A Bika szerelmi kompatibilitása

A Bika szerelmi kompatibilitása

Címlap / Életmód / Ezotéria / A Bika szerelmi kompatibilitása

Itt megtudhatod milyen csillagjegyekkel kompatibilisek a szenvedélyes Bikák.

Bika és Kos szerelmi kompatibilitása    Közepes   

Mindkettő nagyon érzéki személyiség, de a Kost bosszantja a Bika kiszámítottsága és fantáziatlan viselkedése. Ez szexuális életüket is megnehezítheti. A Kos olyan embert keres, aki mellett állandóan vidám maradhat. A visszafogott Bika viszont ritkán tesz bármit is magától, amivel felpezsdítheti a Kost. A Bika ügyes pénzkeresésben, a Kos viszont a pénz költésében. Hosszútávon ez megnehezíti az együttélést, de előbb-utóbb a Kos elkezdi értékelni a Bika kitartását és megbízhatóságát. Ha a Bika átengedi a Kosnak a vezető szerepet, kapcsolatuk nem fog hiányt szenvedni az érzéki élvezetekben. Kapcsolatuk általában rövidtávú.

Bika és Rák szerelmi kompatibilátása    Erős   

Általában jó kombináció. Mindkettőnek megbízhatóságra és egyfajta állandóságra van szüksége. Mindketten jó szeretők, gyengédek és szenvedélyesek. A Rák több érzékiségről és képzeletről tesz tanuságot. A Bika képes megérteni a Rák változékony hangulatát, ez pedig gördülékennyé teszi a kettejük közt levő problémamegoldást. A Bika általában figyelmes ember, a Rák viszont jól reagál a helyzetekre. A köztük levő viszony az évek elteltével egyre csak javulni fog, eltérő személyiségük egyre jobban ki fogja egészíteni a másikét. A Rák szexuális életét gyakran negatívan befolyásolja a kellemetlenkedő Bika. A problémákat viszont jól meg tudják oldani, ezért sikeres házasság alakulhat ki a két csillagjegy szülöttje közt.

Bika és Mérleg szerelmi kompatibilitása    Gyenge   

Mindketten szeretik a zenét és művészetet, de egyéb közös dolog nemigen van bennük. A Bika uralkodó természete nem elég romantikus a Mérleg számára. A Bika szereti megtervezni az életet, de a Mérleg nem szereti az effajta kötelezettséget, ez a helyzet pedig erőszakos viselkedést teremthet mindkét fél részéről. A Mérleg nem szereti a Bika diktatórikus magatartását, és gyorsan elveszti a türelmét a Bika megingathatatlan hozzáállása hallatán. Szexuális életüket illetően kellemes, játékos együttlétekre lehet számítani, de szilárd kapcsolat kialakulásának kevés az esélye.

Bika és Bak szerelmi kompatibilitása    Közepes   

Mindkét fél megérti a másik személyiségét. Mind a Bak, mind a Bika szeretik az anyagi biztonságot és gyakran a pénz megszálottai. Míg a Bika beteg, a Bak kész munkát vállani mindkettejük helyett. A Bika megadja a zárkózott és óvatos Bak számára a bátorítást és az érzékeny törődést. Mindketten földjegyűek, ezért szenvedélyes jellemek. Az érzéki Bikát megérinti a Bak rejtett mélyenérzése és romantikája. A köztük levő szexuális kapcsolat minden csúcsot el tud érni. A Bika lesz az, aki az érzékeny Bakban levő feszültséget el tudja oszlatni. Bár tökéletes kilátásai vannak a Bika-Bak párosnak, házasság szempontjából kevésbé kompatibilisek.

Bika és Bika szerelmi kompatibilitása    Gyenge   

Nem a legizgalmasabb párosítás, mindketten földi lények, inkább a biztonságot keresik, nem a kalandot. Szexuálisan aligha kompatibilisek. Inkább szentimentális téren tudják megtalálni a hangot. Mindketten szeretik a pénzt, a szorgalmat, hűséget és nagyon ragaszkodók. Kellemes, harmónikus kapcsolat, de igen rövid ideig tart. A házasság szinte esélytelen.

Bika és Ikerek szerelmi kompatibilitása    Gyenge   

Egy nem túl ígéretes párosítás, bár az elején a Bika el van nyűgözbe az Ikrek szikrázó személyiségétől, és az Ikreket kíváncsivá teszi a Bika egyszerű közvetlensége. Az Ikrek jegy szülöttei általában kétarcú emberek, a Bika viszont állandóságra és megbízhatóságra vágyik. A Bikát vonza a művészet és a gazdagság, amelyet megcsillanni lát az Ikrekben. Az Ikreket viszont irritálja a Bika lassú reakciója, a Bikát pedig az Ikrek rendezetlen élete. Az Ikrek szereti a változást, a Bika ellenáll a változásnak. Az Ikrek huncut és játékos szexuális téren, de a másik pillanatban unalmassá válik és elveszti szexuális étvágyát. A Bika nagy valószínűséggel kiábrándul az Ikrek szexuális magatartásától, ezért nagy esélye van a megcsalásnak. Összességében kapcsolatuknak nincs hosszútávú jövője.

Bika és Oroszlán Szerelmi kompatibilitása     Közepes   

Mindketten határozott személyiségek, ezért egyikük sem enged. Az Oroszlán ettől egyre dühösebb, a Bika pedig egyre makacsabb lesz. Az Oroszlán számára az a természetes, ha övé a vezető szerep, a Bika viszont erős akaratú lévén nem enged, így az igények soha nem fognak teljesülni. A takarékos Bika megdöbben az Oroszlán költekezési szokásain. A Bika óvatos és megfontolt, az Oroszlán viszont extravagáns és önző. Másrészt viszont kiváló szexepiljük miatt vonzódnak egymáshoz. Erős fizikai és érzelmi kapcsolat alakulhat ki köztük, de túl sok akadály gördül az összeszokott házasság útjába.

Bika és Szűz szerelmi kompatibilitása    Erős   

Köztük könnyen kialakulhat szerelem első látásra. Nagy valószínűséggel fiatal kortól ismerik egymást és intellektuálisan is összeillenek. A Szűz az egyszerű, klasszikus szexpozíciók híve. A Bika sem ellenzi az egyszerűséget, de néha olyan szexuális elvárásai lehetnek, amelyek zavarók a Szűz számára. Az élet más aspektusaiban viszont jól kijönnek, a kitartás és éles elme kombinációjaként egy nyerő, sikeres párost alkotnak. Nagy valószínűséggel sikeres lesz házasságuk.

Bika és Skorpió szerelmi kompatibilitása    Közepes   

Egy erős szexuális vonzalom alakul ki köztük. Mindkettő egyformán aktív szexuális ügyekben. Egyikük sem csalja meg a másikat. Másrészt viszont mindkettő nagyon féltékeny és makacs. A különbség kettejük közt, hogy a Bika értékes tárgyként tekint szeretőjére, míg a Skorpió érzelmi alapon közelíti meg a szexet. Házasságuk csak akkor sikeres, ha mindketten eléggé toleránsak és intelligensek ahhoz, hogy össze tudjanak kovácsolódni.

Bika és Nyilas szerelmi kompatibilitása    Gyenge   

Két nagyon különböző személyiségről van szó. A rendkívül szexuális Bika elégedett a Nyilassal való szexuális élettel, de nem ért egyet azzal, hogy a Nyilas egyfolytában újabb szerelmek keresésében van. Valószínüleg a Nyilas nem fog tudni hosszútávon megmaradni a Bika mellett, mert nem bírja a kötöttségeket. Bár az elején úgy érzik, nagyon boldogok együtt, a hosszú házasságnak kevés a valószínűsége.

Bika és Vízöntő szerelmi kompatibilitása    Gyenge   

A Vízöntő gondatlan hozzáállása a szerelmehez rendkívül veszélyes a szenvedélyes Bika számára, aki nem szeret játszani az érzelmekkel. A Vízöntő hajlamos mindent elemezni, de a Bikát nem teszi boldoggá az ilyen típusú szeretet. A két makacs jellem nagyon különbözik egymástól: a Vízöntő megtagadja a hagyományokat, míg a Bika mereven ragaszkodik a stabil családhoz és biztonsághoz. A Vízöntő számára a szexnek nincs nagy jelentősége, ez viszont problémát okoz az erősen szexuális Bika számára. Csak akkor alakulhat ki hosszútávú kapcsolat, ha mindkét fél hajlandó változtatni.

Bika és Halak szerelmi kompatibilitása    Erős   

Ez egy nagyon boldog kombináció. A Bika erős, hiteles figura, aki elegendő biztonságot és stabilitást tud nyújtani a Halak számára. Próbál segíteni a Halaknak, hogy minden álma valóra váljon, tapintatos és megbízható, pontosan olyan, amilyen emberre a Halaknak szüksége van. A szexuális harmónia a Bikán múlik. Mindkét fél szereti a művészetet, érzékiséget, az élet finom és szép dolgait. A Halakat könnyen elhomályosítják az érzelmek, viszont a Bika képes őt visszarántani a földre. Jó kilátás van tartós, egészséges házasságra.

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást