A Skorpió szerelmi kompatibilitása

A Skorpió szerelmi kompatibilitása

Címlap / Életmód / Ezotéria / A Skorpió szerelmi kompatibilitása

Itt megtudhatod milyen csillagjegyekkel kompatibilisek a szenvedélyes, domináns Skorpiók.

Skorpió és Oroszlán szerelmi kompatibilitása  Közepes  

Pillanatok alatt kialakul köztük a szexuális vonzalom, egyenlő mértékben vonzódnak egymáshoz. Az Oroszlán azonban nehezen bírkózik meg a Skorpió féltékeny természetével és birtoklási vágyával. A tüzes, parázsló természetű Skorpió túl rövid biztosíték az Oroszlán számára. A két nagyon erős akaratú egyén rengeteg viharos pillanatot él át együtt, úgy jó, mint rossz értelemben. Általában kettejük kapcsolata nem túl romantikus. Képesek érzéki szeretők lenni egymás számára, és a hosszú távú kapcsolat is lehetséges kettejük közt.

Skorpió és Kos szerelmi kompatibilitása  Közepes  

Mindkét jegy szülöttje nagy fizikai energiával rendelkezik. Szeretik a függetlenséget és a kötetlenséget. Fenomenális a köztük levő szenvedély, viszont hosszú távon instabil partnerség jellemző kapcsolatukra.

Skorpió és Rák szerelemi kompatibilitása   Erős 

A mesteri Skorpió jó társ a csendes Rák számára. A Skorpió szereti uralni, védeni párját és megadni, amire a Rák vágyik. A Rák csodálja a Skorpió erejét, miközben a Skorpió menedéket talál a Rákkal való érzelmi elkötelezettségben. A Rák sokkal érzékenyebb a szexuális kapcsolatokban, míg a Skorpió szenvedélyes. A Skorpió dühös féltékenysége nem bújuk elő, mert a Rák egy hűséges, odaadó partner. Szerelmük egyre csak növekszik, szenvedélyes kapcsolatukból tökéletes házasság alakulhat ki.

Skorpió és Mérleg szerelmi kompatibilitása   Gyenge  

A Skorpió féltékeny az óvatlan Mérlegre, ez pedig felzaklatja az amúgy nyugodt és bölcs Mérleget. A Skorpió nemtörődömsége szexuális téren veszekedést gerjeszt kettejük közt. Ezek a problémák arra kényszeríti a Mérleget, hogy más mellett keresse boldogságát. A Skorpió nem egy megbocsátó típus, a hűtlenséget soha nem felejti el és bosszút áll a Mérlegen. A kapcsolat csak akkor tud működni, ha a Skorpió dominálni tud és Mérleg engedelmeskedik. Erős vonzódás van köztük, de csúnyán is végződhet. Ez egy szenvedélyes, durva kapcsolat, a házasság nem ajánlott.

Skorpió és Bika szerelmi kompatibilitása   Közepes  

Egy erős szexuális vonzalom alakul ki köztük. Mindkettő egyformán aktív szexuális ügyekben. Egyikük sem csalja meg a másikat. Másrészt viszont mindkettő nagyon féltékeny és makacs. A különbség kettejük közt, hogy a Bika értékes tárgyként tekint szeretőjére, míg a Skorpió érzelmi alapon közelíti meg a szexet. Házasságuk csak akkor sikeres, ha mindketten eléggé toleránsak és intelligensek ahhoz, hogy össze tudjanak kovácsolódni.

Skorpió és Bak szerelmi kompatibilitása  Erős 

Ez egy sikeres unió, sikeres szexuális kompatibilitás alakul ki a két jegy szülöttje közt. A Skorpió szerelmes szerető, a Bakban pedig kellemes társra talál, aki felveszi vele a versenyt szexuális állóképességben. A Skorpió uralkodási vágya biztonságot ad a Baknak. Ők ketten jó csapatot alkotnak –  a Bak rendkívül szervezett és a Skorpiónak pedig vele született éles esze és intelligenciája van. A Skorpió tele van ötletekkel, míg a Bak inkább a türelmes típus. A hálószobai sikerek új lehetőségek tárházát nyitja meg előttük. Kapcsolatukban a Skorpió hajlamos dominálni. Kapcsolatuk szenvedélyes és a házasságuk is sikeres.

Skorpió és Ikrek szerelmi kompatibilitása  Közepes  

Az Ikrek fantáziájának és a Skorpió dinamizmusának köszönhetően jó páros lehet a kettejüké, ha megfelelőképpen támogatják egymást. Az Ikrek egy teljes, mozgalmas életet próbál élni, a Skorpió azonban rugalmatlan, és mindezek mellett nagyon érzéki, szenvedélyes és féltékeny. Az Ikrek ingatag természet, gyakran könnyelmű és felületes, ez pedig a céltudatos Skorpiónak nem mindig tetszik. Az Ikrek mindig a kételkedő típus lesz, a Skorpió azonban pontosan látja maga előtt a célt és megvalósítja a kitűzött feladatokat. Ha sikerül megbírkózzanak a köztük felmerülő problémákkal, nehéz de szenvedélyes házasság vár rájuk.

Skorpió és Szűz szerelmi kompatibilitása     Gyenge  

Számos területen hasonlóak az érdekeik, de szexuális szférában igen különbözőek. Nehéz számukra jól menő kapcsolatot létrehozniuk. A Szűz gyakran akadékoskodóvá válhat.

A visszafogott Szűznek nehezésre esik lépést tartania a demonstratív Skorpióval, és nem érti mi ez a nagy felhajtás és kellemetlenség. A Skorpió ok nélkül féltékenykedik akkor is, ha a Szűz hűséges társnak bizonyult. A Skorpió mindig a szituációk másik oldalát látja, ezért sokszor nem ért egyet vele a Szűz. A Skorpió gyakran durván őszinte, amivel megbánthatja az érzékeny Szűzet. Egy ideig alakulhat ki köztük spirituális kapocs, de a Skorpió valószínüleg új partner után kezd nézni. A legjobb, ha köztük csak barátság alakul ki.

Skorpió és Skorpió szerelmi kompatibilitása  Közepes  

Ők ketten képesek tüzet gyújtani még a vízben is. A probléma azonban az, hogy túlságosan hasonlítanak. Mindketten határozottak, szeretnek birtokolni és mindketten nehéz karakterek. Nagyon féltékenyek és igényesek önmagukkal és párjukkal szemben is. Erős személyiségük miatt a legkisebb köztük levő vihar is hurrikánná alakul. Mindketten duzzogós, merengő és birtokos természetek. A köztük levő konfliktusok repedéseket okoznak kapcsolatukban. A kapcsolatuk nem tart sokáig, bár a hálószobai meleg hangulat mindvégig fennmarad. Kapcsolatuk különleges. Házasságuk sikertelen.

Skorpió és Nyilas szerelmi kompatibilitása
    Gyenge  

A Skorpió domináns természet és ő lesz az, aki a Nyilast megpróbálja kontrolálni. A Skorpió szereti otthonát, míg a Nyilas mindig készen áll egy újabb kalandra vagy utazásra. A Nyilas számára a szabadság mindennél fontosabb, ezért a Skorió állandóan féltékeny. Romantikus kapcsolat, de a Skorpió nehezen barátkozik meg a Nyilas kalandvágyaival. Az ágyban a Nyilas játékos, míg a Skorpió intenzív és szenvedélyes. A Nyilas elég rövid idő alatt azt érzi majd, hogy tovább kell állnia. Kapcsolatuk nem tart sokáig. Rövid kalandos kapcsolatnak van esélye, a házasság nem valószínű.

Skorpió és Vízöntő szerelmi kompatibilitása  Közepes  

Szexuális kapcsolatukat a Skorpió volatilitása és a Vízöntő képzelőereje fűti, ezért a szex teljesen eltér a szokványostól. A Vízöntőt zavarja a Skorpió szenvedélye és féltékenysége, a Skorpiót pedig idegesíti a Vízöntő kiszámíthatatlan hangulata. A Vízöntő folyamatosan részt vesz közügyekben, a Skorpió azonban otthonszerető, nem hajlik  a Vízöntő szabadság-szerelem életfelfogása felé. A Vízöntő rendkívül barátságos, a Skorpió pedig visszafogott és rengeteg fenntartása van. Különleges szexuális életük boldoggá teszi kapcsolatukat. Ha sikerül mindketten saját útjukat járniuk, akár a házasság is sikeres lehet.

Skorpió és Halak szerelmi kompatibilitása  Erős 

Ez lehet szerelem első látásra is. Erős kölcsönös vonzódást éreznek egymás iránt. A Halak szereti, hogy a Skorpióra támaszkodhat, mert így kompenzálja a határozatlanságát. A skorpió féltékeny, birtokló magatartása nem zavarja a Halakat, sőt, a Halak ezt a szerelem jelének veszi. Különleges kapcsolat alakul ki köztük, kimondatlan, érzéki szerelemre vannak kilátások. Mindketten intenzíven élik meg az érzelmeiket, hűségesek, intuitivak, érdeklik őket a misztikus, szokatlan dolgok. Szexuális életük elragadó. A Halak rendkívül leleményes, a Skorpió pedig kitartó. Házasságuk sikeres.


 

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást