A Mérleg szerelmi kompatibilitása

A Mérleg szerelmi kompatibilitása

Címlap / Életmód / Ezotéria / A Mérleg szerelmi kompatibilitása

Itt megtudhatod milyen csillagjegyekkel kompatibilisek az okos, bájos Mérlegek.

Mérleg és Kos szerelmi kompatibilitása     Erős 

A két ellentét közt erős kezdeti vonzerő van, kiegészítik egymást. Mindketten szeretik a szexuális örömöket. A Mérleg hajlamos mindent idealizálni, és ha nem a megfelelő partnert találta meg, elvesztheti minden eszményképét. Ha az eszményi Kossal nem tud kialakítani egy jól működő kapcsolatot, a Mérleg valószínüleg lejjebb adja igényeit és egy személyiségéhez közelebb álló személyt keres. A két csillagjegy szülöttei fizikailag jól összeillenek, és nagy eséllyel alakulhat ki tartós házasság köztük.

Mérleg és Bika szerelmi kompatibilitása    Gyenge  

Mindketten szeretik a zenét és művészetet, de egyéb közös dolog nemigen van bennük. A Bika uralkodó természete nem elég romantikus a Mérleg számára. A Bika szereti megtervezni az életet, de a Mérleg nem szereti az effajta kötelezettséget, ez a helyzet pedig erőszakos viselkedést teremthet mindkét fél részéről. A Mérleg nem szereti a Bika diktatórikus magatartását, és gyorsan elveszti a türelmét a Bika megingathatatlan hozzáállása hallatán. Szexuális életüket illetően kellemes, játékos együttlétekre lehet számítani, de szilárd kapcsolat kialakulásának kevés az esélye.

Mérleg és Ikrek szerelmi kompatibilitása
    Erős 

A két csillagjegy szülöttje nemcsak intellektuálisan, de minden más téren is összeillik. Mindkét fél számára nehézséget okoz szenvedélyük kordában tartása. Az Ikrek és Mérleg közt ideális együttműködés alakul ki, a problémamegoldásokban a Mérleg a bíró és az Ikrek az érzékeny zsűri. Az együttes szellemi és művészi érdekek összeegyeztethetők. Mindketten szenvedélyesek, de egyszerre soha nem féltékenyek egymásra. Sok a közös bennük a hálószobában, ezért jól megértik egymást. Szexuális életük soha nem lesz unalmas. Ez egy tökéletes kapcsolat, meleg, boldog házaséletre lehet számítani.

Mérleg és Rák szerelmi kompatibilitása
    Gyenge  

Ez a pár teljesen más szinteken működik: a Rák szeretni akar, és érzelmileg közelíti meg a dolgokat, míg a Mérleg a tökéletes szellemiségre törekszik. Nehéz jól kijönniük egymással, a Rák ugyanis változó temperamentumú. A Mérleg bár vonzódik a Rák hangulatingadozásaihoz, de nem szereti az ebből származó gondokat. A Ráknak izgalmat és csillogást kell hoznia a hálószobába, hogy a Mérleg figyelmét fenntartsa. A Mérleg számára a szex az élet fontos része, ha elveszti érdeklődését, más személy után nézhet. A Rák gyakran kritikus a Mérleg extravagáns viselkedését illetően. Kapcsolatuk lehetséges, de a házasság szinte valószerűtlen.

Mérleg és Oroszlán szerelmi kompatibilitása     Erős 

Mindkét csillagjegy szülöttje szeretné, ha partnere igényeit és vágyait kielégítené. Az Oroszlán a szerelmet inkább fizikai szempontból közelíti meg. A Mérleg határozatlanságának köszönhetően az Oroszlánnak jól esik, hogy irányíthat. Bár az Oroszlán érzékeny, míg a Mérleg érzelmi ember, a köztük levő szexuális élet őrült és szenvedélyes. Viták során általában a Mérleg enged. Ez nem okoz neki nehézséget, mert a Mérleg jól együtt tud működni. A Mérleg jó stratéga és tapintatos. Forró kapcsolatra és hosszú házasságra van kilátás.

Mérleg és Szűz szerelmi kompatibilitása    Gyenge  

A Szűz saját szabályai szerint él, míg a Mérleg teljesen más természet. Személyiségük eltérő: a Szüzet jobban érdekli a pénz, mint a szex, ezt viszont a Mérleg megbocsáthatatlannak tartja. Az otthonülős Szűz rossz néven veszi a Mérleg társaságra vágyó igényeit és az öröm-hajhászást. A Mérlegnek drága ízlése van. A Szűz bár óvatos, nem mondható fukarnak. A Mérleg a Szüzet nyűgös, kritikus és teljesen rugalmatlan személyiségnek tartja. A Szűz sem tűri a Mérleg fárasztó, diktatórikus hajlamát. A Mérleg nem bírja hosszú ideig a Szűz mellett, és máshol keresi boldogságát. A Szűznek a szexről is pontos elképzelései vannak, nem szereti ha kibillentik szokásaiból, a Mérlegnek azonban folyamatos, váratlan és tüzes szex-igénye van. Ez egy kétes kapcsolat, és rendkívül bonyolult házasság.

Mérleg és Mérleg szerelmi kompatibilitása
    Közepes  

Mindkét fél tele van energiával, és mindketten túl igényesek egymással, amelynek köszönhetően nagyon fárasztóan hatnak egymásra. Szenvedélyesen bánnak egymással, rengeteg közös tulajdonságuk van. Vidám, könnyed személyiségek, szeretik a harmóniát és a szépséget. A rideg valóság mindkettejüket riasztja, ezért egyikük sem akar szembesülni a tényekkel. A legnagyobb probléma kettejük közt, hogy konfliktusaik megoldatlanok, mert egyikőjük sem szeretné vezetni a vitákat. A közös életük valószínüleg hektikus, több időt töltenek másokkal, mint egymással. Érdekes kapcsolat az ővék, a házasság csak akkor lehetséges, ha felnőtt módjára tudják kezelni a szituációkat.

Mérleg és Skorpió szerelmi kompatibilitása    Gyenge  

A Skorpió féltékeny az óvatlan Mérlegre, ez pedig felzaklatja az amúgy nyugodt és bölcs Mérleget. A Skorpió nemtörődömsége szexuális téren veszekedést gerjeszt kettejük közt. Ezek a problémák arra kényszeríti a Mérleget, hogy más mellett keresse boldogságát. A Skorpió nem egy megbocsátó típus, a hűtlenséget soha nem felejti el és bosszút áll a Mérlegen. A kapcsolat csak akkor tud működni, ha a Skorpió dominálni tud és Mérleg engedelmeskedik. Erős vonzódás van köztük, de csúnyán is végződhet. Ez egy szenvedélyes, durva kapcsolat, a házasság nem ajánlott.

Mérleg és Nyilas szerelmi kompatibilitása
    Közepes  

A Nyilasok köztudottan szeretik a kalandokat, ezért a Mérleg nem fog unatkozni mellette. A Nyilas közömbös a Mérleg kalandjaihoz, csak a sajátjai érdeklik. A bájos, okos Mérleg tudja, hogyan érje el a Nyilas szellemi oldalát, és képes mindvégig fenntartani a Nyilas kíváncsiságát. A fő probléma az, hogy a Nyilas nem szeret egy helyen maradni, és a függetlenségre törekszik. A Mérleg számára azonban a legfontosabb dolog, hogy megbízható partner legyen az oldalán. Ha sikerül legyőzniük a különbségeket, a rövid távú kapcsolatból hosszú is kialakulhat.

Mérleg és Bak szerelmi kompatibilitása    Gyenge 

A Bak erős szexuális érdeklődést mutat a Mérleg iránt. A Mérleg szereti a Bak pénzszerzési törekvését. Azonban a Mérleg lustasága irritálja a Bakot, aki megszokta, hogy állandóan dolgozik. Ennek eredményeként a Mérleg elégedetlen a Bak józan gyakorlatiasságával. A Bak nem szereti, hogy a Mérleg folyton a középpontban szeret lenni és felkelti mások érdeklődését. A Bak szó szerint ágyba viszi munkáját, ez pedig megpecsételi szexuális életüket is. A Mérleg nem bírja sokáig ezt a kapcsolatot, házasság szempontjából inkompatibiliseknek bizonyulnak.

Mérleg és Vízöntő szerelmi kompatibilitása
    Erős 

Tökéletesen kielégítik egymást. A meleg, érzéki Mérleg csatlakozik a Vízöntő erotikus, szórakoztató játékaihoz. A diplomata Mérleg jól tudja, hogyan kell megkerülni a Vízöntő makacsságát. Mindketten szeretik a társasági életet, csomó barátjuk van, de nem felejtik el saját érdekeiket. Bár személyiségük bizonyos vonásai irritálhatják a többieket, de megtalálják a módját a kompromisszumkötésnek. A Vízöntő nem tudja megérteni, miért sértődik meg a Mérleg mások megjegyzésein, úgy látja, hogy a Mérleg túl érzékeny. Boldog kapcsolat az övéjük, szexuális életük azonban nem tökéletes. Ez egy érzéki kapcsolat és jó esélye van az életre szóló házasságra.

Mérleg és Halak szerelmi kompatibilitása    Gyenge 

Kettejük közt létezik a kölcsönös vonzalom, de ritkán tart sokáig, mert mindketten szentimentálisak és ragaszkodók. Bizonyos értelemben nagyon hasonlítanak egymásra, hisz romantikus elképzeléseik vannak a valóságról. A Mérleg általában jól ki tud jönni az emberekkel, de a Halak sokkal diszkriminatívabb ilyen szempontból, ez pedig nézeteltérések forrása lesz. A Mérleget elszomorítja a durcás, panaszkodó Halak. Végül a Mérleg belefárad a Halak azon vágyába, hogy valakire akar támaszkodni. A Halak sem tudja elviselni a tényt, hogy a Mérlegnek különböző érdekei vannak. Ebben a kapcsolatban a Mérleg civakodóvá válik, a Halakon pedig eluralkodik a kilátástalanság érzése. A kapcsolat sajnos szomorú végre van ítélve.

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást