak a mély érzések köztük. Mindketten túl racionálisak, ésszerűk és mérsékeltek érzelmek terén. Mivel fizikailag vonzzák egymást és jól együtt tudnak működni az élet minden területén, nem találnak okot arra, miért ne működne kapcsolatuk. A szex nem játszik nagy szerepet kapcsolatukban, mivel sokkal elfoglaltabbak mindketten a napi történésekkel és mások problémáival. Általánosságban a Vízöntő-Vízöntő párosnak megbízható házasságra van kilátása.

Vízöntő és Halak szerelmi kompatibilitása
    Gyenge  

Nem lenne rossz kombináció, de szexuális viszonyuk egy melodramatikus háborúra hasonlít. Az érzékeny Halak túlságosan függ a Vízöntőtől és folyamatosan igényli a szerelem bizonyítását. A Vízöntő depressziósnak érzi magát ebben a kapcsolatban. A Halak nagyon összetett személyiség, életének középpontjában a szerelem áll, és ez negatívan hat a Vízöntő fejlődő személyiségére. A Halak is boldogtalan a kapcsolatban, és ha azt veszi észre, hogy a Vízöntőt nem érdeklik az ő lelki problémái, akár teljesen kizárhatja a Vízöntőt életéből. Első látásra ígéretes kapcsolatnak tűnik, de nem tud boldog házassággá fejlődni.

A Kos szerelmi kompatibilitása
A Bika szerelmi kompatibilitása
A Ikrek szerelmi kompatibilitása
A Rák szerelmi kompatibilitása
A Oroszlán szerelmi kompatibilitása
A Szűz szerelmi kompatibilitása
A Mérleg szerelmi kompatibilitása
A Skorpió szerelmi kompatibilitása
A Nyilas szerelmi kompatibilitása
A Bak szerelmi kompatibilitása
A Vízöntő szerelmi kompatibilitása
A Halak szerelmi kompatibilitása

VIDEO Jobb ember vagy, mint hinnéd, ha ez az 5 dolog jellemző rád

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!