A Szűz szerelmi kompatibilitása

A Szűz szerelmi kompatibilitása

Címlap / Életmód / Ezotéria / A Szűz szerelmi kompatibilitása

Itt megtudhatod milyen csillagjegyekkel kompatibilisek a precíz, óvatos Szüzek.

Szűz és Oroszlán szerelmi kompatibilitása     Erős   

Jó esély van a boldog partnerségre. Az önzetlen Oroszlán figyelmen kívül hagyja a Szűz kritikus természetét, míg a Szűz büszke az Orszolán jó humorára és szeretetre méltó természetére. A Szűz rengeteg érzelmet és megértést hoz a kapcsolatba. Az Oroszlán tiszteletben tartja a Szűz okos és éber mentalitását. A Szűz megpróbálja minden területen kielégíteni partnerét. Az Oroszlán kitartó, így nagy az esélye a kölcsönös elégedettségnek. Ez egyike azoknak a kapcsolatoknak, amelyek igazán jól tudnak működni, akár hosszú távon is.

Szűz és Kos szerelmi kompatibilitása    Gyenge  

A Kos bátorsága lenyűgözi a félénk Szüzet – egy ideig. Azonban szexualitás tekintetében annyira eltérnek egymástól, hogy nagyon türelmesnek kell lenniük egymással a siker érdekében. A Kosok szenvedélyesek, impulzívak és közvetlenek. A Szűz szexualitása sokkal titokzatosabb és több időbe telik kibontakozása. A Kos tele van izgalmas tervekkel, új ötletekkel, ragaszkodik a “főnök” pozícióhoz. A Szűz kritikus és nyűgös, szereti ha a dolgok úgy alakulnak, ahogyan ő szeretné. A kapcsolatuk rengeteg erőfeszítést igényel, ezért gyakran nem tudnak kialakítani egymással életre szóló kapcsolatot.

Szűz és Rák szerelmi kompatibilitása    Közepes  

A Rák érzelmi alapon működik, míg a Szűz teljesen analitikus természet, mégis olyannyira összeillenek, hogy ez a különbség szinte előnyükre válik. A Szűz gyakorlatias ember, biztos alapot nyújt az érzelmes Rák számára. Tökéletesen összeillenek a hálószobában is. Egyetlen veszély a kapcsolatukra nézve, hogy mindketten túl gondoskodók, szeretik körbevenni szeretetükkel a másikat, néha pedig túl messzire mennek folytó szeretetükkel és ez elviselhetetlenné válik mindkettejük számára. A két csillagjegy szülöttje rengeteget beszélget egymással arról, mit kell tenniük a jövőben. Meglehetősen érdekes kapcsolat az övék. Házasság akkor alakulhat ki, ha a Szűz kevésbé demonstratív és a Rák visszafogja szeretetigényét.

Szűz és Mérleg szerelmi kompatibilitása    Gyenge  

A Szűz saját szabályai szerint él, míg a Mérleg teljesen más természet. Személyiségük eltérő: a Szüzet jobban érdekli a pénz, mint a szex, ezt viszont a Mérleg megbocsáthatatlannak tartja. Az otthonülős Szűz rossz néven veszi a Mérleg társaságra vágyó igényeit és az öröm-hajhászást. A Mérlegnek drága ízlése van. A Szűz bár óvatos, nem mondható fukarnak. A Mérleg a Szüzet nyűgös, kritikus és teljesen rugalmatlan személyiségnek tartja. A Szűz sem tűri a Mérleg fárasztó, diktatórikus hajlamát. A Mérleg nem bírja hosszú ideig a Szűz mellett, és máshol keresi boldogságát. A Szűznek a szexről is pontos elképzelései vannak, nem szereti ha kibillentik szokásaiból, a Mérlegnek azonban folyamatos, váratlan és tüzes szex-igénye van. Ez egy kétes kapcsolat, és rendkívül bonyolult házasság.

Szűz és Bika szerelmi kompatibilitása     Erős   

Köztük könnyen kialakulhat szerelem első látásra. Nagy valószínűséggel fiatal kortól ismerik egymást és intellektuálisan is összeillenek. A Szűz az egyszerű, klasszikus szexpozíciók híve. A Bika sem ellenzi az egyszerűséget, de néha olyan szexuális elvárásai lehetnek, amelyek zavarók a Szűz számára. Az élet más aspektusaiban viszont jól kijönnek, a kitartás és éles elme kombinációjaként egy nyerő, sikeres párost alkotnak. Nagy valószínűséggel sikeres lesz házasságuk.

Szűz és Skorpió szerelmi kompatibilitása    Gyenge  

Számos területen hasonlóak az érdekeik, de szexuális szférában igen különbözőek. Nehéz számukra jól menő kapcsolatot létrehozniuk. A Szűz gyakran akadékoskodóvá válhat. A visszafogott Szűznek nehezésre esik lépést tartania a demonstratív Skorpióval, és nem érti mi ez a nagy felhajtás és kellemetlenség. A Skorpió ok nélkül féltékenykedik akkor is, ha a Szűz hűséges társnak bizonyult. A Skorpió mindig a szituációk másik oldalát látja, ezért sokszor nem ért egyet vele a Szűz. A Skorpió gyakran durván őszinte, amivel megbánthatja az érzékeny Szűzet. Egy ideig alakulhat ki köztük spirituális kapocs, de a Skorpió valószínüleg új partner után kezd nézni. A legjobb, ha köztük csak barátság alakul ki.

Szűz és Vízöntő szerelmi kompatibilitása    Gyenge  

Mindketten a realitások talaján mozognak inkább, mint érzelmi szinten. A Szűz az élet sötét oldalát nézi, míg a Vízöntő egy optimista, ötletes személy. Nincs erős szexuális vonzódás köztük. A Vízöntőnek szüksége van tevékenykedésre, társadalmi eseményeken való résztvételre, szereti ha széles körben ismerik. A Szűz csendes természete alig néhány közeli barátot enged be személyes körébe. Kettejük közt nem lesz semmilyen különös erős izgatottság vagy erotikus játék. A józan, praktikus Szűz hajlamos kritizálni a Vízöntőt nagylelkűsége miatt. Céljaik nagyon különbözők: a Vízöntő minél ragyogóbb akar lenni, míg a Szűz a lehető leghatékonyabban szereti végezni feladatait. A házasság csak akkor lehetséges, ha mindketten erős érzelmeket táplálnak egymás iránt.

Szűz és Bak szerelmi kompatibilitása
    Erős   

A Szűz rendezett elméje jól illik a kemény munkát és önfegyelmet gyakorló Bak személyiségével. Mindketten büszkék otthonukra, kevés de közeli barátok társaságát élvezik, és csodálják egymás szellemi képességeit. A Bak tökéletesen kielégíti a Szűz pontosság-mániáját. Szexuális téren előfordulhatnak esetleges félreértések, de annyira ismerik és odafigyelnek egymásra, hogy elkerülik a zavaró tényezőket. Mindketten okosak, konzervatívak és türelmesek. Ennek a kapcsolatnak kevés románcban van része, mindkettőnek vannak fenntartásai a romantikával kapcsolatban. Általában jól megalapozott, hosszú házasság alakulhat ki kettejük kapcsolatából.

Szűz és Ikrek szerelmi kompatibilitása
    Gyenge  

Mindkét fél a Merkúr hatása alatt áll, ezért mentálisan közelítik meg az életet. A hasonlóság azonban itt végetér. Az Ikrek unalmas lényként kezeli a Szűzet. Az Ikrek határozatlansága és ingatag természete nem tetszik a pontos, precíz Szűznek. Az Ikrek nagy valószínűséggel szórakoztatóbb emberek társaságát fogja keresni, így hamar elhidegülnek egymástól. Rövid kapcsolat az övéjük, inkompatibilis természetük miatt.

Szűz és Szűz szerelmi kompatibilitása     Közepes  

Mindketten korlátozva vannak szexuális téren, nehezen mutatják ki érzelmeiket, számukra a partnerség sokkal fontosabb egy kapcsolatban, mint az érzelmek és a szex. Felelősségteljesen kezelik a szituációkat, érzékenyek, intelligensek és komolyan veszik párjukat. Osztoznak a szellemi szenvedélyen, jól tudnak értekezni és soha nem untatják egymást. Nem állítnak nagy követelményeket egymással szemben a hálószobában, de nem is panaszkodnak vagy kritizálják egymást szexuális téren. Akkor tud jó kapcsolat kialakulni köztük, ha nem kritizálják egymást az élet egyetlen területén sem. Valószínüleg folyamatos versenyben lesznek egymással a vezető szerepért, de ez mind nem számít, hisz sok a közös bennük és nagy a megértés a két csillagjegy szülöttje közt.

Szűz és Nyilas szerelmi kompatibilitása    Gyenge  

A Nyilas hozzáállása kikergeti a világból a Szüzet. A Szűz biztonságérzete eltűnik a Nyilas mellett. A Nyilas nem próbálja megérteni a Szűz igényeit. A Szűz a rendet és egyszerűséget keresi, míg a Nyilas az izgalmakat és új tapasztalatokat. A Szűz hosszútávú elkötelezettséget akar, de a Nyilas szabad mozgásteret igényel. Mivel a Szűz nem fektet nagy hangsúlyt a szexuális életre, a Nyilas pedig nagy szexuális étvággyal rendelkezik, a Nyilas hajlamos megcsalni egy-egy új szeretővel a Szüzet. A köztük levő kapcsolat nagyon rövid távú, semmi esélye az életre szóló kapcsolatnak.

Szűz és Halak szerelmi kompatibilitása
    Erős   

A szerelem szorosan összefügg az érzelmességgel és stabilitással, ezért alkot jó párost a szellemi síkon levő Szűz és az érzelmes Halak. A Szűz rendezett, stabil életvitele vonza az instabilabb Halat, míg az erős érelmeket kiváltó Halak ellágyítja a komor Szüzet. A Halakat néha zavarja a Szűz unalmas magatartása, ezért folyamatosan meg kell hoznia a kedvét minden “terven kívüli” dologhoz. Az óvatos Szűz nem tud mindig eleget tenni a Halak korlátlan szexuális vágyainak. Bár jól kiegészítik egymást, hosszantartó házasság akkor alakul ki, ha megtanulnak kompromisszumot kötni és ha erős érzelmi szálak fűzik őket egymáshoz.


 

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást