A Nyilas szerelmi kompatibilitása

A Nyilas szerelmi kompatibilitása

Címlap / Életmód / Ezotéria / A Nyilas szerelmi kompatibilitása

Itt megtudhatod milyen csillagjegyekkel kompatibilisek a kiszámíthatatlan, kalandvágyó Nyilasok.

Nyilas és Kos szerelmi kompatibilitása  Erős 

A Mars-Jupiter páros általában ideális kiegészítői egymásnak. A Nyilas tökéletesen illik a temperamentumos Koshoz. Mindketten aktívak, spontánok, szeretik a társasági életet, extravagáns ízlésük van és úgy egyáltalán, élvezik az életet. A Kos optimizmusa és jó humora segíti leküzdeni a Nyilas érvelési kísérleteit. Kölcsönösen tisztelik egymást. Ez a kölcsönös megértés a hálószobára is vonatkozik, kedvező légkör alakulhat ki köztük. Sikeres és ajánlott kapcsolat, amely a hálószobában teljesedik ki!

Nyilas és Bika szerelmi kompatibilitása   Gyenge  

Két nagyon különböző személyiségről van szó. A rendkívül szexuális Bika elégedett a Nyilassal való szexuális élettel, de nem ért egyet azzal, hogy a Nyilas egyfolytában újabb szerelmek keresésében van. Valószínüleg a Nyilas nem fog tudni hosszútávon megmaradni a Bika mellett, mert nem bírja a kötöttségeket. Bár az elején úgy érzik, nagyon boldogok együtt, a hosszú házasságnak kevés a valószínűsége.

Nyilas
és Oroszlán szerelmi kompatibilitása     Erős   

Közös bennük a szabadság- és kalandvágy, szeretnek új emberekkel találkozni. Mindketten hajlamosak szórakoztatni magukat, a szerelmet is szórakoztatónak és vidámnak látják. Akárhányszor a Nyilas szeretné, az Oroszlán szívesen szeretkezik. A Nyilas serkenti és inspirálja az Oroszlánt, az Oroszlán pedig hűségre neveli a Nyilast. Kettejük kapcsolata tökéletes, a boldog házasság garantált.

Nyilas és Ikrek szerelmi kompatibilitása   Gyenge  

A két ellentét mágnesként vonza egymást. Mindketten fáradhatatlanok, változékonyak és őszinte szeretők. Az Ikrek azonban hajlamos bírálni a Nyilast. Mindketten valamilyen szinten igénytelenek, ez pedig számos probléma forrása lehet. Impulzív kapcsolat az övéjük, ugyanolyan hírtelen fog végetérni, mint ahogy elkezdődött. Házasságuk instabil, nagy erőfeszítéseket kíván mindkét fél részéről. 

Nyilas és Rák szerelmi kompatibilitása   Gyenge  

Általában különböző céljaik és vágyaik vannak. A Nyilas a vándor-típus, aki nem szereti, ha valami biztos dologhoz kell tartania magát. A Rák biztos akar lenni partnere szelmében, a Nyilas viszont nem képes biztosítani azt. A Nyilas a mának él, míg a Rák a jövőnek. A Rák féltékeny a Nyilasra, nem bízik léha, hűtlen magatartásában. A Nyilas unja a Rák szeretet-függőségét, ez viszont a Rákot mélyen sérti. Szexuálisan a Nyilas nagyon aktív és mint általában a Rákot, könnyű boldoggá tenni. A Nyilasban ez a kapcsolat beteljesületlenséget és depressziót válthat ki, ez pedig új partner keresésére sarkallja. Homályos kilátások vannak hosszú kapcsolat kialakulására, általában rövid ideig tart a Rák-Nyilas kapcsolat.

Nyilas és Nyilas szerelmi kompatibilitása  Erős 

Közös bennük a szabadság- és kalandvágy, szeretnek új emberekkel találkozni. Mindketten hajlamosak szórakoztatni magukat, a szerelmet is szórakoztatónak és vidámnak látják. Aárhányszor a Nyilas szeretné, az Oroszlán szívesen szeretkezik. A Nyilas serkenti és inspirálja az Oroszlánt, az Oroszlán pedig hűségre neveli a Nyilast. Kettejük kapcsolata tökéletes, a boldog házasság garantált.

Nyilas és Szűz szerelmi kompatibilitása   Gyenge  

A Nyilas hozzáállása kikergeti a világból a Szüzet. A Szűz biztonságérzete eltűnik a Nyilas mellett. A Nyilas nem próbálja megérteni a Szűz igényeit. A Szűz a rendet és egyszerűséget keresi, míg a Nyilas az izgalmakat és új tapasztalatokat. A Szűz hosszútávú elkötelezettséget akar, de a Nyilas szabad mozgásteret igényel. Mivel a Szűz nem fektet nagy hangsúlyt a szexuális életre, a Nyilas pedig nagy szexuális étvággyal rendelkezik, a Nyilas hajlamos megcsalni egy-egy új szeretővel a Szüzet. A köztük levő kapcsolat nagyon rövid távú, semmi esélye az életre szóló kapcsolatnak.

Nyilas és Mérleg szerelmi kompatibilitása
  Közepes  

A Nyilasok köztudottan szeretik a kalandokat, ezért a Mérleg nem fog unatkozni mellette. A Nyilas közömbös a Mérleg kalandjaihoz, csak a sajátjai érdeklik. A bájos, okos Mérleg tudja, hogyan érje el a Nyilas szellemi oldalát, és képes mindvégig fenntartani a Nyilas kíváncsiságát. A fő probléma az, hogy a Nyilas nem szeret egy helyen maradni, és a függetlenségre törekszik. A Mérleg számára azonban a legfontosabb dolog, hogy megbízható partner legyen az oldalán. Ha sikerül legyőzniük a különbségeket, a rövid távú kapcsolatból hosszú is kialakulhat.

Nyilas és Skorpió szerelmi kompatibilitása   Gyenge  

A Skorpió domináns természet és ő lesz az, aki a Nyilast megpróbálja kontrolálni. A Skorpió szereti otthonát, míg a Nyilas mindig készen áll egy újabb kalandra vagy utazásra. A Nyilas számára a szabadság mindennél fontosabb, ezért a Skorió állandóan féltékeny. Romantikus kapcsolat, de a Skorpió nehezen barátkozik meg a Nyilas kalandvágyaival. Az ágyban a Nyilas játékos, míg a Skorpió intenzív és szenvedélyes. A Nyilas elég rövid idő alatt azt érzi majd, hogy tovább kell állnia. Kapcsolatuk nem tart sokáig. Rövid kalandos kapcsolatnak van esélye, a házasság nem valószínű.

Nyilas és Nyilas szerelmi kompatibilitása
  Gyenge  

Egy figyelemre méltó, kiszámíthatatlan kombináció. Mindig “készül valami a konyhában” kettejük házatáján. A kiszámíthatatlanság a legjellemzőbb kapcsolatukra, ez a Nyilas legrosszabb tulajdonsága. Fáradhatatlan jellmüknek szükségük van az állandó szabadságra, amelyet egymástól biztosan megkapnak. A hálószobában nyitottak egymás fele, még az igazi orgiák is lehetségesek. Olyanok ők, mint két vándor hajó, akik nem vehetik fel egymást, de jól el tudnak egymás mellett hajózni. Általában kapcsolatuk nem tart sokáig, mert kiszámíthatatlan természetükkel megbántják egymást, a mókának sajnos hamar vége lesz.

Nyilas és Bak szerelmi kompatibilitása   Gyenge  

Hacsak a Nyilas nem kap kicsit szárnyakra, ez a kapcsolat veszélyes kombináció. A Bak csak egyes helyeken és módokon szeret szeretkezni, a Nyilas bárhogy, bárhol, bármikor. A Bak óvatos és konzervatív, mindig aggódik biztonságáért. A Nyilas gondtalan és felelőtlen játékosa az életnek. A Nyilast irritálja a szűkmarkú Bak. Szexuális életük mindkettejük számára frusztráló, de ezt leginkább a Nyilas fogja megérezni. Nem a legtanácsosabb kapcsolat, sikertelen házasságra van kilátás.

Nyilas és Vízöntő szerelmi kompatibilitása
  Erős 

Kettejük kapcsolatának nagy esélye van a sikerre. Mindketten innovatívak szeretkezés terén, képesek egymást kölcsönösen feltölteni. Ezen túlmenően szellemi téren is inspirálják egymást – a Vízöntőnek leleményes ötletei vannak, míg a Nyilas optimista és látnok természet. Mindketten kiszámíthatatlanok, aktívak és vidámak. Mindketten szeretnek szeretkezni. Gazdag képzelőerejük és gazdag fantáziájuk van. Szeretnek központban lenni, mindenki figyelmét felkelteni. Azokkal az emberekkel szeretnek barátkozni, akik nem féltékenyek vagy irigyek. Nagyon jó esély van a sikeres kapcsolatra. Értékeik nagyrészt hasonlóak, mindketten társaságkedvelők és szükségük van a kimozdulásra. Mindketten engedélyezik és megértik a másik számára szükséges teret és szabadságot.

Nyilas és Halak szerelmi kompatibilitása   Gyenge  

A két csillagjegy szülöttje valósággal tűzbe jön a hálószobában, de a kompatibilitás itt végetér. Egyikük sem tudja a megbízhatóság érzését adni a másik számára. A független Nyilas “túl sok” a folyamatos figyelmet és odaadást igénylő Halak számára. A Nyilas éles nyelve megbántja a Halak romantikus érzékenységét. A Halak közelebb szeretne kerülni, de állandóan zavaros számára a Nyilas viselkedése, és visszautasítottnak érzi magát. Ez azért van így, mert a Nyilas meg szeretne szabadulni a nagy érzelmi igénybevételtől, amit a Halak igényel. A Nyilas úgy érzi, hogy az energiája és optimizmusa a kilátástalanság mocsarába fullad a Halak mellett. Rendkívül nehéz kapcsolat, a házasság szinte lehetetlen.

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást