Az Ikrek szerelmi kompatibilitása

Az Ikrek szerelmi kompatibilitása

Címlap / Életmód / Ezotéria / Az Ikrek szerelmi kompatibilitása

Itt megtudhatod milyen csillagjegyekkel kompatibilisek a változékony természetű Ikrek.

Ikrek és Kos szerelmi kompatibilitása    Erős   

A köztük levő kapcsolat nagyon izgalmas, mert az Ikrek és a Kos is fáradhatatlan természetek, aktívak és a tudás keresésében vannak. A Kos uralkodási vágyát az Ikrek tetőzi leleményességével. Az Ikreknek nincs szexuális előítélete, de más módon keresi a teljesség érzését, mint a Kos. A Kos dinamizmusa és intelligenciája, az Ikrek sokoldalúsága és zsenialitása jól összeillik. A Kos valószínüleg a szexuális vezető lesz, míg az Ikerek a gyönyör meglepő és új változataival ismerteti meg a Kost. Házasságuk nagyon sikeres, soha nem fognak unatkozni egymás mellett.

Ikrek és Oroszlán szerelmi kompatibilitása    Erős   

Egy szerető párt alkotnak, akik élvezik az egymással eltöltött időt. Az Oroszlán szereti ha valaki számára ő az első, az Ikrek pedig megadja neki ezt a figyelmet, és elég romantikus az Oroszlán igényeinek. Az Ikrek stabilitása nem ingadozik meg az Oroszlán hangulatváltozásai következtében. Amikor az Ikrek másokkal flörtöl, az Oroszlán önbizalma meginog, viszont annyira jól érzik magukat egymás társaságában, hogy a kis problémákra nem adnak. Mindkét csillagjegyben szülött ember szenvedélyes, erős érzelmi élettel rendelkezik. Szexuálisan az Oroszlán szereti a szívélyes Ikreket, akinek változó vágyai teljes rejtély marad számára. Az Oroszlán melegszívűségének köszönhetően nem lesz helye haragnak a hálószobában. Kettejük kapcsolata ígéretes, életre szóló házasságra van kilátás.

Ikrek és Rák szerelmi kompatibilitása    Közepes   

A Rákot szinte azonnal elkezdi vonzani a szikrázó egyéniségű Ikrek, de nem tudja megtalálni mellette a biztonságot, az Ikrek kiszámíthatatlan viselkedése miatt. A Rák önbizalma ezért csökken, nehezen tudják megérteni egymást. Az Ikrek vezérelhetetlen szexuális energiája problémákat fog okozni a Rák számára. A Rák szereti otthonát, a biztonságos nyugalmat, míg az Ikrek hamarosan nyugtalan lesz és nem szereti rabnak érezni magát saját otthonában, szüksége van más emberek társaságára is. Az Ikrek hamarosan elviselhetetlennek fogja találni a Rák melletti életet. A Rákot érzelmek vezérlik, az állandóságra törekszik, míg az Ikrek megállíthatatlan mozgása nyugtalanítólag hat kapcsolatukra. Bár nagyon erős kapcsolat alakulhat ki köztük, hosszútávon szinte lehetetlen együtt maradniuk.

Ikrek és Mérleg szerelmi kompatibilitása    Erős   

A két csillagjegy szülöttje nemcsak intellektuálisan, de minden más téren is összeillik. Mindkét fél számára nehézséget okoz szenvedélyük kordában tartása. Az Ikrek és Mérleg közt ideális együttműködés alakul ki, a problémamegoldásokban a Mérleg a bíró és az Ikrek az érzékeny zsűri. Az együttes szellemi és művészi érdekek összeegyeztethetők. Mindketten szenvedélyesek, de egyszerre soha nem féltékenyek egymásra. Sok a közös bennük a hálószobában, ezért jól megértik egymást. Szexuális életük soha nem lesz unalmas. Ez egy tökéletes kapcsolat, meleg, boldog házaséletre lehet számítani.

Ikerek és Bika szerelmi kompatibilitása    Gyenge   

Egy nem túl ígéretes párosítás, bár az elején a Bika el van nyűgözve az Ikrek szikrázó személyiségétől, és az Ikreket kíváncsivá teszi a Bika egyszerű közvetlensége. Az Ikrek jegy szülöttei általában kétarcú emberek, a Bika viszont állandóságra és megbízhatóságra vágyik. A Bikát vonzza a művészet és a gazdagság, amelyet megcsillanni lát az Ikrekben. Az Ikreket viszont irritálja a Bika lassú reakciója, a Bikát pedig az Ikrek rendezetlen élete. Az Ikrek szereti a változást, a Bika ellenáll a változásnak. Az Ikrek huncut és játékos szexuális téren, de a másik pillanatban unalmassá válik és elveszti szexuális étvágyát. A Bika nagy valószínűséggel kiábrándul az Ikrek szexuális magatartásától, ezért nagy esélye van a megcsalásnak. Összességében kapcsolatuknak nincs hosszútávú jövője.

Ikrek és Skorpió szerelmi kompatibilitása    Közepes   

Az Ikrek fantáziájának és a Skorpió dinamizmusának köszönhetően jó páros lehet a kettejüké, ha megfelelőképpen támogatják egymást. Az Ikrek egy teljes, mozgalmas életet próbál élni, a Skorpió azonban rugalmatlan, és mindezek mellett nagyon érzéki, szenvedélyes és féltékeny. Az Ikrek ingatag természet, gyakran könnyelmű és felületes, ez pedig a céltudatos Skorpiónak nem mindig tetszik. Az Ikrek mindig a kételkedő típus lesz, a Skorpió azonban pontosan látja maga előtt a célt és megvalósítja a kitűzött feladatokat. Ha sikerül megbírkózzanak a köztük felmerülő problémákkal, nehéz de szenvedélyes házasság vár rájuk.

Ikrek és Vízöntő szerelmi kompatibilitása    Erős   

A Vízöntő uralkodó bolygója az Uránusz, ezért tele van meglepetésekkel és hírtelen változásokkal.

Ez a személyeség tökéletesen illik az Ikrekhez. Kellemes dolgok várnak rájuk a hálószobában, bár néha hiányzik a szenvedély kapcsolatukból. A változékony természetű Ikreket könnyen befolyásolja az állandó nyomást gyakorló Vízöntő. Mindketten szeretnek szocializálódni, széles körű külső tevékenységeket visznek véghez, és nem is különösen féltékeny típusok. Intenzív szexuális vonzódás van köztük, a Vízöntő különösen vonzónak találja az Ikreket. Ez a páros nagyszerű szerető és nagyon jó barát. Érdekes kapcsolat, kellemes házasság alakulhat ki belőle.

Ikrek és Bak szerelmi komaptibilitása    Gyenge   

Különböző szexuális természettel rendelkeznek. Az Ikrek általában könnyen szerelembe esik, a Bak esetében minden érzelmi kinyilvánítás lassan történik, odaadó, de nagyon óvatos. A Bak nehezen tartja a gyeplőt az ingerlékeny, kacér és akaratos Ikrekkel szemben. A türelmes Baknak meg kell szoknia a szeszélyes, extravagáns Ikreket. Ahhoz, hogy szexuális életük sikeres legyen, az Ikrek el kell vonja a Bak figyelmét a munkáról és problémákról. Általában a kezdeti érdeklődés után kapcsolatuk gyorsan végetér.

Ikrek és Ikrek szerelmi kompatibilitása    Közepes   

Nem egy sokoldalú kapcsolat, de bájos, vidám páros az övék. Nagyon kommunikatívak, sok barátuk van, de együtt nem alkotnak ideális párost. A szex számukra szórakozás és játék. Kapcsolatuk nagyon kellemes abból a szempontból, hogy könnyen elvesztik stabilitásukat és élvezik a kötetlen életet. Szexuálisan tehát jól össze vannak hangolva. Őrült szerelem alakulhat ki köztük, de a házasság sikere kétséges. Ha viszont sikerül összekovácsolódniuk, az egyik legérdekesebb párost fogják alkotni.

Ikrek és Szűz szerelmi kompatibilitása    Gyenge   

Mindkét fél a Merkúr hatása alatt áll, ezért mentálisan közelítik meg az életet. A hasonlóság azonban itt végetér. Az Ikrek unalmas lényként kezeli a Szűzet. Az Ikrek határozatlansága és ingatag természete nem tetszik a pontos, precíz Szűznek. Az Ikrek nagy valószínűséggel szórakoztatóbb emberek társaságát fogja keresni, így hamar elhidegülnek egymástól. Rövid kapcsolat az övéjük, inkompatibilis természetük miatt.

Ikrek és Nyilas szerelmi kompatibilitása    Gyenge   

A két ellentét mágnesként vonza egymást. Mindketten fáradhatatlanok, változékonyak és őszinte szeretők. Az Ikrek azonban hajlamos bírálni a Nyilast. Mindketten valamilyen szinten igénytelenek, ez pedig számos probléma forrása lehet. Impulzív kapcsolat az övéjük, ugyanolyan hírtelen fog végetérni, mint ahogy elkezdődött. Házasságuk instabil, nagy erőfeszítéseket kíván mindkét fél részéről.

Ikrek és Halak szerelmi kompatibilitása    Gyenge   

Erős szenvedély alakul ki köztük, még veszekedéseik is szenvedélyesek. A Halak túl érzelmes az Ikrek számára. Az érzelmes Halak könnyen megsérül a meggondolatlan Ikrek megjegyzéseitől. Az Ikrek csintalan és játékos, a Halak viszont érzékeny és a szív útján közelít meg mindent. Gyanakvás és bizalmatlanság jellemzi kapcsolatukat. Hiába a köztük levő szerelem, a lángot hamarosan eloltja a kapcsolatukban jelenlevő bizonytalanság. Egy meglehetősen kockázatos kapcsolat, a házasság boldogtalan.

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást